NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

VJENČANJA I MEDENI MJESEC

 

VJENČANJE NA DALEKIM DESTINACIJAMA

Love is all we need! Za vjenčanje iz snova potrebno je samo da izaberete bajkovitu destinaciju iz naše ponude. Egzotični predjeli, topla mora, pješčane plaže Balija, Sejšela, Kube, Maldiva… najljepše fotografije sa Santorinija, neobično vjenčanje u Africi ili romantični vikend u dvorcu… savršeno vjenčanje je najljepši početak bračnog života koji je pred vama!

MEDENI MJESEC

Izaberite da vaše bračno putovanje bude nešto o čemu ste oduvijek maštali. Uputite se u neku od svjetskih metropola, na neku od egzotičnih plaža, izaberite neku od destinacija iz naše bogate ponude i uspomenama obogatite početak bračnog života. Romantično putovanje kao poklon mladencima koje će zauvijek pamtiti. U našoj agenciji možete uplatiti poklon bon za putovanje i obradovati svoj najdraži par. Specijalni popusti i posebne pogodnosti za honeymoon pakete uz vjenčani list!

MEDENI MESEC

MEDENI MJESEC – brošura

HITPONUDE

GODIŠNJICE BRAKA

Obradujte partnera putovanjem za godišnjicu braka. Učinite da baš taj poklon bude simbol vašeg zajedničkog života, svega onoga što ste zajedno prošli i onoga što je tek pred vama. Potražite specijalnu ponudu sa uključenim popustima i posebnim pogodnostima. Iznenadite svoje roditelje, kumove ili prijatelje romantičnim putovanjem za dvoje. U našoj agenciji možete uplatiti poklon bon za putovanje.

ROMANTIČNI DVORCI

ROMANTIČNI DVORCI

HITPONUDE