NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

VAL D’ISERE

VAL D'ISERE

VAL D’ISERE se nalazi u Savojskim Alpima, na nadmorskoj visini između 1550 m i 3656 m. Dio je čuvene skijaške regije Espace Killy, nazvane po trostrukom olimpijskom šampionu Jean-Claude Killy-u. Val d‘Isere i Tignes su naselja koja čine ovaj prostor. Val d‘Isere je tipično i tradicionalno savojsko mjestašce, dok je Tignes moderna tvorevina podređena sve većem broju ljubitelja zimskih sportova. Velike nadmorske visine i dva lednika omogućavaju skijanje od decembra do maja, a posebno je atraktivno ljetnje skijanje na lednicima. Poseban je užitak ovdje doći za 1. maj, na zatvaranje ski sezone. Posjeduje oko 300 km skijaških staza i 96 liftova koji prevoze i do 135.000 skijaša na sat. Staze su raznolike, tako da zadovoljavaju potrebe početnika i iskusnih skijaša. Dijelovi staza koji se spuštaju pod uglom od 63 stepena, pravi su izazov za ljubitelje zimskih sportova. Na stazama ovog skijališta svake godine se održava i takmičenje u spustu za Svjetski kup. Val d’Isere raspolaže velikim brojem dobrih restorana sa izvrsnom hranom, prodavnicama, kafeima prijatnog ambijenta, noćnim klubovima, diskotekama i bioskopskom salom. Uživanje u boravku u ovom skijaškom centru upotpunjuje fenomenalan pogled na glečer Grande Motte.

Residence Les Jardins de Val – Verdets ***

Cijena uključuje posteljinu. Doplata za parking 50 € nedeljno. Boravišna taksa nije uključena i iznosi 1.10€ dnevno po osobi (plaća se na recepciji). Djeca do 13 god. ne plaćaju boravišnu taksu. Gosti apartmana su obavezni da na kraju boravka ostave apartmane uredne kao što su preuzeti prilikom dolaska. U suprotnom, plaćaju doplatu za konačno čišćenje. Gosti su obavezni da prilikom prijavljivanja ostave depozit na recepciji hotela, u vrijednosti od 300 €, a isti im se vraća prilikom odjavljivanja iz hotela.

Les Hauts de Rogoney***

Cijena uključuje posteljinu. Doplata za parking 50 € nedeljno. Boravišna taksa nije uključena i iznosi 1.10 € dnevno po osobi (plaća se na recepciji). Djeca do 13 god. ne plaćaju boravišnu taksu. Gosti apartmana su obavezni da na kraju boravka ostave apartmane uredne kao što su preuzeti prilikom dolaska. U suprotnom, plaćaju doplatu za konačno čišćenje. Gosti su obavezni da prilikom prijavljivanja ostave depozit na recepciji hotela, u vrednosti od 300 €, a isti im se vraća prilikom odjavljivanja iz hotela.

PREUZMITE KOMPLETAN CJENOVNIK U PDF-u

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin