NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

BOHINJ


Bohinj se nalazi u zapadnom dijelu Slovenije, smješten u srcu Julijskih Alpa, u podnožju Triglava, na obroncima istoimenog nacionalnog parka i pravi je dragulj netaknute prirode.

Brojne prodavnice, restorani i barovi upotpuniće vaš odmor, a boravak kraj prelijepog jezera učiniće ga nezaboravnim. Ljubiteljima zimskih sportova na raspolaganju je skijalište Vogel. Skijaški centar Vogel nalazi se u Triglavskom parku iznad Bohinjskog jezera. Skijalište se prostire na nadmorskoj visini od 569 m do 1.800 m i kapaciteta je 8.900 skijaša na sat. Ima veliki broj kvalitetnih skijaških staza prilagođenih kako početnicima, tako i zahtevnijim skijašima.

Posebnu atrakciju predstavlja sniježni park koji se prostire na 2 ha i namjenjen je ljubiteljima adrenalinskih sportova. Jedan dio skijališta uređen je za skijaško trčanje, a za najmlađe goste obezbjeđen je dječiji park.


Hotel se nalazi pored jezera Bohinj, udaljen od turističkog centra 50 m. Do skijališta Vogel, koje je udaljeno 4,5 km, organizovan je prevoz mini busom.
Hotel ima 20 standardnih soba i 34 suite soba. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), telefon, SAT TV, mini bar i sef.
Pored restorana u sastavu hotela je bar, sauna, skijašnica i parking.


Ovaj hotel nalazi se u Bohinjskoj Bistrici na samom vrhu Triglavskog parka. Do skijališta Vogel, koje je udaljeno 7 km, organizovan je prevoz mini busom.
Sve sobe su veoma komforne i svaka ima kupatilo (tuš/ wc), fen, TV, mini bar, telefon, internet, radio i klimu.
Gosti mogu da uživaju u hotelskom restoranu sa nacionalnom i internacionalnom kuhinjom ili u a la carte restoranu. U sastavu hotela je aqua park sa 380 m2 vodene površine, toboganima, raznim masažama, turskim kupatilom, finskom saunom, fitnes centrom i stenama za penjanje. Gosti mogu da se zabave u kuglani, a za goste hotela obezbjeđeni su skijašnica i garaža.


Hotel se nalazi u Triglavskom parku pored jezera Bohinj. Do skijališta Vogel, koje je udaljeno 4,5 km, organizovan je prevoz mini busom.
Hotel ima 71 sobu. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, telefon, SAT TV, mini bar, sef, internet i balkon.
U sastavu hotela je restoran sa terasom, a la carte restoran i kafe bar. Gostima su na raspolaganju unutrašnji bazen, saune, fitnes centar i prostorije za masažu. Od ostalih sadržaja hotel ima skijašnicu i parking.


Hotel se nalazi uz samo skijalište, na 1 535 m nadmorske visine, delimično je renoviran 2013. god. Do hotela se stiže isključivo gondolom, radno vrijeeme gondole je do 18:00h, a petkom i subotom do ponoći.
Hotel ima 29 soba. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), telefon i SAT TV.
Pored restorana, gostima su na raspolaganju sto za bilijar, sauna i internet.


Vila se nalazi uz samo skijalište i do nje se stiže isključivo gondolom.
Vila ima 8 soba. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), SAT TV I mini balkon. Neke sobe su na dva nivoa i imaju dnevni boravak.
Od dodatnih sadržaja ima saunu i skijašnicu.

PREUZMITE KOMPLETAN CJENOVNIK U pdf-u

MAPASAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin