NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

GOLTE


Skijalište Golte se nalazi na rubu Savinjskih Alpa, 4 km od Mozirja i 31 km od Celja
Smješteno je u srcu planina, na visoravni od 1.250 do 1.573 m nadmorske visine, sa koje se pruža pogled na Kamniško-Savinjske Alpe.
Među ljubiteljima zimskih sportova važi za jedno od najlepših skijaških centara Slovenije. Skoro 13 km staza je prilagođeno svim tipovima skijaša.
Široke, pregledne staze su idealne za početnike, a dinamičan teren zadovoljiće očekivanja i najiskusnijih skijaša. Na raspolaganju su i staze za skijaško trčanje.
Celokupno skijalište je pokriveno topovima za vještačko osnežavanje, tako da je snijeg zagarantovan tokom cijele zimske sezone.


Moderan hotelski kompleks Golte, smješten je u idiličnom okruženju na nadmorskoj visini od 1.410 m. Nalazi se neposredno uz skijalište i gornju stanicu gondole Žekovec.
Hotel ima 52 sobe i svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, mini bar, sef, internet i balkon.
Pored restorana u sastavu hotela su a la carte restoran i bar. Wellness centar ima otvoreni bazen sa toplom vodom, đakuzi, finsku, infra crvenu, tursku i biljnu saunu, kao i fitness centar. Od dodatnih sadržaja hotel ima prodavnicu, biblioteku, skijašnicu i parking.

PREUZMITE CJENOVNIK U PDF-u-

MAPA


SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin