NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

TIGNES

TINGES

TIGNES, drugi najviši ski centar u Evropi, jedno je od najstarijih skijališta u Francuskoj. Tignes i Val d’Isere pripadaju ski području Espace Killy (158 ski staza, dužine 300 km) u Savojskim Alpima, zauzimajući prostor od oko 10.000 ha skijaških površina. Tignes (Tinj) se nalazi na visini od 2100 m i čine ga tri glavna sela: Val Claret, Tignes Le Lac i Le Lavachet, povezana besplatnim ski busom. Tignes ima 73 ski staze, dužine 150 km, koje su pogodne za početnike, a i za vrhunske skijaše i snowbordere. Glečer Grande Motte, koji doseže visinu od preko 3500 m, uzdiže se iznad naselja i pravi je izazov za dobre skijaše kojima pruža idealne uslove za skijanje 365 dana u godini. Raznovrsni sadržaji poput restorana, kafea, diskoteka upotpunjuju boravak, posebno mladima. Ova oblast nosi i epitet jednog od najljepših skijališta na svijetu i pravi je izbor za sve generacije skijaša.

App Residence Village Montana****

Doplata za parking 75€ nedeljno. Boravišna taksa nije uključena u cijenu i iznosi 1,50 € dnevno po osobi (plaća se na recepciji). Djeca do 13 god. ne plaćaju boravišnu taksu. Gosti apartmana su obavezni da na kraju boravka ostave apartmane uredne kao što su preuzeti prilikom dolaska. U suprotnom, plaćaju doplatu za konačno čišćenje. Gosti su obavezni da prilikom prijavljivanja ostave depozit na recepciji hotela, u vrijednosti od 500€, a isti im se vraća prilikom odjavljivanja iz apartmana.

Residence Le Rond Point des Pistes **

Doplata za parking 75 € nedeljno. Boravišna taksa nije uključena i iznosi 1,50 € dnevno po osobi (plaća se na recepciji). Djeca do 13 god. ne plaćaju boravišnu taksu. Gosti apartmana su obavezni da na kraju boravka ostave apartmane uredne kao što su preuzeti prilikom dolaska. U suprotnom, plaćaju doplatu za konačno čišćenje. Gosti su obavezni da prilikom prijavljivanja ostave depozit na recepciji hotela, u vrijednosti od 300 €, a isti im se vraća prilikom odjavljivanja iz apartmana.

Les Residences du Lavachet **

Boravišna taksa nije uključena i iznosi 1,50 € dnevno po osobi (plaća se na recepciji). Deca do 13 god. ne plaćaju boravišnu taksu. Gosti apartmana su obavezni da na kraju boravka ostave apartmane uredne kao što su preuzeti prilikom dolaska. U suprotnom, plaćaju doplatu za konačno čišćenje. Gosti su obavezni da prilikom prijavljivanja ostave depozit na recepciji hotela, u vrijednosti od 300€, a isti im se vraća prilikom odjavljivanja iz apartmana.

App Residence Village Montana****

Doplata za parking 75 € nedeljno. Boravišna taksa nije uključena u cijenu i iznosi 1,50 € dnevno po osobi (plaća se na recepciji). Deca do 13 god. ne plaćaju boravišnu taksu. Gosti apartmana su obavezni da na kraju boravka ostave apartmane uredne kao što su preuzeti prilikom dolaska. U suprotnom, plaćaju doplatu za konačno čišćenje. Gosti su obavezni da prilikom prijavljivanja ostave depozit na recepciji hotela, u vrijednosti od 500 €, a isti im se vraća prilikom odjavljivanja iz apartmana.

PREUZMITE KOMPLETAN CJENOVNIK U PDF-u

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin