⋆ PARIZ ⋆

Teniski turniri

Siguran polazak

TENISKI TURNIR "ROLAND GARROS"

PARIZ OD 06. DO 10. JUNA 2019.

5 DANA, 4 NOĆENJA, AVIONOM

 

 

 

 1. DAN 06. JUN ( ČETVRTAK ) BEOGRAD – PARIZ

Sastanak putnika na aerodromu Beograd dva sata pred polijetanje. Obavljanje putnih formalnosti. Polijetanje aviona u 06.40 h. Dolazak u Pariz u 09.15 h. Panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji stručnog vodiča - domaćina na našem jeziku: Ajfelov toranj, sa kraćom pauzom za fotografisanje, Trijumfalna kapija, Konkord, Opera, Trg Vandam, palata Burbon, Trg Invalida, hotel Devil, Jelisejska polja, Latinska četvrt (sa kraćom pauzom), Sorbona...Upoznavanje sa istorijom grada i istorijom Francuske. Transfer do hotela. Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.

 1. DAN 07. JUN ( PETAK ) PARIZ

Doručak. Fakultativno: Odlazak na stadion Roland Garrosa i gledanje mečeva polufinala. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za odmor nakon meča. U večernjim satima preporučujemo obilazak Monmartra sa spektakularnim pogledom na grad, umjetničkom kolonijom i autentičnom atmosferom starog Pariza. Galerija La Fajet i mogućnost kupovine. Povratak u hotel. Noćenje.

 

 1. DAN 08. JUN ( SUBOTA ) PARIZ

Doručak. Fakultativno: organizovan obilazak Pariza pješke sa stručnim vodičem, šetnja Jelisejskim poljima, obilazak katedrale Notr Dam, posjeta čuvenom muzeju “Luvr“, odlazak u Latinsku četvrt u poslijepodnevnim satima. U srcu ovog kvarta nalazi se čuveni univerzitet Sorbona. Osim toga, ovaj dio Pariza poznat je i po ostacima arene, kupatila (terme), ali i mnogim kafeima, bistroima, poslastičarnicama, antikvarnicama, knjižarama i galerijama. Mogućnost odlaska na organizovanu večeru na Seni (luksuzni brod sa francuskom kuhinjom)  ili večera u jednom od čuvenih restorana u Parizu sa dugom tradicijom i posebnom atmosferom. Povratak u hotel. Noćenje.

 

 1. DAN 09. JUN ( NEDJELJA ) PARIZ

Doručak. Fakultativno: transfer do "Roland Garrosa". Prisustvovanje meču finala “Roland Garros 2019”. Povratak u hotel. Odlazak u čuveni Mulen Ruž. Noćenje.

 1. DAN 10. JUN ( PONEDJELJAK ) PARIZ – BEOGRAD

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i šoping. Transfer do aerodroma. Polijetanje za Beograd u 20.30 h. Sletanje na aerodrom u Beogradu u 22.50 h. Kraj programa.

                                                                                              

CIJENA ARANŽMANA :

HOTELI: CIJENA:
Hotel 4 *    (centar grada)    799,00 eur
Hotel lux 4* (top lokacija, Trijumfalna kapija) 1 199,00 eur

 

 

 

 

* U cijenu je uračunat PDV. Plaćanje je u KM, prema zvaničnom kursu na dan uplate ;

 

 

 

       CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA :

 

 

 • Avionska karta na relaciji Beograd – Pariz - Beograd ;
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom 
 • Panoramski obilazak grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča ;
 • Smještaj u izabranom hotelu na bazi usluge 4 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama u Parizu ;
 • Pratioca iz agencije ;
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
 • Organizaciju programa ;

     

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Aerodromske takse 80 eur koje su podložne promjenama ;
 • Fakultativne izlete: “Star travel” Vam preporučuje (posjeta muzeju “Luvr“, večera u jednom od čuvenih pariskih restorana, luksuzno krstarenje Senom sa konzumacijom francuskih vina i nacionalnom večerom, Mulen Ruž … ) ;
 • Ulaznice za turnir "Roland Garros 2019" – na upit, agencija obezbjeđuje ulaznice ;
 • Individualne troškove ;

 

 

Važna napomena : Molimo putnike da obrate pažnju da turnir ima svog službenog agenta koji prodaje karte (na zvaničnom sajtu turnira postoje sve neophodne informacije o načinu on-line kupovine ulaznica za mečeve). Karte se kupuju preko kompanije koja je „broker“ i uobičajeno je da cijena ulaznice koju platite ne odgovara cijeni koja piše na karti po preuzimanju (na karti piše niža cijena). Putnici koji su prethodnih godina putovali u našem aranžmanu na sve Masters turnire, nalazili su karte na licu mjesta po povoljnijim cijenama, ali uz rizik da li će biti karata u prodaji u momentu njihovog dolaska. Iz navedenih razloga reklamacije na cijenu karte NEĆE biti razmatrane i ne postoji mogućnost refundacije. Karte se preuzimaju 24 sata prije meča u elektronskom formatu ili na licu mjesta.

 

 

     NAPOMENE:

 

     Rok za prijavu 01.03.2019.

 

 • Način plaćanja: gotovinski i žiralno. Cijene aranžmana su izražene u eurima dok je plaćanje aranžmana u konvertibilnim markama po prodajnom kursu za efektivu na dan uplate aranžmana.
 • Uslovi plaćanja: prilikom rezervacije 50% od cijene aranžmana, ostatak 30 dana prije polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije vrši se kompletna uplata aranžmana.
 • Program je rađen na bazi minimum 15 putnika.
 • Putnici koji posjeduju biometrijski pasoš mogu putovati u zemlje Evropske unije bez      vize. Turistička agencija „STAR TRAVEL“ nije odgovorna u slučaju promjene u viznom režimu za građane Bosne i Hercegovine.
 • Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije „STAR TRAVEL“, kojim su regulisana prava i obaveze svih učesnika putovanja.

 

JEVREJSKA BROJ 6, I SPRAT

TELEFONI  051 / 213 – 600  ;  051 / 213 – 705  ; 051/220 500  ; 065/ 00 19 19

MAIL :  info@startravel.ba, agencijastar@startravel.ba


Mikrofin