NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

WELLNESS & SPA

HIT

WELLNESS SRBIJA – HOTEL PREMIER PREZIDENT SREMSKI KARLOVCI

[wpbgallery id=1089]

Mala vojvođanska varoš Sremski Karlovci je mesto bogate istorije i tradicije, kao i duhovno, prosvetno i kulturno središte srpskog naroda u Vojvodini tokom XVIII i XIX veka. Smestila se podno Fruške gore, na desnoj obali Dunava, 10 km jugoistočno od Novog Sada, a 57 km severozapadno od Beograda, na starom magistralnom putu Beograd – Novi Sad.

HOTEL PREMIER PREZIDENT *****

U strogom centru Sremskih Karlovaca, odmah pored velelepne Bogoslovije Svetog Arsenija, lociran je Premier Prezident Garni Hotel *****, arhitektonski usklađen sa bajkovitim gradićem, a svojim eksterijerom i enterijerom pleni posebnu pažnju posetilaca. Idealno pozicioniran, pruža Vam mogućnost da barem na kratko pobegnete iz stvarnosti i da na kvalitetan način provedete svoje slobodne trenutke.
Poseta Hotelu je posebno iskustvo, koje će gosti sigurno pamtiti. Šetnjom kroz Premier Prezident, imate osećaj da koračate dvorcem iz perioda baroka, jer vas nameštaj i svi detalji vraćaju u minule epohe tog perioda. Pored 18 raskošnih soba i apartmana, gostima je na raspolaganju Wellness & Spa Centar sa zatvorenim bazenom (teretana, sauna, jacuzzi, masaža i frizerski salon), kao i Lounge Bar Louis XVI.

 

PREUZMITE KOMPLETAN CJENOVNIK u pdf-u

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin