NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

ZLATIBOR

zlatibor

Zlatibor, planina i vazdušna banja sa stogodišnjom turističkom tradicijom. Bogatstvo u četinarskim šumama i potocima, veliki broj sunčanih dana i izuzetno povoljna klima Zlatibor čine jednom od najposjećenijih planina. Prosječna nadmorska visina je 1000 m, a najviši vrhovi su Tornik (1496 m) i Čigota (1422 m). Skijalište je udaljeno 8 km od centra. Zlatibor ima prosječno 95 snježnih dana godišnje, a snježni pokrivač dostiže debljinu do 60 cm. Udaljenost od Beograda je 230 km. Zlatibor je omiljena planina vrhunskh sportista i mjesto za njihove najkvalitetnije pripreme. Pored prirodnih terena, izgrađeni su i najsavremeniji sportski objekti: velika sportska hala, fudbalski tereni, igrališta za tenis, zatvoren i otvoren bazen.

Centar Zlatibora sa brojnim klubovima, restoranima, kafićima i poslastičarnicama predstavlja pravo mjesto za dnevnu i noćnu zabavu.

Šetnju borovim šumama upotpuniće posjeta nekom od brojnih obližnjih izletišta: Ribničko jezero, selo Kremna, prašuma u Murtenici, Stopića pećinu, etno selo Sirogojno, manastir Uvac, Šarganska osmica i Drvengrad.

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin