NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

KATSCHBERG

Katschberg se nalazi na samoj granici Koruške i Salzburške oblasti, okružen sa dvije snježne planine Tschanek i Aineck. Ovo popularno porodično skijalište ima 70 kilometara odlično pripremljenih staza, koje privlače, kako početnike i djecu, tako i profesionalne skijaše. Pored skijanja ovo ušuškano, zimsko mjesto nudi i druge zanimljive mogućnosti: klizanje danju i noću, tenis, karling (vrsta kuglanja na ledu), raznovrsne barove, kafiće i disko klubove za provod do kasno u noć.

Falkensteiner Hotel Club Funimation Katschberg 4*
Veoma prijatan i lijepo opremljen, jedan je od najvećih porodičnih hotela u Alpima sa bogatom animacijom za djecu. Nalazi se na 1.650 m n/v, u centru Katschberga, na samom skijalištu, pored žičare. Svaka soba ima kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon, sef i balkon. Porodične sobe Klassik i Royal imaju 2 standardna i 2 kreveta na sprat, a Deluxe porodična soba je na 2 nivoa i ima 2 spavaće sobe i dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje.
Hotel ima restoran u kojem se služe pansionski obroci, dječiji restoran i nekoliko barova. Gosti mogu da koriste unutrašnji i spoljašnji bazen koji se grije, fitnes centar, kao i spa centar sa nekoliko vrsta sauna, parnim kupatilom, solarijumom, sobama za masažu i kozmetičke tretmane. Za djecu je napravljen poseban prostor sa bazenima i velikom igraonicom. Gosti hotela mogu da koriste parking i skijašnicu.

Falkensteiner Hotel Cristallo 4*
Hotel se nalazi na 1.650 m n/v, na samom skijalištu, pored žičare. Idealan je za porodični boravak. Osim restorana, hotel ima i bar, dječiji mini klub, fitnes centar, bazen, saune, parno kupatilo, đakuzi, solarijum, sobe za masažu i kozmetičke tretmane. Garaža i skijašnica su takođe u sastavu hotela.

Grizzly Sport Resort 4*
Nov hotel smješten je na samom skijalištu, na početnoj stanici žičare Aineck u St. Margarethen – Lungau. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, telefon, SAT TV, radio, bežični internet, mini bar i sef. Apartmani imaju i kuhinjsku nišu. Hotel ima restoran, bar, spa centar, dječiju igraonicu, biblioteku i garažu.

Larchenhof 4*
Hotel se nalazi u centru mjesta, uz samu stazu, na 20 m od žičare. Sve sobe su renovirane i svaka ima kupatilo (tuš/ wc), fen, sef, SAT TV, radio, telefon i balkon. Hotel ima restoran i lobby bar. Gostima su na raspolaganju teretana, spa centar sa saunama, bazenom, whirpoolom, đakuzijem, sobom za masažu i tretmane.

Residences Edelweiss 4*
Apartmani se nalaze na 1.650 m n/v na samom skijalištu pored žičare.
64 apartmana, svi imaju kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju, telefon, SAT TV, mini bar i balkon.
Apartmani Comfort do 4 osobe (45 m2, na spratu 1-4): spavaća soba sa francuskim krevetom, dnevna soba. Apartmani Comfort do 6 osoba (75 m2, na spratu 1-4): 2 spavaće sobe, dnevna soba.
Apartmani Superior do 4 osobe (45 m2, od 4. sprata pa naviše): spavaća soba sa francuskim krevetom, dnevna soba.

Sonnalm 4*
Ovaj porodičan hotel se nalazi na samom skijalištu pored žičara. Dvokrevetne sobe (38 m2): imaju kupatilo (tuš) i odvojen (wc), SAT TV, telefon, radio, sef i balkon. Pored dva ležaja dodatno imaju sofu. Porodični apartmani (47 m2): imaju kupatilo (tuš) i odvojen (wc), odvojenu sobu za dhecu sa krevetima na sprat, dnevni boravak sa dva ležaja i sofom, SAT TV, telefon, radio, sef i balkon. U sastavu hotela su restoran i lounge bar. Gostima su na raspolaganju unutrašnji bazen, sauna, bio sauna, parna sauna, kao i salon lepote, masaže i terapije. Hotel ima parking.

Steffner Wallner 4*
Nalazi se u samom centru mesta Mauterndorf, a stanica ski busa je ispred hotela. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, telefon, radio i TV. U sastavu hotela je restoran u kojem se služe specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje. Gosti mogu da se opuste u spa centru uživajući u sauni, turskom kupatilu, parnom kupatilu ili masažama i tretmanima za opuštanje. Hotel ima parking i skijašnicu.

Wastlwirt Romantik Hotel 4*
Ovaj porodični hotel sa dugom tradicijom smješten je u mjestu St. Michele, a stanica ski busa je ispred hotela.Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, radio, telefon i mini bar…Hotel ima restoran i bar, a gosti mogu da koriste spa centar sa bazenom, saunom i raznim masažama. U sastavu hotela je prodavnica, parking i skijašnica.

App Aigner 3*
Apart hotel, idealno lociran, nalazi se na 1.750 m n/v, pored ski staze. Od centra mjesta je udaljen 600 m. Svaki apartman ima dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje, kuhinjsku nišu, kupatilo (tuš/ wc) i balkon. Tip B u svom sastavu ima dodatno jednu, tip C 2 i tip D 3 spavaće sobe. Gosti mogu da koriste saunu, a pored hotela se nalaze restoran, parking i skijašnica.

App Hutter 3*
Apartmani se nalaze na samom skijalištu, 100 m od staza.
Soba Aineck (22m2):Potkrovlje, dnevna soba, kuhinjska niša sa trpezarijom, kupatilo (tuš/wc), SAT TV i telefon
Apartman Tschaneck 2 osobe (50 m2): Spavaća soba, dnevni boravak, kuhinja, kupatilo (tuš/wc), SAT TV i telefon.
Apartman Kareck tip I 3 osobe (55 m2): 2 odvojene spavaće sobe (dječja soba kreveti na sprat), dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo (tuš/wc), SAT TV i telefon.
Apartman Kareck-Tip II 4 osobe (70 m2): 2 spavaće sobe dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, trpezarija, kuhinja, kupatilo (tuš/wc), SAT TV i telefon.

App Landal Katschberg 3*
Ovaj moderan novi apartmanski kompleks nalazi se na samom skijalištu, na 10 m od početne staze. Ukupno ima 82 apartmana. Studija i apartmani: svi imaju kupatilo (tuš/wc), SAT TV, kompletno opremljenu kuhinju, dnevni boravak sa dva kreveta i balkon ili terasuU kompleksu se nalazi i unutrašnji bazen, dječija igraonica i prodavnica. Internet je dostupan na cijelom području. U sastavu kompleksa je i garaža i obezbeđeno je jedno parking mjesto po sobi.

Kernwirt 3*
Smješten je u samom centru mjesta Mauterndorf, a ispred hotela je stanica ski busa. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), telefon, radio i SAT TV.Pored restorana, hotel ima bar i saunu.
Landhotel Stofflerwirt 3*
Ovaj porodični hotel udaljen je 4 km od centra mjesta St. Michael, a stanica ski busa je ispred hotela. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, telefon, SAT TV, radio i sef. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, telefon, SAT TV, radio i sef. U sastavu hotela su restoran, bar, skijašnica i parking. Gosti mogu da koriste saunu, parno kupatilo ili da se zabave igrajući bilijar, stoni tenis i pikado.

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin