NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

KOSTA BRAVA

KOSTA BRAVA

AUTOBUSOM I AVIONOM

Kosta Brava (Divlja obala), se prostire na 200 km, sjeverno od Barselone prema francuskoj granici. Njena priroda, klima i istorijsko naslijeđe, uz prelijepu obalu koju zapljuskuje moćni Mediteran, čine je jednom od najatraktivnijih ljetovališta u Evropi.

Moderna turistička infrastruktura, učinila je Kosta Bravu najpoznatijom španskom destinacijom, koja je poznata po izuzetno burnom noćnom životu. Tamo vam nikad neće biti dosadno, jer za svakoga ima ponešto. Mnoštvo prodavnica,restorana, kafića, klubova, diskoteka, galame, gužve i zabave (gdje ništa nije skandal) vam omogućavaju dobar provod.

Letovalište Ljoret de Mar, „Cvijet na moru“ ili „grad lovora“ (od latinskog lauretum), jedno je od najposjećenijih u Španiji. U ovom dijelu Kosta Brave svoj odmor provodi više od 200.000 turista iz cijelog sveta, Britanci, Francuzi, Nemci… Vikendom se broj turista udvostručuje jer je Ljoret de Mar poznat, kao grad u kom vrvi od noćnog života.

Ljoret de Mar ima nekoliko velikih pješčanih plaža, odakle polaze brodovi na izlete u obližnja mjesta. U njegovoj blizini, postoji i vodeni park.

Ulice su žive i pune turista tokom 24 sata, pa ako želite veći mir, bolje se opredijelite za hotele koje su van centralne zone mjesta. Saživite se sa Evropom, vidite kako se Evropljani predaju uživanjima u svoje slobodno vrijeme.
Dnevna letnja temperatura je 30-35°C, noći su oko 20°C, što je razlog da vrlo malo hotela ima klima uređaje.
Kategorije španskih hotela nije uporediva sa objektima unutar centralne Evrope. Španci više ulažu u prateće sadržaje nego u smještaj.
Plaže su javne, zakup ležaljki i suncobrana nije obavezan i dodatno se naplaćuje.

PREUZMITE CJENOVNIK U PDF-u

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin