NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

BEČBeč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mjesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog svijeta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota.
Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasljeđem, svojim šarmom i raskoši, može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice svijeta u kojoj su živjeli i stvarali kompozitori – Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta.
Katedrala Sv. Stefana u kojoj se i vjenčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere, dvorac Schönbrunn, Mariahilfer ili Kärtner Strasse su samo dio znamenitosti koje ovaj grad može da ponudi. Demel, nekadašnja poslastičarnica carske porodice, važi za jednu od najpoznatijih i najboljih poslastičarnica na svijetu. Sacher torta je neizbježna stavka pri izboru brojnih poslastica. Angenehm!

5 dana / 2 noćenja – autobusom

PROGRAM PUTOVANJA


 1. dan BEOGRAD, NOVI SAD
  Polazak oko 23:00 časa sa perona glavne autobuske stanice ( BAS –a ), ulaz iz Karađorđeve ulice, (provjeriti 3 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska autobusa) i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 24:00 časa (provjeriti 3 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Mađarsku prema Beču.
 1. dan OUTLET PARNDORF (www.designeroutletparndorf.at) – BEČ
  Ulazak u Austriju u jutarnjim časovima. Usputno zadržavanje u tržnom centru Parndorf, koji je veoma čuven u Evropi po radnjama najpoznatih svjetskih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka…). Slobodno vrijeme za kupovinu. U podnevnim časovima nastavak putovanja prema Beču. Po dolasku panoramski obilazak grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, Jevrejska četvrt, Hundertvaser i šetnja kroz prvi becirk – Stefanova katedrala, Stefanov trg i Kertner ulica. Odlazak u hotel. Smještaj. Slobodno vrijeme. Noćenje.
 1. dan BEČ – BRATISLAVA – BEČ
  Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do Bratislave – glavnog grada Slovačke. Prijepodnevni dolazak u Bratislavu. Po dolasku panoramski obilazak grada: brdo Slavin, tvrđava, Katedrala Sv. Martina, Stari trg, Biskupska palata, palata Grasalkovič, Staro mjesto sa starom gradskom vijećnicom. Nakon obilaska slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti. U poslijepodnevnim časovima povratak u Beč. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.
 1. dan BEČ – DVORAC ŠENBRUN – PRATER – MUZEJ ČOKOLADE – DUNAVSKI TORANJ
  Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska dvorca Šenbrun – ljetnje rezidencije Habsburgovaca. Razgledanje carskih prostorija i odaja i šetnja prelijepim parkom. Slobodno vrijeme. Nakon obilaska dvorca mogućnost fakultativnog odlaska u Prater – najpoznatiji austrijski zabavni park. U Prateru možete posjetiti brojne atrakcije – muzej Madam Tiso, Planetarium, Praterturm, simbol Pratera – Rizenrad… Takođe možete obići i interaktivni Muzej čokolade. U poslijepodnevnim časovima povratak u centar grada. Mogućnost fakultativne posjete Dunavskog tornja sa kojeg se pruža nezaboravan pogled na Beč i Dunav. Odlazak do centra grada. Slobodno vrijeme do polaska za Srbiju. U poslijepodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Mađarsku prema Srbiji.
 1. dan NOVI SAD – BEOGRAD
  Dolazak u Novi Sad i Beograd (na dolazne perone) u ranim jutarnjim časovima. (Kraj usluga)

 

OPIS TERMIN HOTEL CIJENA PO OSOBI
Ljeto 23.08 – 27.08.2018 Hotel 3* – van centra grada 105 €
Ljeto 06.09 – 10.09.2018. Hotel 3* – van centra grada 109 €
Jesen 20.09 – 24.09.2018. Hotel 3* – van centra grada 109 €
Jesen 27.09 – 01.10.2018. Hotel 3* – van centra grada 105 €
Jesen 11.10 – 15.10.2018. Hotel 3* – van centra grada 99 €
Jesen 25.10 – 29.10.2018. Hotel 3* – van centra grada 99 €
Jesen 09.11 – 13.11.2018. Hotel 3* – van centra grada 89 €
Jesen 22.11 – 26.11.2018. Hotel 3* – u centru grada 99 €
Jesen 29.11 – 03.12.2018. Hotel 3* – van centra grada 99 €
Jesen 06.12 – 10.12.2018. Hotel 3* – van centra grada 99 €

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
• smještaj u Beču (2 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu po izboru sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
• obilaske prema programu (Beč – panorama grada)
• troškove organizacije i vođenja aranžmana
• usluge licenciranog pratioca grupe
• peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS )


CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• međunarodno zdravstveno osiguranje za cijeli period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000€) – 3 € ( djeca od 0 meseci – 17,99 god.), 5€ (osobe od 18 – 69 god.), 10 € (osobe od 70-84 god.) .
• osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cijene aranžmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona.
PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA
• ulaznice i fakultativne izlete

NAPOMENA:Za ulazak na perone odakle polaze autobusi neophodno je imati peronsku kartu ( stanični vaučer).
CIJENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promjenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, djeca od 2-12 godina ostvaruju popust, djeca od 0-2 godine besplatno):
• Bratislava – 15 € / 10 € djeca
• Dvorac Šenbrun (sa ulaznicom Grand Tour) – 25 € odrasli / 15 € djeca
• Dunavski toranj (sa ulaznicom) – 10 € / 5 € djeca
• Prater – 5 € odrasli / djeca GRATIS
• Prater i Muzej čokolade – 18 € odrasli / 10 € djeca

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
• Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cijena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino- partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cijene aranžmana


POPUSTI:
• djeca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dvije punoplatežne osobe (imaju sjedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
• djeca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dvije punoplatežne osobe (imaju sjedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu), osim ako je smještaj u hotelu Ibis Budget gdje djeca od 2-12 godina imaju popust 20% u pratnji dvije punoplatežne osobe (imaju sjedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
• treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%, u hotelu Ibis Budget ne postoji mogućnost smještaja za tri odrasle osobe.

PREUZMITE KOMPLETAN PROGRAM PUTOVANJA I CJENOVNIK U PDF-u

MAPA

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin