NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

DAVOS

ST MORITZ

Skijaški centar Davos nalazi se u Švajcarskoj, na visini od 1.560 metara, što ga čini jednim od najviših alpskih odmarališta u Evropi. Centar posjeduje ogromnu mrežu skijaških staza koje se protežu od Rinerhorna, jugozapadno od Davosa, do Piče na sjeveroistoku.

Appartment Feriensiedlung Solaria 3*

Apartmani se nalaze na ulazu u dolinu Dischma sa prelijepim pogledom na Parsenn i Jakobshorn planine. Od skijališta Parsenn udaljeni su 700 m, a stanica ski bus-a nalazi se direktno ispred apartmana i besplatno vozi do Parsen i Jakobchorn skijališta. Od centra mjesta Davos udaljeni su 600 m, a na svakih 30 min autobus iz Davosa vozi goste do apartmana.     Svaki apartman ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, radio, telefon, balkon ili terasu. Studio za 2 osobe 25m2: Dnevna soba sa 2 kreveta i balkon. Apartman za 4 osobe 60m2: Dnevna soba sa 2 kreveta, 1 spavaća soba sa 2 kreveta ili francuski krevet i balkon. Apartman za 6 osoba 90m2: Dnevna soba sa 2 kreveta, 2 spavaće sobe sa francuskim ili 2 kreveta i balkon. Apartmani sadrže recepciju, internet, skijašnica i parking.

Detaljnije o apartmanima na sajtu: http://www.solaria.ch/

Gricha DAS hotel Davos 4*

Ovaj moderan hotel udaljen je samo 100 m od žičare Jakobshorn i 200 m od centra Davosa. Kongresni centar i ledena dvorana udaljeni su 1 km, a željeznička stanica Davos Platz nalazi se nedaleko od hotela. Raspolaže sa 93 sobe, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, radio, telefon, sef, mini bar i internet. Kupatila su opremljena ekskluzivnim proizvodima Feuerstein Essentials koja se sastoje od prvoklasnih i posebno odabranih alpskih biljaka, eteričnih ulja, aloe vera sastojaka i prirodnih ulja. Pored glavnog restorana hotel svojim gostima nudi još 2 restorana od kojih je jedan kineski, 2 bara i vinski podrum. Od ostalih sadržaja izdvajamo razne vrste masaža, salon ljepote, igraonicu, servis za pranje i sušenje veša, skijašnica i parking.

Detaljnije o hotelu na sajtu: http://www.hotelgrischa.ch/en/

Maierhof 4*

Hotel se nalazi u centru mjesta Davos i sastoji se iz dve međusobno, hodnikom, povezane zgrade, od kojih jedna potiče iz 1890. godine dok je druga sagrađena 1980. godine. Od ski centra Parsen Davos udaljen je 100 m, kongresnog centra 500 m, a u neposrednoj blizini hotela nalazi se ski bus stanica. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, radio, telefon i mini bar. Pored glavnog restorana hotel ima i a la carte restoran, bar, vinski podrum koji plijeni bogatom kolekcijom vina. U sastavu spa centra su unutrašnji bazen, đakuzi, tursko kupatilo, finska i bio sauna, solarijum i soba za odmor. Gostima su na raspolaganju biblioteka, skijašnica i parking, dok najmlađi imaju svoju igraonicu.

Detaljnije o hotelu na sajtu: http://www.meierhof.ch/

 

Ochsen 2 3*

Ovaj prijatan hotel nalazi se u centru mjesta Davos i 200 m od skijališta Jakobshorn, a stanica ski bus-a udaljena je samo 10 m. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, radio, telefon, sef i internet. Gosti hotela koriste restoran sestrinskog hotela Ochsen koji je udaljen 10 m. Od ostalih sadržaja izdvajamo bar i skijašnicu.

Detaljnije o hotelu na sajtu: http://www.mountainhotels.ch/hotels/hotel_ochsen_2/

Schatzalp Snow & Mountain Resort 4*

Impresivan hotel nalazi se na nadmorskoj visini 1.860 m do kojeg se od Davosa stiže žičarom u trajanju od 4 min vožnje. Hotel ima svoje privatno skijalište Schatzalp/ Strela i idelan je za skijaše jer pored samog hotela nalazi se ski staza koja pruža direktan izlaz na stazu. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, radio i telefon. Hotel ima 3 restorana od kojih je jedan sa sunčanom terasom i 2 bara. Wellness centar u svom sastavu ima tursko kupatilo, saunu i bio sauna. Gosti hotela mogu besplatno da koriste unutrašnji bazen i fitnes centar hotela Europa koji se nalazi u Davos Platz direktno pored ski centra Schatzalpenbahn. Od ostalih sadržaja hotel ima skijašnicu, mjenjačnicu, poslovni centar, suvenirnicu i servis za pranje i sušenje veša.

Detaljnije o hotelu na sajtu:   https://www.schatzalp.ch/en/

Seehof 4*

Hotel ima odličnu lokaciju, nalazi se u samom centru pješačke zone, pored žičare Persenn sa direktnim izlazom na ski i pešačku stazu. Sve 84 elegantno i lijepo uređene sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, sef, mini bar. Hotel svojim gostima nudi 3 restorana od kojih 1 ima sunčanu terasu sa prelijepim pogledom na Davos, kao i 2 bara. Novootvoreni spa centar opremljen je đakuzijem, turskim i parnim kupatilom kao i raznim vrstama masaža. Gostima je na raspolaganju mjenjačnica, servis za pranje i sušenje veša, skijašnica i parking.

Detaljnije o hotelu na sajtu:   http://www.seehofdavos.ch/

Steigenberger Grandhotel Belvedere 4*

Sagrađen davne 1875. godine, Steigenberger Grandhotel Belvedere i dalje kroz svoju dugu istoriju i tradiciju odiše šarmom, elegancijom i luksuznim komforom. Smješten je na centralnoj lokaciji u srcu Davosa na 3 min hoda od kongresnog centra u čijoj se neposrednoj blizini nalaze muzeji, restorani, prodavnice, barovi i bogat noćni život. Od skijališta udaljen je 1,5 km. Posjeduje 96 soba i 30 luksuzno opremljenih apartmana. Svaka soba i apartman ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, sef, mini bar i internet. Pored glavnog restorana u kojem se služe nacionalni specijaliteti, hotel ima i italijanski a la carte restoran, bistro sa prelijepom sunčanom terasom kao i piano bar sa muzičkim programom. Gosti mogu da uživaju u spa centru koji u svom sastavu ima unutrašnji bazen, đakuzi, saunu, tursko kupatilo, razne vrste masaža kao i centar ljepote. Od ostalih sadržaja izdvajamo skijašnicu, rent a car, garažu i parking.

Detaljnije o hotelu na sajtu: https://www.steigenberger.com/en/hotels/all-hotels/switzerland/davos/steigenberger-grandhotel-belvedere

Strela 3*

Novosagrađeni hotel, nalazi se u centru Davosa I 500 m od skijališta Jakobshorn. U blizini hotela su mnogobrojne prodavnice, restorani i barovi dok je ski bus stanica udaljena 100 m.        Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), SAT TV, radio i telefon. U sastavu hotela su restoran koji gostima nudi nacionalne i internacionalne specijalitete, bar, zimska bašta, čitaonica, TV sala, internet i skijašnica.

Detaljnije o hotelu na sajtu: http://www.mountainhotels.ch/hotels/hotel_strela/

PREUZMITE CJENOVNIK U PDF-u

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin