NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

LIGVINO

Ligvino

Ligvino

Smješten između vrhova uzbudljivih, neobično lijepih prirodnih parkova Stelvio i Engadina… Livinjo, šarmantni gradić, sa popularnim drugim imenom “Piccolo Tibet” je pravi raj kako za skijaše tako i za ljubitelje zimovanja i shopping-a. 115km ski staza od 1,800 do 3,000m nadmorske visine za sve kategorije skijaša su trasirane na obodima iznad Livinja i na njima je zbog položaja doline moguće preko cijelog dana skijati na suncu. Otvoreno klizalište i staze 40km za nordijsko skijanje se nalaze u samom mjestu. Snježne padavine su obilne i dugotrajne tako da je sezona skijanja u Livinju znatno duža nego u ostalim evropskim ski centrima. U samom gradu se nalazi mnoštvo wellness centara, pabova, restorana koji magnetskom snagom privlače posjetioce. Uz sve to, vrlo važna poluga nevjerovatne popularnosti Livinja je i činjenica da je grad bescarinska zona te se tako u bezbrojnim prodavnicama (preko 250) može uživati, birati i kupovati širok asortiman najnovijih modela svjetskih robnih brendova (parfemi, satovi, elektronika, garderoba, modni detalji…) i sve to po fabričkim cijenama i tri mjeseca prije početka prodaje u gradovima Evrope i svijeta…

Alexander Livigno 4*
Smješten u mirnom dijelu Livigna udaljen je svega 150 m od ski lifta Teola. Stanica ski bus-a je ispred hotela. Hotel ima 68 soba. Svaka soba ima kupatilo (tuš/ wc), fen, radio, SAT TV i sef. U svom sastavu hotel ima restoran sa bifeom internacionalne i lokalne kuhinje, bar, TV salu, teretanu, skijašnicu i parking. Spa centar ima 2 bazena sa đakuzijem, saunu, tursko kupatilo i prostorije za masažu.

Amerikan 4*
Hotel se nalazi 1,5 km od centra grada i pored same žičare. Hotel ima 28 soba. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, telefon, mini bar i SAT TV. Hotel pored restorana ima i bar. Gostima hotela su na raspolaganju fitnes centar i mini spa centar koji ima saunu, tursko kupatilo i relaksirajuće masaže. Hotel ima sef, skijašnicu, parking i garažu.

Concordia 4*
Hotel je smješten u samom centru, pješačkoj zoni prepunoj butika, noćnih klubova i restorana. Udaljen je 300 m od žičare Montelino. 31 soba, sve imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, frižider i SAT TV. U sastavu hotela nalaze se restoran tradicionalne kuhinje, bar, biblioteka, skijašnica i parking. Spa centar je opremljen saunom, turskim kupatilom, đakuzijem i solarijumom.
Intermonti 4*
Hotel se sastoji iz četiri objekta koji su međusobno povezani toplim hodnicima do recepcije, restorana, bara i zatvorenog bazena. Nalazi se na mirnoj lokaciji, udaljen od centra oko 1,5 km, a od najbližeg ski lifta 200 m. Stanica ski bus-a koji vozi do centra Livigna i do ski liftova nalazi se na trgu ispred hotela. Hotel ima 160 soba. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV. Pored restorana, hotel ima i sunčanu terasu na krovu hotela, bar, piano bar, zimsku baštu, salu za bilijar, dječiju igraonicu, skijašnicu, servis i iznajmljivanje skija i garažu. Hotel ima unutrašnji bazen, tursko kupatilo, saunu i solarijum.

Lac & Salin Spa 4*
Nov i luksuzan hotel, nalazi se u dijelu San Rocco, od centra Livigna je udaljen 700 m. Žičara Carosello je udaljena 300 m od hotela, a manja žičara samo 25 m. Svaka soba ima kupatilo (tuš/ wc), fen, telefon, SAT TV, internet, sef, mini bar i balkon. U sastavu hotela su restoran i bar, TV sala, igraonica, skijašnica i parking. Spa centar je opremljen bazenom, saunom, đakuzijem, parnim kupatilom i fitnes centrom.

Larice 4*
Hotel se nalazi u samom centru Livigna, u pešačkoj zoni. Izgrađen je u planinskom stilu, kompletno od drveta. Na samo 20 m nalazi se prvi ski lift. Sve sobe poseduju kupatilo (tuš/wc), fen, telefon, SAT TV, sef i mini bar. Hotel ima 4 restorana, od kojih se izdvaja Larice Sushi restoran sa raznim specijalitetima i bogatom vinskom kartom, snack bar. Hotel ima skijašnicu i parking.

Meeting 4*
Hotel se nalazi na nekoliko minuta hoda od žičare Carosello, a od centra Livinja udaljen je 1 km. Sve sobe su uređene u planinskom stilu i imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, internet, sef i mini bar. U okviru hotela je restoran, snack bar, TV sala, skijašnica i parking. Gosti se mogu opustiti u sauni, đakuziju, sobama za relaksaciju ili turskom kupatilu.

Alpen Village 3*
Hotel se sastoji iz sedam objekata međusobno povezanih toplim hodnicima do recepcije, restorana, bara i zatvorenog bazena. Hotel je udaljen od centra 1,5 km, a od ski lifta 200 m. Stanica ski bus-a koji vozi do centra Livigna i do ski liftova udaljena je svega 50 m. Hotel ima restoran, bar, suvenirnicu, skijašnicu i parking, zatvoreni bazen i saunu.

App Casa Fabrizio 3*
Apartmani se nalaze na najvišem delu Livigna, u Teoli. Stanica ski busa je udaljena 50 m a u neposrednoj blizini nalaze se prodavnice, restorani i picerija.Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/ wc) i SAT TV. Kuća u svom sastavu ima skijašnicu i parking.
App Casa Soleil 3*
Apartmani su udaljeni 3 km od centra Livigna. Prva žičara je na 200 m, a glavna gondola Carosello 3000 500 m od hotela. Stanica ski busa se nalazi ispred apartmana. Svi imaju kupatilo (tuš/ wc), kuhinjsku nišu, SAT TV. U sastavu apartmana su parking i skijašnica.

App Chalet Matteo 3*
Apartmani su smješteni na oko 50 m od gondole Carosello 3000, u delu San Roco, 1,5 km od centra. Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju, SAT TV, kupatilo (tuš/ wc), grijanje, sef i internet. Kuća u svom sastavu ima parking.

Europa Livigno 3*
Hotel je udaljen oko 600 m od centra Livigna i oko 200 m od ski lifta. Stanica ski busa nalazi se ispred hotela. Hotel ima 52 sobe. Sve imaju kupatilo (tuš/ wc), telefon i SAT TV. Hotel ima restoran sa nacionalnom i internacionalnom kuhinjom, bar, TV salu, skijašnicu sa grijanjem i parking. Hotel svojim gostima nudi i fitnes centar, saunu i solarijum.

Garni Duc de Rohan 3*
Hotel je udaljen 500 m od centra mjesta i 2 km od skijališta Carosello 3000. Ski bus stanica je na svega nekoliko metara od hotela. Svaka soba ima kupatilo (tuš/ wc), fen, telefon, TV i sef. Ovaj mali hotel ima salu za doručak, bar, čitaonicu i parking.

Lanz 3*
Hotel se nalazi u mirnijem dijelu Livigna, a prvi ski lift je udaljen 100 m od hotela. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, telefon, SAT TV, sef . Hotel posjeduje restoran u tipičnom planiskom stilu, bar, wellness centar zatvorenim bazenom, saunama i turskim kupatilom. Uz hotel je i dječije igralište.

Pare 3*
Hotel je smješten u mirnom delu Livigna 1 km je udaljen od centra. Stanica ski bus-a je 100 m od hotela. Svaka soba ima kupatilo (tuš/ wc), fen, telefon i SAT TV. Hotel ima restoran, bar, fitnes centar i spa centar sa bazenom i saunom.

App Fonte-Flovin-Koko
Sve apartmanske kuće odlično su locirane u mirnom dijelu regije Alta Valtellina. Nalaze se u blizini autobuske stanice ski busa koji ima odličnu konekciju sa žičarama koje su udaljene od 300–500 m kao i glavne žičare Carosello 3000 koja je udaljena od 700–1.000 m. U blizini apartmanskih kuća nalaze se prodavnice, restorani i picerije. Svaki apartman ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/ wc) i SAT TV. Gostima je na raspolaganju parking.

PREUZMITE KOMPLETAN CJENOVNIK U PDF-u

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin