NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

Terme Čatež


Terme Čatež najveći su termalni centar u Sloveniji po sadržajima na vodi, hotelskim i bazenskim kompleksima.
Smještene su nedaleko od hrvatsko – slovenačke granice i nalaze se izmedju rijeke Save i rijeke Krke, u podnožju živopisne planine Gorjanci. U sklopu samog kompleksa pored hotelskih kapaciteta, nalaze se i Ljetnja i Zimska Termalna rivijera, restoran, kafeterija, pab, casino, kamp, samoposluga, info centar i ostali sadržaji.
U nepostednoj blizini Termi Čatež nalazi se i čuveni zamak Mokrice, a Ljubljana je udaljena oko 90 km.


Zimska Terminal Rivijera
Čar ljeta tokom cijele godine !
Ispod tri kupole na raspolaganju Vam je više od 1800 m2 natkrivenih vodenih povrišina, bazen sa talasima, bazen nepravilnog oblika sa prolazom u spoljni bazen i dječiji bazen, nekoliko tobogana, brza rijeka, whirlpooli, tiha rijeka, vodene pečurke (slap), masažna lezišta, slapovi, ručne masaže i solarijum, restoran i bistro, “drvo doživljaja” i Sauna Park sa osam različitih sauna, bazen za rashlađivanje, terasa i livada za sunčanje, tobogan i skakaonica i kamikaza, staza za skijanje na vodi, dječiji bazen s gusarskim brodom, vulkansko brdo sa slapovima, pećine za masaže i opuštanje…


Ljetnja Termalna Rivijera
Otvorena je od kraja aprila do početka oktobra sa više od 10.000 m2 spoljnjih bazenskih površina sa termalnom vodom i raznovrsnom ponudom vodenih atrakcijama, dječiji vodeni park sa igračkama, gusarsko ostrvo, spora rijeka, olimpijski bazen, dječiji bazen, whirlpooli, tobogani, vodena klizališta, bazen sa talasima, slapovi i brzaci, veštačko jezero, novi adrenalinski tobogan,…


Centar zdravlja i ljepote u Hotelu Terme
Zdravlje je naše najveće bogatstvo ! U centru zdravlja i ljepote u Termama Čatež posebna pažnja namenjena je održavanju i jačanju zdravlja.


Spa & Wellness centar Hotela Čatež
Spa & Wellness centar uređen je u dva međusobno prepletena kruga. U različito opremljenim prostorijama izvodimo programe za pojedince i parove. Mekana svjetlost prostora daje nadahnuće nežnosti, intimnosti i potpune opuštenosti. Uđite u tihi svijet beskonačnog ugađanja.
Samo 30 km od Zagreba nalaze se Terme Čatež – termalno i turističko središte u Sloveniji sa bogatom ponudom programa i zabave. U Termama Čatež pronaći ćete sve to što Vam je potrebno za ugodan boravak i aktivan odmor: ugodne hotele, apartmansko naselje i kamp, 12.000 m2 termalnih vodenih površina, sportski i poslovni centar, kao i golfsko igralite u Mokricama. U centru zdravlja i ljepote možete porazgovarati sa ljekarom i predati se u ruke iskusnim fizioterapeutima i maserima. Boravak možete učiniti potpunijim sa izletima u bližu okolinu.

PREUZMITE KOMPLETAN CJENOVNIK U PDF-u

MAPA

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin