NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

WELLNESS & SPA

HIT

WELLNESS SRBIJA – HOTEL PREMIER PREZIDENT SREMSKI KARLOVCI

[wpbgallery id=1316]

Mala vojvođanska varoš Sremski Karlovci je mjesto bogate istorije i tradicije, kao i duhovno, prosvetno i kulturno središte srpskog naroda u Vojvodini tokom XVIII i XIX vijeka. Smjestila se podno Fruške gore, na desnoj obali Dunava, 10 km jugoistočno od Novog Sada, a 57 km sjeverozapadno od Beograda, na starom magistralnom putu Beograd – Novi Sad.

HOTEL PREMIER PREZIDENT *****

U strogom centru Sremskih Karlovaca, odmah pored velelepne Bogoslovije Svetog Arsenija, lociran je Premier Prezident Garni Hotel *****, arhitektonski usklađen sa bajkovitim gradićem, a svojim eksterijerom i enterijerom plijeni posebnu pažnju posjetilaca. Idealno pozicioniran, pruža Vam mogućnost da barem na kratko pobjegnete iz stvarnosti i da na kvalitetan način provedete svoje slobodne trenutke.
Posjeta Hotelu je posebno iskustvo, koje će gosti sigurno pamtiti. Šetnjom kroz Premier Prezident, imate osjećaj da koračate dvorcem iz perioda baroka, jer vas namještaj i svi detalji vraćaju u minule epohe tog perioda. Pored 18 raskošnih soba i apartmana, gostima je na raspolaganju Wellness & Spa Centar sa zatvorenim bazenom (teretana, sauna, jacuzzi, masaža i frizerski salon), kao i Lounge Bar Louis XVI.

Preuzmite cjenovnik za wellness & spa pakete:

HOTEL PREMIER PREZIDENT*****

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin