⋆ RIM ⋆

Teniski turniri

Siguran polazak

*** ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA OBEZBIJEDILI SMO JOŠ 4 DOPUNSKA MJESTA *** SIGURAN POLAZAK ***

TENISKI TURNIR "Internazionali BNL d'Italia"

RIM OD 16. DO 20. MAJA 2019.

5 DANA, 4 NOĆENJA, AVIONOM

 

Vodimo vas na samu završnicu ATP masters turnira u Rimu. Budite sa nama, da zajedno bodrimo najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića i uživajte u polufinalnim i finalnim mečevima!

 

  1. DAN 16.05.2019. ( ČETVRTAK ) BEOGRAD – RIM

Sastanak na aerodromu Beograd dva sata prije polijetanja. Obavljanje putnih formalnosti. Polijetanje za Rim u 07.00 h. Dolazak u Rim u 08.30 h. Fakultativno: odlazak na panoramsko razgledanje grada sa vodičem: crkva Svetog Petra u lancima, Rimski Koloseum, Konstantinov slavoluk, Rimski forum, Trg Venecija, ulica Corso, pjaca Barberini i Via Veneto, vila Borgeze, porta Flaminia, rijeka Tibar sa svojim mostovima, kolosalna tvrđava Sv. Anđela, Trg Popolo, pjaca Venecija, cirkus Maksimus, Rimski Forum, centar komercijalnog, političkog i religioznog antičkog Rima, Koloseum - trajni simbol antičkog Rima u kome su se održavale gladijatorske borbe i borbe sa životinjama. Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje. Smještaj u hotel. Noćenje.

 

2. DAN 17.05.2019. ( PETAK ) RIM

Doručak. Slobodno vrijeme za fakultativnu posjetu Vatikanu, jednoj od najbogatijih i najraznovrsnijih umjetničkih riznica na svijetu sa preko sto hiljada eksponata. Obilaze se najvažniji: Cortile della Pigna, Laokonovo dvorište gdje se nalaze neke od najvažnijih antičkih statua kao Laokonova grupa i Apolon Belvederski, sala muza sa čuvenom statuom Apolonijusa koja je Mikelanđela inspirisala za Mojsija, Sala Rotonda sa kolosalnim antičkim statuama i porfirnom kadom iz najraskošnije vile antike, Neronove “DOMUS AUREA”, Sala Candelabara, Sala goblena stare briselske škole sa fantastičnom umjetničkom i zanatskom vrijednošću, Sala geografskih karata, čuvene 4 Rafaelove sobe sa njegovim remek djelima, neizbježna i neponovljiva Mikelanđelova Sikstinska Kapela, unutrašnjost Crkve Sv. Petra u Vatikanu sa najraznovrsnijim umjetničkim sadržajima, šetnja najvećim pješačkim trgom na svijetu, ispred same crkve... Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

 

3. DAN 18.05.2019. ( SUBOTA ) RIM

Doručak. Fakultativno: jutarnja šetnja i obilazak Španskog trga, čuvenog sastajališta mladih, te Fontane želja, koja je jedna od najljepših fontana ne samo u Rimu, već i u cijelom svijetu. Obilazak Panteona (ili Hrama svih bogova, sagrađenog 126. godine, tokom vladavine Cara Hadrijana), jedine građevine iz antičkog perioda koja je potpuno očuvana do današnjih dana, a koja je upečatljiva po svojoj kupoli prečnika 43,30 metara, izgrađenoj iz jednog kamenog bloka. Savršeno očuvani Panteon je preživio nekoliko pljački, modifikacija i restauracija, za šta je djelimično zaslužan vizantijski car Foka koji je ovu zgradu dao na dar papi Bonifaciju VIII 608. godine. Fakultativno: odlazak na teniske terene i prisustvovanje mečevima polufinala. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.

4. DAN 19.05.2019. ( NEDELJA ) RIM

Doručak. Fakultativno: odlazak na teniski teren i prisustvovanje finalnom meču ili slobodan dan u Rimu. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

5. DAN 20.05.2019. ( PONEDELJAK ) RIM BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma. Polijetanje za Beograd u 20.50 h. Dolazak na beogradski aerodrom u 22.15 h. Kraj programa.

 

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI :

HOTEL 3* u centru grada OD 499 EUR
HOTEL 4* u centru grada OD 799 EUR

 

 

* plaćanje je u KM, prema zvaničnom kursu na dan uplate

 

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Avionski prevoz na navedenoj relaciji;
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom ;
 • Smještaj u izabranom hotelu u Rimu na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak) u dvokrevetnim sobama;
 • Međunarodno putno - zdravstveno osiguranje;
 • Pratioca iz agencije za vrijeme trajanja programa;
 • Organizaciju programa.

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 

 • Aerodromske takse 80 eur koje su podložne promjenama;
 • Boravišnu taksu u Rimu, oko 4 eur po noćenju i plaća se na licu mjesta;
 • Fakultativne izlete (panoramski obilazak grada, posjeta Vatikanu, pješačka tura,  Antički Rim...);
 • Individualne troškove;
 • Ulaznice za teniske mečeve – na upit, agencija obezbjeđuje ulaznice ;

 

 

Važna napomena : Molimo putnike da obrate pažnju da turnir ima svog službenog agenta koji prodaje karte (na zvaničnom sajtu turnira postoje sve neophodne informacije o načinu on-line kupovine ulaznica za mečeve). Karte se kupuju preko kompanije koja je „broker“ i uobičajeno je da cijena ulaznice koju platite ne odgovara cijeni koja piše na karti po preuzimanju (na karti piše niža cijena). Putnici koji su prethodnih godina putovali u našem aranžmanu na sve Masters turnire, nalazili su karte na licu mjesta po povoljnijim cijenama, ali uz rizik da li će biti karata u prodaji u momentu njihovog dolaska. Iz navedenih razloga reklamacije na cijenu karte NEĆE biti razmatrane i ne postoji mogućnost refundacije. Karte se preuzimaju 24 sata prije meča u elektronskom formatu ili na licu mjesta.

 

NAPOMENE:

 

Rok za prijavu 01.02.2019.

 

Način plaćanja:  gotovinski i žiralno. Cijene aranžmana su izražene u eurima dok je plaćanje aranžmana u konvertibilnim markama po prodajnom kursu za efektivu na dan uplate aranžmana.

 

Uslovi plaćanja: prilikom rezervacije 30% od cijene aranžmana, ostatak 30 dana prije polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije vrši se kompletna uplata aranžmana.

Program je rađen na bazi minimum 15 putnika. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije „STAR TRAVEL“, kojim su regulisana prava i obaveze svih učesnika putovanja. Turistička agencija "STAR TRAVEL" nije odgovorna u slučaju promjene u viznom režimu za građane Bosne i Hercegovine i ne snosi eventualne troškove viziranja.


Mikrofin