NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

VAL DI FASSA


Superski Dolomiti koji obuhvataju sam sjever Italije je naziv za jedno od najvećih skijaških područja Evrope sa 1.220 km ski staza i sa 460 ski liftova u 45 skijaških centara.
Skijaški tereni se nalaze na nadmorskoj visini od 1.370 m – 2.638 m. Skijaše najviše privlače sunčane i široke staze Belvederea i Col Rodela koje se nalaza iznad naselja Campitello i Canazei. Ova 2 živopisna mjesta smještena u dolini Val di Fassa sa svojim skijalištima koja raspolažu sa odlično pripremljenim stazama su idealno mjesto za početnike i srednje skijaše, a povezanost sa skijalištem Sella Ronda zadovoljava i potrebe zahtjevnih skijaša. Sama mjesta raspolažu velikim brojem restorana, prodavnica, kafića i barova.


Hotel se nalazi u mjestu Vigo di Fassa, 200 m od žičare Rosengarten.
Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), SAT TV, telefon, sef, mini bar i balkon.
Gostima su na raspolaganju restoran, bar, TV sala, skijašnica, parking. U sklopu wellness centra nalaze se bazen, fitness centar, finska sauna, bio suna i jacuzzi.


Prijatan porodičan hotel izgrađen je u tipičnom alpskom stilu. Od žičare Col Rodella koja je povezana sa skijalištem Sella Ronda udaljen je 150 m.
Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, radio, telefon, sef i balkon.
Hotel ima restoran, bar, tavernu, piano bar, dečiji klub, TV salu, internet, čitaonicu, igraonicu, skijašnicu, parking i garažu. Pored teretane u sastavu hotela je i spa centar sa saunom, đakuzijem, turskim kupatilom i bazenom.


Smješten u neposrednoj blizini samog centra Campitello u dolini Fasa i 200 m od žičare Dolomiti Superski. Sve sobe i apartmani su moderno i luksuzno opremljeni i imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, telefon i SAT TV. Hotel ima restoran, bar, moderan wellness centar u čijem sastavu je sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, đakuzi i sala za fitnes. Gostima je na raspolaganju servis za pranje i sušenje veša, skijašnica i garaža.

PREUZMITE CJENOVNIK U PDF-u

MAPA


SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin