NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

VAL DI FIEMME


Val Di Fiemme skijaško područje koje nazivaju i vratima Dolomita nalazi se na nadmorskoj visini 952 – 2.489 m.

Carano je malo, tipično alpsko mjesto, sa kojeg se pruža predivan pogled na Dolinu Val di Fiemme, 3 km je udaljeno od mesta Cavalese. Samo mjesto nema gondolu, ali je do većih centara: Predazzo, Tesero i Cavalese organizovan prevoz.
Smješten u centru doline Cavalese predstavlja glavno turističko mjesto ove regije. Bogato je restoranima, barovima, noćnim klubovima i prodavnicama. Povezanost sa skijalištem Alpe Cermis čini ga idealnim kako za početnike tako i za najiskusnije skijaše.
Predazzo je gradić smešten u srcu Dolomita između Val di Fiemme i Val di Fassa. Najljepša lokacija, veliki izbor večernje zabave kao i povezanost sa skijalištima Latemar i Alpe Lusia čine ga jednim od najpopularnijih skijališta ove regije.


Lijepo i moderno opremljeni apartmani se nalaze u mirnom dijelu Cavalesea, 50 m su udaljeni od prve stanice ski bus-a koji vozi do žičare.
Svi apartmani imaju kuhinju, kupatilo (tuš/ wc), telefon i SAT TV.
U sastavu apartmana su skijašnica, dječije igralište i servis za pranje i sušenje veša.


Najveći i najkompleksniji turistički kompleks u ovoj dolini, smješten je uz živopisno mjesto Carano. Sastoji se od hotela i apartmanskog naselja. Stanica ski bus-a koji vozi do gondole u Cavaleseu udaljena je 50 m od hotela.
Apartmani su izgrađeni u tipičnom alpskom stilu i imaju spavaću i dnevnu sobu, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/ wc), telefon, SAT TV i balkon.
Gosti apartmana mogu da koriste sadržaje hotela Veronza – restoran i bar, TV salu, bazen, fitnes centar, saunu i parno kupatilo.


Hotel Bellamonte nalazi se 5km od Predazza, stanica ski busa nalazi se na 100 m od objekta, najbliže skijalište udaljeno je 3 km.
Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), SAT TV, telefon, sef.
Gostima su na raspolaganju restoran, bar, TV sala, skijašnica, parking. U sklopu wellness centra nalaze se sauna, trusko kupatilo i jacuzzi.

PREUZMITE CJENOVNIK U PDF-u

MAPASAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin