NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

WELLNESS & SPA

HIT

WELLNESS SRBIJA – HOTEL IZVOR ARANĐELOVAC

[wpbgallery id=1348]

Aranđelovac je grad u Srbiji koji se naalazi se u podnožju planina Bukulja i Venčac na oko 255 m nadmorske visine, a na 76 km od Beograda. U samom gradu se nalazi Bukovička banja. Ono po čemu je Aranđelovac najpoznatiji je blagotvornost kisele vode kojom je još 1811. godine svoje zdravlje krijepio Dositej Obradović. Na lični zahtjev kneza Miloša, bukovička voda je dopremana u buteljama i korištena na dvoru, a početkom XX vijeka počinje i ručno flaširanje kisele vode “Knjaz Miloš”, da bi se kroz decenije punjenja ova voda okitila najvišim međunarodnim priznanjima za kvalitet. Kada se pomene voda ne može se zaobići ni park Bukovičke banje koji se prostire na površini od 21,5 ha sa stalnom postavkom mermernih skulptura, srpskih i svjetskih autora, nastalih u tridesetogodišnjem postojanju međunarodne smotre umjetnosti.

Luksuzni hotel “Izvor 5*” je kongresno SPA & wellness resort hotelsko zdanje koje se prostire na preko 32.000 m². Nalazi se u Aranđelovcu, u Bukovičkoj banji, a udaljen je od Beograda 75km.
Ovaj prestižni hotelsko-turistički kompleks goste će očarati skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja iz kojeg posebno ističemo wellness centar sa devet bazena sa preko 1000 m² vodenog ogledala sa prirodnom, ljekovitom, termomineralnom vodom, prečišćenom najsavremenijom tehnologijom. Posebnu cjelinu čini veliki aqua park sa tri bazena, dvanaest slajdova za odrasle, tri slajda za djecu i mnoštvom atrakcija.
Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelijepim izletištima, dani proslave i druženja, organizovani kongresi, sportske pripreme, opuštanje u mineralnoj vodi, SPA tretmani i masaže, treninzi i fitness, avantura u aqua parku – sve to ćete pronaći u hotelu “Izvor”!
Ujedno ćete uživati u raznovrsnoj svjetskoj kuhinji, kao i u domaćim gastronomskim specijalitetima, koje samo za Vas pripremaju najbolji internacionalni i domaći kuvari

Polasci su individualni i nije potreban minimum putnika. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije „STAR TRAVEL“, kojim su regulisana prava i obaveze svih učesnika putovanja.

HOTEL IZVOR – Redovne cijene 2017

HOTEL IZVOR – Svi paketi 2017SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin