NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

KRANJSKA GORA

Kranjska gora

KRANJSKA GORA nalazi se na sjeverozapadu Slovenije, uz granicu sa Austrijom i Italijom, pod vrhovima Julijskih Alpa i Karavanki. Za ljubitelje bijelih staza, snijega i skijanja na raspolaganju su 23 žičare i više od 14 km uređenih skijaških staza i više od 40 km staza za trčanje na skijama kao i otvoreno prirodno klizalište na jezeru Jasna. U blizini je i Planica, sa poznatim skijaškim skakaonicama. Organizovano je i turno skijanje kao i penjanje uz zaleđene slapove. Skijalište Kranjska gora je pogodno za sve vrste skijaša, od početnika do takmičara, a omogućava i stalno proširenje osnovnog znanja u skijanju. U Podkorenu je visoko pripremljena staza na kojoj se održava Svjetski kup u veleslalomu i namijenjena je boljim skijašima. Manje zahtjevne skijaše svakako će zadovoljiti skijališta u Planici, Mojstrani, Martuljku. Sve staze u Kranjskoj gori su opremljene uređajima za vještački sneg, čime je obezbijeđeno kvalitetno skijanje od decembra do kraja marta. Kranjska Gora predstavlja tipičnu alpsku oblast, sa značajnom prednošću da je lako pristupačna. Ona je centar događaja, najveće naselje u dolini. Sa mnogo svojih hotela, pansiona, restorana, kazina, manifestacija, nudi raznovrsne mogućnosti za goste koji žele provod i zabavu. Idealna je destinacija za duge aktivne odmore u planini.

Lokacija: nalaze se pored hotela Prisank, u centru naselja. Sadržaj: kompleks od 34 apartmana, besplatni parking, lift, skijašnica. Apartmani: svaki apartman tipa 2 – 4 osobe ima dnevnu sobu sa dvosjedom na razvlačenje u okviru koje je trpezarija i mini kuhinja, spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilo, SAT TV, telefon, balkon. Svaki apartman tipa 3 – 5 osoba pored navedenog sadržaja ima još jedan ležaj u spavaćoj sobi. Usluga: najam apartmana. Napomena: Čišćenje apartmana jednom u toku jedne smjene. Gosti hotela mogu da koriste bazen hotela Larix, a ostale sadržaje hotela uz doplatu.

SPIK 3* I SPIK 4*

Lokacija: udaljen je 5 km od skijališta u Kranjskoj Gori u mestu Gozd Martuljek. Sadržaj: Hotel raspolaže sa sobama 3* i potpuno novim izgrađenim dijelom sa sobama 4*. Zajednički sadržaji: restoran, bar, zatvoren bazen sa wellness i spa centrom, dječiji bazen, sauna svijet, kongresni centar, centar ljepote i zdravlja. Sobe: 56 soba sa četiri zvijezdice i 60 soba sa tri zvijezdice. Sobe 3* – SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo /tuš-WC/. Superior soba ima pogled MV. Napomena: organizovan tranfer od hotela do Kranjske gore uključen je u cijenu smještaja. Usluga: doručak / večera – samoposluživanje.

Lokacija: nalazi se u podnožju padine samo 100 m od centra naselja i ima predivan pogled na Julijske Alpe (vrh Prisank, Razor, Vitranc). Karakteristike: od 2013. god hotel je u sastavu prestižnog lanca hotela RAMADA. Sadržaj: 115 soba sa 260 ležaja, restoran, kazino Larix sa 50 aparata za zabavu i barom; sportski centar Aqua Larix sa 400 m₂ vodene površine (bazeni, hidromasaže, gejziri, bazen za masažu); centar za ljepotu WELNESS CENTER nudi usluge masaže, kozmetike, magnetne terapije, pedikira, solarijuma, finske i turske saune. Soba stand: kupatilo, fen, SAT TV, minibar, telefon, radio, balkon. Soba superior: kupatilo, fen, SAT TV, minibar, telefon, radio, balkon, pogled na skijalište. Usluga: doručak / večera – samoposluživanje.

RAMADA HOTEL & SUITE 4*

Lokacija: 100 m od skijališta u Kranjskoj Gori, u srcu svih gradskih aktivnosti pošto se nalazi uz glavnu gradsku promenadu. Hotel ima 110 soba, nekoliko apartmana kao i posebne sobe: dvije antiseptik sobe za osobe sa alergijama, dvije prostrane sobe (51 m₂), dvije de lux sobe sa
vodenim krevetima i dvije ultra de lux sobe sa vazdušnim krevetima. Hotelska ponuda: restoran, italijanski restoran, engleski kafe, pab sa karaoke zabavom i bilijar stolovima.

Standardne sobe: SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo sa tušem a većina ih ima balkon.

Lokacija: nalazi se u centru naselja, udaljen 150 m od ski staze Karakteristike: renoviran je 2007 god. Sadržaj: 151 soba, 5 apartmana, restoran, noćni klub, bistro piceriju, diskoteku, boksove za skije, zatvoreni bazen za odrasle i decu, stoni tenis, fitness centar, četiri teniska terena (od koga su dva pokrivena), bazen za masažu, solarijum, finska i turska sauna, masaža. Soba stand: kupatilo sa fenom, SAT TV, minibar, sef, telefon, bez balkona. Soba superior: kupatilo sa fenom, SAT TV, minibar, sef, telefon, balkon. Usluga: doručak / večera – samoposluživanje.

Lokacija: nalazi se na samom skijalištu uz stazu za najmlađe skijaše i ima najbolju lokaciju u naselju. Karakteristike: izgrađen u alpskom stilu, tokom 2003. renovirane su sobe u hotelu i omiljen je porodicama sa malom djecom. Sadržaj: 99 soba, 6 apartmana, restoran, koktel bar, pub, kutak za dječiju animaciju, TV sala, ljetna terasa, sauna, solarijum, masaža, stoni tenis, bicikli za rentiranje, salon za video igre. Soba stand: kupatilo fen, telefon, TV. Postoji mogućnost da se ubaci jedan ili dva pomoćna ležaja. Soba superior: kupatilo fen, telefon, TV, pogled na skijalište. Max 3 osobe. Usluga: doručak / večera – samoposluživanje.

PREUZMITE CJENOVNIK U PDF-u

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin