NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

GASTEIN

Dolina Gaštajn ili Gasteinertal, jedna je od najpopularnijih austrijskih skijaških regija. Poznata je ne samo po stazama na kojima se održavaju trke za Svjetski kup, nego i kao banjski centar. Za one koji žele da kombinuju ove dvije aktivnosti, regija Gaštajn je savršen izbor. Naročito je poznat kompleks Alpen Therme u Bad Hofgaštajnu. Ski oblast čine tri gradića. U smjeru sa juga ka sjeveru nižu se: Bad Gaštajn sa arhitekturom iz doba Belle Époque i planinskim vodopadom koji ukrašava centar, Bad Hofgaštajn sa pješačkom zonom i poznatom crkvom Liebfrauenkirche i zamkom i selom Dorfgaštajn. Grosarl je gradić povezan ski liftom i stazama sa Dorfgaštajnom i nalazi se u susednoj dolini Grossarltal.

Elisabethpark 4*
Hotel je potpuno renoviran 2008. godine. Nalazi se u samom centru Bad Gasteina u neposrednoj blizini kazina, a od gondole je udaljen 1,5 km. Stanica ski busa nalazi se ispred hotela . Hotel ima 119 soba u dvije odvojene zgrade koje su međusobno povezane. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon, sef, mini bar i radio. Porodične sobe su veće kvadrature sa 2 dodatna kreveta. Hotel ima panorama restoran, a la carte restoran, vinski bar, TV salu i skijašnicu. Gostima je na raspolaganju i parking. Tokom svog boravka gosti hotela se mogu opustiti i uživati u spa centru koji ima bazen sa termalnom vodom, saune, parno kupatilo, đakuzi, solarijum, masaže i kozmetičke tretmane.

Europaischer Hof 4*
Smješten u mirnom mjestu doline Gastein, u neposrednoj blizini golf terena, udaljen je od centra, skijališta i žičare 2 km do kojih je organizovan prevoz ski busom. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, radio, telefon, internet, mini bar i sef. Hotel ima restoran sa bogatom ponudom nacionalnih i internacionalnih jela, bar, TV salu, igraonicu, skijašnicu i parking. Spa centar se prostire na 5 600 m2 i ima 2 bazena od kojih je jedan sa termalnom vodom, fitnes salu, saunu, finsku saunu, parno kupatilo, ledenu pećinu kao i veliki izbor masaža i kozmetičkih tretmana.

Mondi Holiday Bellevue 4*
Ovaj predivan hotel nalazi se u mirnom dijelu Bad Gastein-a, od centra mjesta je udaljen 600 m. Do gondole koja je udaljena 500 m obezbijeđen je prevoz ski bus-om čija se stanica nalazi 100 m od hotela . Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, telefon, internet priključak, opremljenu kuhinju, kao i balkon. Junior suite se sastoji od spavaće sobe i dnevnog boravka. Hotel ima restoran sa bogatom ponudom hrane i pića, kako domaće, tako i internacionalne kuhinje. Gostima su na raspolaganju bar, igraonica, bazen, hidromasaža, sauna, tursko kupatilo, solarijum, razne vrste masaža, kao i moderno opremljen fitnes centar. Za goste hotela obezbijeđeni su parking i skijašnica.

Sonngastein 4*
Okružen prirodom, ovaj hotel je smješten na jednom od najsunčanijih mjesta doline Gastein. Od centra Bad Gasteina je udaljen 3 km, a stanica ski busa je u neposrednoj blizini hotela. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, sef i balkon. U sastavu hotela je restoran, a gosti mogu da se opuste u prijatnoj atmosferi koju stvara kamin u lobby baru. Hotel posjeduje wellness centar sa unutrašnjim bazenom, saunama, turskim kupatilom i solarijumom. Gostima su na raspolaganju različite vrste masaža. Najmlađima je na raspolaganju mini klub. Hotel ima parking i skijašnicu.

St George 4*
Prijatan hotel u alpskom stilu, od centra mjesta i od bazena Alpentherme je udaljen je 300 m. Od ski lifta Schlossalmbahn je udaljen 400 m, a najbliža stanica ski busa se nalazi 100 m od hotela. Hotel ima 50 soba, sve imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, TV, telefon, radio i sef. U sastavu hotela su 2 restorana, a gosti mogu da se opuste u prijatnoj atmosferi koju stvara kamin u lobby baru. Wellness centar je veličine 300 m2 i ima dva unutrašnja bazena, od kojih je jedan sa termalnom vodom, đakuzi, saune (infra, bio i finska) i solarijum. Gostima su na raspolaganju i različite vrste tretmana i masaža

Alpenblick 3*
Hotel je smješten na jedinstvenoj lokaciji, 800 m iznad Bad Gasteina, odakle se pruža fantastičan pogled na dolinu Gastein i Alpe. Nalazi se na stazi, 350 m od ski lifta Graukogel. Stanica ski busa se nalazi ispred hotela. Hotel ima 32 sobe i sve su različito dekorisane. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, telefon. Hotel ima restoran, bar, TV salu i biblioteku. Gostima su na raspolaganju rimska termalna kupatila, masaže, termini za gimnastiku, škola vježbi za kičmu, kupke od blata, sauna, infracrvena kabina, kao i prostorije za opuštanje sa panoramskim pogledom.

App Schilerhof 3*
Apartmani su od centra udaljeni 500 m, a od ski lifta svega 25 m. Svi apartmani imaju opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, pristup internetu i balkon. Aparthotel ima kafe-restoran i parking. Za relaksaciju gostiju hotel nudi mali spa centar sa bazenom, saunom i parnim kupatilom.

Helenenburg 3*
Okružen prirodom, ovaj hotel je smješten na stazi, 300 m od ski lifta Graukogel. Od centra Bad Gasteina je udaljen 2 km, a stanica ski busa se nalazi ispred hotela. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, radio, telefon i balkon. Pored restorana, hotel ima i salu za doručak, lobby bar, TV salu i parking. Gostima su na raspolaganju fitnes centar, sauna, posebne kade sa termalnom vodom, kao i različite vrste masaža.

Mozart Bad Gastein 3*
Hotel se nalazi u centru, od skijališta i žičare je udalje 500 m. Stanica ski busa je ispred hotela. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), telefon, SAT TV, sef i balkon. Hotel ima TV salu, internet centar, saunu, parno kupatilo i đakuzi.

Pension Laura 2*
Nalazi se u centru, na oko 1,2 km od skijališta i gondole. Stanica ski busa je ispred hotela. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, radio i telefon. Pored restorana tu je i kafe-bar, TV sala, sauna, skijašnica i parking.

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin