NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

BAD KLEINKIRCHHEIM

Bad Kleinkirchheim
Nalazi se u maloj, sunčanoj dolini između padina koruških planina Nockberge, na jugu Austrije. Privlačio je posjetioce i prije nego što je rekreativno skijanje ušlo u modu, prije svega zahvaljujući svojim termalnim izvorima. Tu su Römerbad i St. Kathrein sa svojim fantastičnim bazenima. Iz otvorenog grijanog bazena Römerbada posjetioci uživaju u pogledu na stazu Franz Klammer, na kojoj se održavaju trke za svjetski kup. U kupalištu St. Kathrein posjetioci se mogu kupati u termalnoj vodi koja sadrži radon. Privlačan je porodicama, početnicima i djeci zbog brojnih ski škola i brzog i lakog pristupa automobilom, kao i iskusnijim i naprednijim skijašima, zahvaljujući mnoštvu kvalitetnih staza. Ima 103 km staza svih težina, od kojih je čak 97% opremljeno topovima za proizvodnju snijega. Radi se o jednom od najkvalitetnijih skijališta Austrije, na kojem se svake druge godine održava trka za svjetski kup .

Termenwelt Pulverer 5*
Ovaj, veoma elegantan, moderan hotel smješten je u Bach-u, 150 m je udaljen od termalne banje St. Katarina. Od žičare Maibrunnbahn udaljen je 300 m, a stanica ski bus-a je u neposrednoj blizini hotela. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), balkon, SAT TV, telefon, radio i mini bar. Gostima su na raspolaganju restoran, bar, skijašnica, parking i garaža. Hotel ima i savremeno opremljen spa centar sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenom, đakuzijem, saunama, parnim kupatilom, solarijumom, ledenom pećinom, kozmetičkim salonom i fitnes centrom.

Almrausch 4*
Ovaj porodični hotel je smješten na mirnoj lokaciji pored žičare Sonnwiesen. Od termalne banje Sv. Katarina je udaljen 200 m, a od centra mjesta 300 m. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, TV, radio, telefon i sef. Pored glavnog restorana, hotel ima lobby sa otvorenim kaminom, bar, vinski podrum i biblioteku. Za relaksaciju i rekreaciju na raspolaganju je spa centar u čijem je sastavu bazen, đakuzi, saune (parna, finska, infracrvena), fitnes centar, različite vrste masaža, solarijum i vitaminski bar.

App Landal 4*
Novo apartmansko naselje smejšteno je na svega 100 m od najbliže žičare. Od termalne banje Sv. Katarina apartmani su udaljeni 300 m.
Apartmani: Moderno opremljeni apartmani koji su posebno pogodni za porodice. Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/wc), mikrotalasnu rernu, mašinu za sudove, podno grijanje, SAT/TV, internet pristup i balkon.
Apartman 4 A (50 m2): Dnevna soba sa 2 kreveta, spavaća soba sa francuskim krevetom.
Apartman 6 A (70 m2): Dnevna soba sa 2 kreveta, spavaća soba sa francuskim krevetom, soba sa 2 odvojena kreveta, odvojen toalet.
Apartman 8 A (90 m2): Dnevna soba sa 2 kreveta, spavaća soba sa francuskim krevetom, 2 sobe sa 2 odvojena kreveta.
Apartman 10 A (115 m2): Dnevna soba sa 2 kreveta, 2 spavaće sobe sa francuskim krevetima, soba sa 2 odvojena kreveta, 2 kupatila, 2 odvojena toaleta.
Apartman 10 BL (115 m2): Dnevna soba sa 2 kreveta, 2 spavaće sobe sa francuskimkrevetima, soba sa 2 odvojena kreveta, 2 kupatila sa 2 odvojena toaleta i sauna.
U glavnoj zgradi se nalazi zatvoreni bazen sa odvojenim dijelom za djecu, igraonica za djecu sa animacijom, stoni tenis, internet, skijašnica. Parking mjesto na parkingu ili u garaži (jedno parking mjesto po apartmanu).

Die Post 4*
Ovaj porodični hotel se nalazi u centru mjesta, a od skijališta je udaljen 100 m. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon, radio i minibar.
Gosti mogu da uživaju u zimskoj bašti glavnog restorana u kojem se služe jela nacionalne i internacionalne kuhinje, kao i posebno pripremljena jela za djecu. Hotel ima lobby i cigarettebar. U sastavu wellness centra nalazi se otvoreni i zatvoreni bazen, đakuzi, parno kupatilo i sauna. Posebno se izdvajaju novootvoreni wellness centar namijenjen i djeci, kao i spa centar samo za dame. Na raspolaganju su i servis za pranje veša i parking.

Eschenhof 4*
Hotel se nalazi u samom centru Bad Kleinkirchheima , 100 m od ski lifta. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), SAT TV i balkon. Komfort sobe pored standardnih imaju i jedan pomoćni krevet, a porodične se sastoje od dnevne i spavaće sobe. U sastavu hotela su restoran i bar. Gosti mogu da koriste bazen i spa centar sa saunom i turskim kupatilom. Najmlađi gosti imaju mini klub i igralište.

Feriendorf Kirschleitn Grosswild 4*
Apartmansko naselje se nalazi na 200 m od naselja Kleinwild, u mjestu St. Oswald. Apartmani tipa Tal su nerenovirani, dok su svi apartmani tipa Gipfel kompletno renovirani. Svi apartmani imaju kuhinju, kupatilo (tuš/wc), SAT TV i balkon. U renoviranim apartmanima se dodatno nalaze fen i aparat za kafu. Apartman za 2-4 osobe (Nockberge, Tal/Gipfel, 35 m2): Dnevna soba sa 2 kreveta na razvlačenje, spavaća soba sa 2 odvojena kreveta. Apartman za 4-6 osoba (Nosknatur, Tal/Gipfel, 55 m2): Dnevna soba sa 2 kreveta na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim krevetom i spavaća soba sa 2 odvojena kreveta. U okviru apartmanskog naselja su restoran, dječija igraonica, cjelodnevna animacija za djecu i saune.

Feriendorf Kirschleitn Kleinwild 4*
Apartmansko naselje se nalazi u samom centru mjesta St. Oswald u dijelu regije Bad Kleinkirchheim. Početna stanica ski žičare Brunnachbanh kao i škola skijanja su udaljeni 300 m od hotela. Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/ wc), TV i telefon. Apartman za 2-4 osobe (Nockberge, 35m2):Dnevna soba sa 2 kreveta na razvlačenje, spavaća soba sa 2 odvojena kreveta. Apartman za 4-6 osoba (Noskfamilie, 55 m2): Dnevna soba sa 2 kreveta na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim krevetom i spavaća soba sa 2 odvojena kreveta. U okviru apartmanskog naselja su restoran i bar, dječija igraonica, animacija za djecu i odrasle i saua.

Kartnerhof 4*
Hotel se nalazi u samom centru, 300 m od termalne rivijere Sv. Katarina. U svom sastavu ima standardne i komfort sobe sa pomoćnim krevetom. Svaka soba ima kupatilo (tuš/ wc), telefon, radio, SAT TV, sef i balkon. Pored restorana, hotel ima predivnu zimsku terasu sa barom, piano bar i koktel bar. Gostima je na raspolaganju bazen, sauna, đakuzi i parno kupatilo. O najmlađim posjetiocima brine se tim animatora, a na raspolaganju im je igralište veličine 300 m2.

Kirchheimerhof 4*
Ovaj porodični hotel se nalazi u mirnom dijelu Badkleinkirchheim-a, 50 m je udaljen od ski lifta. Komfort sobe pored standardnih imaju i jedan pomoćni krevet, a porodične se sastoje od spavaće sobe i dnevnog boravka. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, mini bar i balkon. Pored restorana, hotel ima lobby bar i internet kafe. Gosti mogu da koriste bazen i spa centar sa saunom, turskim kupatilom i đakuzijem. Hotel ima skijašnicu, a parking se nalazi ispred hotela. Najmlađi posjetioci imaju svoj mini klub i uređeno igralište.

Kolmhof 4*
Nalazi se na najljepšoj lokaciji, 100 m je udaljen od glavne gondole i na 30 m od termalne rivijere. U svom sastavu ima dvokrevetne sobe, dvokrevetne sa pomoćnim krevetom, junior suite za smještaj 2–4 osobe i panorama suite za smještaj 2–5 osoba. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), telefon, radio. Hotel ima restoran, bar i TV salu. U sastavu hotela je i spa centar sa turskim kupatilom, saunom, đakuzijem, bazenom i velikim izborom masaža.

Pragant 4*
Ovaj tipičan alpski hotel nalazi se u mirnom dijelu Badkleinkirchheim-a, 300 m je udaljen od termalne rivijere Romerbad i gondole Keiserburg. Standardne sobe imaju jedan pomoćni krevet, a porodične trosed na razvlačenje i značajno su komfornije. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, telefon, SAT TV, mini bar i sef. Pored glavnog restorana, hotel ima bar, zimsku terasu sa barom i TV salu. Gosti mogu da koriste i sadržaje spa centra: saunu, parno kupatilo, solarijum i masažu. Hotel ima skijašnicu i parking.

Sport Hotel Kostmann 4*
Hotel se nalazi u Bachu, na skijaškoj stazi, u neposrednoj blizini žičare, 500 m od termalne banje Sv. Katarina. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, balkon, telefon, sef i fen. Pored restorana, hotel ima bar, internet klub, salu za sastanke i bilijar. U sastavu spa centra je bazen, sauna, parno kupatilo, whirlpool, kneipp, fitnes centar, solarijum i prostorije za masažu.

Trattlerhof 4*
Ovaj porodični hotel udaljen je 300 m od centra i termalne banje St. Katarina. Do žičare Maibrunnbahn koja je udaljena 150 m organizovan je prevoz ski busom. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, radio, telefon i mini bar. U sastavu hotela su restoran, bar, internet centar, unutrašni bazen kao i spa centar opremljen saunom, parnim kupatilom, đakuzijem, solarijumom i kozmetičkim salonom. Gosti mogu da koriste skijašnicu, parking i garažu.

App Amadee 3*
Apartmani su smješteni u neposrednoj blizini termi Sv. Katarina. Od žičare Maibrunn i žičare Sonnwiesen, koja povezuje skijališta u Bad-u i St. Oswald-u, udaljeni su 200 m. Svi apartmani imaju kompletno opremeljenu kuhinju, kupatilo (tuš/ wc), radio i TV. Gostima su na raspolaganju salon sa kaminom, skijašnica i parking kao i svi sadržaji spa centra hotela Almrauch, od koga su udaljeni 50 m.

App Bel Monte 3*
Apartmani se nalaze u neposrednoj blizini žičare Kaiserburgbahn i termalne banje Romerbad, u centru mesta Bad Kleinkirchheim.
Apartmani 6-8 osoba (88 kvadratnih metara) imaju 2 nivoa, kompletno opremljenu kuhinju, 2 kupatila (tuš/ wc), terasu, SAT TV. Na spratu je spavaća soba sa francuskim krevetom i kuhinja, u prizemlju je dnevna soba sa francuskim krevetom, još jednim krevetom i sofom na razvlačenje.

App Binder 3*
Apartmani se nalaze nasuprot žičare Kaiserburg i banje Romerbad, a najbliža stanica ski busa je udaljena 100 m. Svi apartmani imaju kuhinju, kupatilo (tuš/ wc) i SAT TV. Objekat ima parking.

App Central 3*
Nalaze se između žičara Kaiserburg i Mairbrun, u neposrednoj blizini prodavnice, pekare i restorana. Stanica ski busa se nalazi ispred apartmana.
Svi apartmani imaju kupatilo (tuš/ wc), opremljenu kuhinju, TV, radio, aparat za kafu. Objekat ima skijašnicu i garažu.
App Diana 3*
Apartmani su udaljeni 300 m od žičare Kaiserburg i 500 m od prodavnice.
Svi apartmani imaju kupatilo (tuš/ wc), opremljenu kuhinju i SAT TV.

App Habich 3*
Apartmani se nalaze u St. Oswaldu, 150 m su udaljeni od žičare Sonnwiesen do koje organizovan prevoz. Svi apartmani su uređeni u rustičnom stilu i imaju kupatilo (tuš/ wc), kuhinju, SAT TV, telefon, radio, internet, balkon ili terasu.
Objekat ima parking.

App Landhaus Nockalm 3*
Apartmani se nalaze u mirnom dijelu mjesta Staudach, od žičare Nockalmbahn su udaljeni 150 m. Svi imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/ wc), SAT TV i radio.

App Reichl 3*
Studija i apartmani se nalaze u više različitih objekata u mjestu Bad Klenkirchheim u blizini ski liftova i termalnih banja. Studio za 2 osobe A i B: A studio ima 18 m2, B studio ima 30 m2 i balkon. Apartmani: Svi apartmani imaju kuhinju, kupatilo (tuš/wc) i TVApartman 1/3 ( Tip C 35 m2): Soba sa 3 kreveta. Apartman 1/3 ( Tip D 35-40 m2): Dnevna soba sa krevetom i spavaca soba sa 2 kreveta. Apartman za 2-4 osobe (tip E, 45-50 m2): Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje, spavaća soba sa 2 kreveta. Apartman 1/4 (tip F, 55 m2): Dnevna soba i 2 spavaće sobe sa 2 odvojena kreveta.Apartman za 4-5 osoba (tip G, 55-65 m2): Dnevna soba i 2 spavaće sobe sa francuskim krevetom i 3 odvojena kreveta. Apartman 1/6 (tip H, 60-70 m2): Dnevna soba i 2 spavaće sobe sa 3 kreveta.
Napomena : Gosti se po dolasku prijavljuju na centralnoj recepciji Haus Karnten, Dorfstrasse 46, gdje dobijaju tačnu adresu apartmana.

App Romerhof 3*
Nalaze se u centru Bad Kleinkirchheim-a, pored termi Romerbad u neposrednoj blizini gondole Kaiserburbahn. Svi imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/ wc), TV, radio, telefon i balkon.

App Simonbauerhof 3*
Ovi apartmani, idealni za porodični odmor, nalaze se u dijelu Bad-a Zirkitzen. Od termi Romerbad i gondole su udaljeni 900 m. U neposrednoj blizini apartmana je stanica ski busa. Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/ wc), TV, radio, 2 spavaće i dnevnu sobu sa krevetom na razvlačenje i balkon.

App Taferner 3*
Apartmanska kuća se nalazi preko puta termi Romerbad. Udaljena je 250 m od gondole Kaiserburgbahn. Sve sobe imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/ wc) i TV.

App Thermenblick 3*
Ovo apartmansko naselje sastoji se od 7 kuća. Od termalne banje Sv. Katarina su udaljeni 150 m, a od gondole 250 m.
Studio za 2 osobe A1 i A2: A1 studio ima 28 m2, A2 studio 40 m2, dnevnu sobu sa kuhinjskom nišom, kupatilo (tuš/wc) i TV.
Apartman za 2-3 osobe B: Apartman ima 43 m2, spavaća soba, dnevna soba sa kuhinjskom nišom, kupatilo (tuš/wc) i TV.
Apartman za 2-4 osobe C: Apartman ima 50 m2, spavaća soba, dnevna soba sa kuhinjskom nišom, kupatilo (tuš/wc) i TV. Apartman za 4-5 osobe D: Apartman ima 75 m2, 2 spavaće sobe, dnevna soba sa kuhinjskom nišom, kupatilo (tuš/wc) i TV.

Berghaus Wastel 3*
Nalaze se u Obertschern-u, mirnom dijelu Bad-a. Od žičare Sonnwiesen gosti mogu da se spuste skijama direktno do apartmana. U sastavu apartmanske kuće gostima su na raspolaganju zajednički dnevni boravak sa TV-om, biblioteka, stoni tenis, društvene igre, skijašnica i parking.

Sonnblick 3*
Hotel se nalazi u neposrednoj blizini termalne rivijere Romerbad i gondole Keiserburg. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), telefon, radio, SAT TV i balkon.
Hotel ima restoran, bar, skijašnicu i parking. Pored restorana, hotel ima, bar, TV salu, sef na recepciji, skijašnicu i parking. Spa centar opremljen saunom, parnim kupatilom, solarijumom i fitnes salom.

Sportalm 3*
Hotel je smješten u centru Bad Kleinkirchheima. Od termalne banje Romerbad je udaljen 400 m od žičare Kaiserburg 100 m, a od stanice ski busa 50 m.
Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, radio i telefon.

St Oswald 3*
Ovaj porodični hotel se nalazi u prelijepoj prirodi parka Nockberge. Hotel ima 53 sobe. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV i telefon. U sastavu hotela su restoran i bar sa kaminom. Gosti mogu da se opuste u spa centru sa bazenom, saunama, đakuzijem i turskim kupatilom. Najmlađi gosti imaju mini klub i igralište.

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin