Zabavni park Legoland se nalazi u Günzburgu, u Njemačkoj, u ponudi ima vožnju zmajem, gusjenicom, konjima, mini verzije stadiona, aerodroma, zamka, gradova i sve to napravljeno sa više od 56 miliona lego kockica. Ukoliko volite LEGO uživajte u zabavi za sve uzraste, za cijelu porodicu.

 

Legoland park je otvoren od polovine marta do prve sedmice novembra.

Ovaj zabavni park izgradio je „Universal Studios”, čuvena filmska kompanija iz SAD. Smješten je na sat vremena vožnje od Barselone. Park je podjeljen u šest tematskih cjelina: Mediteran, Polinezija, Meksiko, Kina, Divlji Zapad i Sesamo Aventura. Jedna od najzanimljivijih atrakcija je vožnja rolerkosterom u Kini, dok je za najmlađe najinteresantnija vožnja kanuom u Polineziji.

 

Javite nam se da Vam preporučimo smještaj i low cost letove ka Barseloni.

Ovaj zabavni park je otvoren 1975. godine i nalazi se na obali jezera Lago di  Garda u Italiji. Čitav kompleks prostire se na oko 450.000 kvadratnih metara u kojem se nalazi raznovrsna ponuda vožnji kako za ljubitelje adrenalina, tako i za one nešto mirnijeg duha.

 

Park ne radi tokom zimskih mjeseci, osim za vrijeme nekih praznika. Predlažemo Vam putovanje sa obilaskom Venecije i Verone koji su u blizini ovog zabavnog parka. Izuzetno povoljne cijene smještaja na obali mora u mjestu Lido di Jesolo koje je udaljeno oko 170 km (auto put) od samog Gardalanda. Pozovite nas za više informacija.

Ovaj bajkoviti kompleks koji se nalazi nadomak Pariza godišnje posjeti preko deset miliona ljudi i to sa dobrim razlogom! Sastoji se iz dva zasebna dijela – parka Diznilend i Diznijevog studija, a prostire se na dvije hiljade hektara. U kompleksu zabavnog parka imaćete priliku da budete okruženi omiljenim junacima iz crtanih filmova, prošetate lavirintom Alise iz zemlje čuda, vidite repliku zamka iz Trnove Ružice, provozate se na rolerkosterima i vrteškama. U samom kompleksu se nalazi hotel kao i prodavnice, restorani, kafići.

 

U našoj ponudi mozete naći i hotele u neposrednoj blizini Diznilenda koji nude besplatan transfer do zabavnog parka, a ukoliko rezervišete hotel preko nas mozete dobiti gratis ulaznice za zabavni park ili druge povoljnosti (plaćen lokalni porez,  besplatan parking na licu mjesta i slično).