NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

MALTA – čarter letovi tokom cijelog ljeta

MALTA

Duboko plavo more u kontrastu sa obalom zlatno žute boje, praistorijski hramovi, skrivene uvale, litice sa kojih se pružaju pogledi na pučinu koji zaustavljaju dah – to je Malta.
Ostrva Malta, Goco i Komino čine Malteški arhipelag koji se nalazi u Sredozemnom moru. Zbog specifičnog geografskog položaja kulturno naslijeđe je spoj mnogih kultura koje su vijekovima bile u dodiru sa Maltom. Direktan kontakt sa uzbudljuvim pričama njene istorije imaćete u glavnom gradu Valeta. Šarmiraće vas marina i šarolika arhitektura nastala kao rezultat različitih stilova, a na kraju jedan sklad i harmonija u kojoj ćete uživati svakog dana. Prestonica Malte, stara 420 godina, dobila je ime po velikom majstoru Jean Paris De La Vallette. Harmonične mješavine stilova i kultura, Valeta je šarmantna i zavodljiva.

Malta je za ronioce evropska destinacija broj jedan, što ide u prilog činjenici da je more apsolutno fantastično.

Obiđite najznačajnije lokalitete u pratnji vodiča: Most Dome ili Rotunda, Ta`Qali – zanatsko selo, Mdina – šetnja kroz grad tišine, Rabat, Blue Grotto – plavu pećinu.  Izlet do susjednog ostrva Goco odlična je prilika da, na putu do mjesta Cirkewa, upoznate Maltu.

PREUZMITE KOMPLETAN CJENOVNIK U PDF-u

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin