NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

PARIZ – DAN RADA


Pariz, dan rada, proleće idealno doba godine da se posjeti ovaj prelijepi grad koji nazivaju još i “Gradom svjetlosti” .Uživajte u majskim praznicima u gradu ljubavi, umjetnosti, živopisnog noćnog života, visoke mode i izuzetne gastronomije. Doživite Pariz sa vrha Ajfelovog tornja ili se poponite do zvonika Katedrale Notre Dame de Paris odakle je na Pariz gledaoi čuveni Kvazimodo. Prošetajte po čuvenim jelisejskim poljima, uživajte u vožnji brodićem po prelijepoj Seni. Idite do čuvenog muzeja Luvr i namignite Mona lizi, koja je nezaobilazna atrakcija za milione posjetilaca koji se godišnje sliju u ovaj grad. Posjetite dvorac Versaj, dom Luja XIV koji odiše luksuzom, koji je nadaleko čuven po svojoj veličanstvenoj ljepoti i događajima koji su se tu odvijali.

Period putovanja: 29.04. – 03.05.2018. – 5 dana / 4 noćenja – avionom


PROGRAM PUTOVANJA


 1. DAN (29. April) BEOGRAD – PARIZ
  Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata prije polijetanja aviona. Čekiranje za let. Polazak aviona za Pariz (vrijeme leta ispod tabele). Nakon slijetanja panoramsko razgledanje grada autobusom: Jelisejska Polja, Trijumfalna Kapija, Ajfelov Toranj, Trg Trokadero, ostrvo Site sa katedralom Notr-Dam, Opera… Transfer do hotela. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.
 1. DAN (30. April)PARIZ – LOUVR – PARIZ
  Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta u Luvr – jednog od najčuvenijih, najstarijih i najbogatijih muzeja na svijetu. Obilaze se Da Vinčijeva “Mona Liza”, Velika galerija sa djelima italijanskim majstora, galerija „Mediči“ sa Rubensovim remek-djelima, sala francuskih majstora, “Miloska Venera”…Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal), sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sjedište Državnog savjeta Francuske. Noćenje.
 1. DAN (01. Maj)PARIZ – VERSAJ – PARIZ
  Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do velelepnog dvorca Versaj iz XVI vijeka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV, koga su nazivali – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Nakon obilaska povratak u Pariz. U poslijepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – romantična vožnja brodom po Seni. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
 1. DAN (02. Maj)PARIZ – PJEŠAČKA TURA – PARIZ
  Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja pješačke ture po Parizu. Posjeta najstarijim djelovima Pariza, jedinim krajevima ovog grada gdje se još uvijek može osjetiti duh viševjekovne istorije. Obilazak počinje sa Montmartrom, crkvom Sakr Ker, najposećenijom tačkom Pariza,gdje su živeli i stvarali najpoznatiji slikari XIX i XX vijeka. Potom obilzak najlepšeg parka u Parizu, Luksemburškog parka sa istoimenom palatom. Obilazak Panteona, Sorbone, bulevara St.Germain, šetnja kroz Latinski kvart i obilazak katedrale Notr Dam. (obilazak metroom). Noćenje.
 1. DAN (03. Maj)PARIZ – PJEŠAČKA TURA – PARIZ
  Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme do transfera. Transfer na aerodrom; polazak aviona za Beograd (pogledati vrijeme ispod tabele). Dolazak u Beograd . (Kraj usluga)

NAPOMENA:
Sve prijave za fakultatitvne izlete se vrše u agenciji prije polaska na put. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina na lokalitetima kao i od broja prijavljenih putnika.


Predviđeno vrijeme leta po programu putovanja:

Odlazak: Let JU 310 29.04. iz Beograda u 06:40h. U Parizu je u 09:15h.
Povratak: Let JU 315 03.05. iz Pariza u 20:30h. U Beogradu je u 22:55h.

CIJENA ARANŽMANA: 598,00 Eur


U cijenu aranžmana je uračunato:

– Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Beograd sa kompanijom Air Serbia
– Smještaj u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama (jednokrevetne i trokrevetne sobe su isključivo na upit)
– Panoramsko razgledanje grada
– Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Parizu prema programu
– Troškove organizacije putovanja
– Usluge pratioca grupe
– Usluge licenciranog vodiča na destinaciji


U cijenu aranžmana nije uračunato:

– troškove avionskih taksi – oko 153 € (avionske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promjenama)
– individualno zdravstveno osiguranje
– Osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja. Placa se u iznosu od 2% od ukupne cijene aranzmana. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA
– obaveznu gradsku komunalnu taksu za Pariz (plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelu Besr Western Select 3* – 1,40 € po noćenju / po osobi
– ulaznice i fakultativne izlete


CIJENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promjenama, minimum za realizaciju izleta je 15 putnika, djeca od 2-12 godina ostvaruju popust, djeca od 0-2 godine besplatno):
• PJEŠAČKA TURA – Prevoz metroom. Cijena izleta: 35 €
• LUVR – (Prevoz metroom) Cijena izleta (sa ulaznicom) : 45 € odrasli / 30 € djeca
• VERSAJ – (Prevoz vozom ili metroom) Cijena izleta ( sa ulaznicom za dvorac) : 60 € odrasli / 40 € djeca
• MOULIN ROUGE / CRAZY HORSE – Individualni odlazak na predstavu u neki od čuvenih pariskih kabarea.
Cjena: 90 € – 135 € Važna napomena: Crazy Horse je samo za odrasle osobe.
• KRSTARENJE SENOM – 15 € odrasli / 10 € djeca

Uživajte u prelijepim prizorima Pariza.


[wpbgallery id=8397]

MAPA

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin