NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

KAPRUN

Kaprun sa svojim vrhovima Kitzsteinhorn i Maiskogel i 9 km udaljeni Zell am See sa svojim vrhom Schmittenhöhe, čine „Europa Sport Ski Region“, jedno od najpopularnijih skijališta u Austriji, ne samo tokom zime, već i tokom godine zahvaljujući glečerima koji dostižu 3000 m nadmorske visine. 132 kilometra staza različitih nivoa težine omogućavaju da svako dobije svoj dio zabave. Glečerski plato je savršen za početnike, a iskusniji se mogu oprobati na ledenim trkačkim stazama. Za potpuno uživanje u zimskom odmoru možete ići i u šetnje po snijegu, jahati konje, voziti se kočijama, sankama, klizati, igrati curling ili probati nordijsko skijaško hodanje.

Antonius 4*
Hotel se nalazi u mirnom dijelu Kapruna, 300 m udaljen od centra. Preko puta hotela nalazi se stanica ski bus-a koji vozi do skijališta. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, telefon, mini bar, sef i balkon. Hotel ima restoran i lobby bar, a gosti mogu da koriste sadržaje spa centra, bazen, saunu i fitnes centar. Za goste hotela obezbijeđen je parking, a hotel ima i skijašnicu.

App Waidmannsheil 4*
Aparthotel, renoviran i otvoren u oktobru 2009. godine. Nalazi se u samom centru Kapruna. Od prve stanice ski bus-a koji vozi do skijališta je udaljen 50 m. Svi apartmani su uređeni u tipičnom alpskom stilu i svaki ima kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV internet konekciju i kompletno opremljenu kuhinju, sef i balkon. Osim restorana i bara, hotel ima spa centar, a u neposrednoj blizini se nalazi kompleks bazena Optimum, koji pored unutrašnjih i spoljašnjih bazena ima i parna kupatila. Za goste hotela je obezbijeđen parking, kao i skijašnica.

Das Alpenhaus 4*
Osim restorana i bara, hotel ima spa centar, a u neposrednoj blizini se nalazi kompleks bazena Optimum, koji pored unutrašnjih i spoljašnjih bazena ima i parna kupatila. Za goste hotela je obezbeđen parking, kao i skijašnica.
Pored glavnog restorana sa bogatim izborom jela nacionalne i internacionalne kuhinje, hotel ima i a la carte restoran, lobby bar, kao I cigarette bar. Wellnesscentar se prostire na površini od 1000 m i u svom sastavu ima unutrašnji bazen, različite vrste sauna (finska, bio, infra-crvena) i parno kupatilo. Gostima su na raspolaganju različite vrste masaža i tretmana za njegu lica i tijela.

Hotel & App Toni 4*
Ovaj hotel je udaljen 300 m od centra Kaprun-a. Do skijališta koje je udaljeno 7 km vozi ski bus čija se stanica nalazi ispred hotela. Apartmanska zgrada je udaljena 50 m od hotela.
45 soba, sve imaju kupatilo (kada/wc), SAT TV, telefon, mini bar i sef. 12 apartmana, svi imaju kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo (tuš/ wc) SAT TV, kafe aparat, radio i telefon
Apartmani 2-3 osobe (tip A, 40 m2): Spavaća i dnevna soba
Apartmani 2-4 osobe (tip B, 45m2): 2 spavaće sobe
Apartmani 4-5 osoba (tip C, 50 m2): 2 spavaće sobe
Apartmani za 6 osoba (tip D, 65 m2): 3 spavaće sobe

Kaprunerhof 4*
Moderan, porodičan hotel, nalazi se na 300 m od centra Kapruna. Stanica ski busa je udaljena 300 m od hotela. Svaka soba ima kupatilo (tuš/ wc), fen, mini bar, SAT TV, sef, telefon. Hotel ima zimski vrt, nacionalni restoran, bar, besplatan weless u prizemlju, lift, skijašnicu i parking. Gosti mogu da uživaju u spa centru koji ima đakuzi, finsku saunu, bio saunu, tursko kupatilo, sobu za relaksaciju i masaže.

Landhaus Fischer 4*
Nalazi se u centru Kapruna. Stanica ski busa je se u neposrednoj blizini apartmana. Svi apartmani imaju kupatilo (tuš/ wc), kompletno opremljenu kuhinju (mikrotalasna, mašina za pranje suđa), trpezarija, telefon, SAT TV, internet konekciju i balkon.
Apartman 2-3 osobe: Spavaća soba.
Apartmani 3-4 osobe: Spavaća i dnevna soba.
Apartmani 4-6 osoba: 2 odvojene spavaće sobe, dnevna soba.
Spa centar sa saunom, solarijumom i sobom za relaksaciju, igraonica za djecu i parking.

Sonnblick Kaprun 4*
Nalazi se u samom centru, 200 m od Schaufelberg skijališta, a stanica ski busa je 50 m od hotela. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, mini bar, radio, telefon, SAT TV, internet priključak, sef i balkon. Hotel ima restoran sa bogatom ponudom internacionalnih i nacionalnih specijaliteta, bar, skijašnicu i parking. Gosti mogu da se opuste u spoljašnjem bazenu, sauni ili igrajući bilijar.

Steigenberger 4*
Smješten u samom centru mjesta jedan je od najluksuznijih hotela u Kaprunu. Stanica ski busa koji vozi do skijališta nalazi se ispred hotela. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, mini bar i sef. Pored 4 restorana, hotel ima lobby bar i bar. Gosti mogu da koriste bazen, aspa centar je opremljen saunom, turskim kupatilom i prostorom za masažu. U sastavu hotela je i skijašnica.

Tauern Spa 4*
Ovaj nov i luksuzan spa resort nalazi se između Kapruna i Zell am Sea. Ispred hotela je stanica ski busa koji vozi do žičare u Kaprunu udaljene 1,5 km i žičare Areibahn u Zell am See-u udaljene 4 km. Sve imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, mini bar, radio, telefon, SAT TV, internet priključak i sef.
Pored restorana i bara hotel ima lobby bar, TV salu, internet centar, igraonicu, vinski podrum, skijašnicu i parking. Spa centar se prostire na 10 000 m2 sa 13 različitih sauna, parnih kupatila, ekskluzivni spa prostor sa predivnim panoramskim pogledom i staklenim bazenom. Gosti mogu da se zabave igrajući stoni tenis, stoni fudbal ili bilijar.

Vier Jahreszeiten 4*
Hotel je smješten u centru, na oko 800 m od skijališta i gondole. Stanica ski busa se nalazi ispred hotela. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, radio, telefon, SAT TV, internet i sef. Hotel ima restoran, bar, vinski podrum, TV salu, internet centar, igraonicu, skijašnicu i parking. U sastavu hotela je i spa centar sa bazenom, saunom i parnim kupatilom.

App Alpenrose 3*
Nalazi na samom ulazu u Kaprun, 50 m udaljen od prve stanice ski busa. U neposrednoj blizini hotela nalazi se prodavnica kao i veliki broj restorana. Svi apartmani imaju kupatilo (tuš/ wc), SAT TV i kompletno opremljenu kuhinju. Gosti mogu da koriste saunu i solarijum, a u neposrednoj blizini hotela nalazi se i kompleks bazena Optimum.

App Gotthardt 3*
Nalaze se u mirnom dijelu Kaprun-a, od centra su udaljeni 500 m, a najbliža stanica ski busa je na 200 m od apartmana.
Apartmani 2-4 osobe:Spavaća soba, dnevna soba sa trosedom na razvlačenje i kuhinjskom nišom, kupatilo (tuš/wc), SAT TV, radio i telefon.
Apartmani 4-7 osoba: 2 spavaće sobe, dnevna soba sa trosedom na razvlačenje i kuhinjskom nišom, kupatilo (tuš/wc), SAT TV, radio i telefon.

App Muhle 3*
Apartmani su udaljeni 600 m od centra Kapruna i oko 1 km od žičare. Stanica ski busa je ispred apartmana. Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/ wc), radio, telefon, SAT TV i internet priključak. U sastavu apartmana su lobby, skijašnica i parking.

Gasthof Zur Muhle 3*
Ovaj tradicionalni porodični hotel nalazi se na putu koji vodi do glečera, 800 m je udaljen od centra Kapruna. Do Maiskogel žičare koja je udaljena 1 km organizovan je prevoz ski bus-om, a stanica je ispred hotela. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, radio, telefon, SAT TV, internet, sef i balkon Pored restorana hotel ima i 2 bara, internet centar, skijašnicu i parking. U sastavu spa centra je otvoreni bazen, sauna i parno kupatilo, a gosti mogu da se zabave igrajući bilijar ili stoni tenis.

Hubertushof 3*
Hotel je smješten u samom centru. Od skijališta i gondole udaljen je 150 m, a stanica ski busa se nalazi ispred hotela. Hotel ima 26 soba, imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, radio, SAT TV, internet priključak i sef. Hotel ima restoran, koktel bar, TV salu, saunu, skijašnicu i parking

Mitteregger 3*
Ovaj šarmantan i tradicionalan hotel 100 m je udaljen od centra Kapruna i oko 600 m od žičare Maiskogel. Stanica ski bus-a je ispred hotela. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, radio, telefon, SAT TV i sef. Pored restorana i bara, hotel ima i a la carte restoran, vinski podrum, sunčanu terasu, internet centar, skijašnicu i parking. Gosti mogu da koriste saunu, solarijum ili da se zabave igrajući stoni tenis ili bilijar.

Pansion Bergblick Kaprun 3*
Ovaj lijepo opremljen pansion nalazi se u centru, 400 m udaljen od Maiskogel žičare. Stanica ski bus-a je na 30 m. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), radio, telefon, SAT TV i balkon. Prostorija za doručak, skijašnica i parking.

Pansion Bergheil 3*
Nalazi se u centru, 400 m je udaljen od Maiskogel žičare. Stanica ski bus-a je na samo 30 m. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), radio, telefon, SAT TV, sef i balkon. Prostorija za doručak, skijašnica i parking.

Sportpension Trauner 3*
Ovaj lijepo opremljen pansion nalazi se u centru 600 m je udaljen od Maiskogel žičare. Stanica ski bus-a je na samo 30 m. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), radio, telefon i SAT TV. Fitnes sala, sauna, solarijum, skijašnica i parking..

St Florian 3*
Smješten na 750 m n/v, od centra Kapruna udaljen je 300 m, a od žičare 200 m. Stanica ski bus-a je 50 m od hotela. Sve sobe, sve imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, mini bar, radio, telefon, SAT TV i sef. Pored restorana, hotel ima bar, vinski podrum, internet centar, fitnes salu, saunu, solarijum, skijašnicu i parking.

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin