MIAMI OPEN

Teniski turniri

MIAMI OPEN

TENISKI TURNIR „MIAMI OPEN“

PROGRAM 9 DANA, 8 NOĆENJA, AVIONOM IZ BEOGRADA

OD 26. MARTA DO 03. APRILA 2019.

 

1. DAN 26. MART (UTORAK) BEOGRAD – MAJAMI

Sastanak putnika na aerodromu Beograd. Obavljanje putnih formalnosti. Polijetanje aviona i nastavak putovanja za Majami. Obrok u avionu. Sletanje u Majami (po lokalnom vremenu - 6 sati u odnosu na nas). Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.

2. DAN 27. MART (SRIJEDA)

Doručak. Slobodno vrijeme za individualna razgledanja i obilaske. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje.

3. DAN 28. MART (ČETVRTAK)

Doručak. Slobodno vrijeme za individualna razgledanja i obilaske. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje.

4. DAN –  6. DAN 29. MART (PETAK) – 31. MART (NEDELJA)

Mogućnost organizovane posjete teniskom turniru: polufinale i finale teniskog turnira “Miami open”. Transfer do hotela. Slobodno vrijeme za individualna razgledanja i obilaske. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. 

7. DAN 01. APRIL (PONEDELJAK)

Doručak. Slobodno vrijeme za individualna razgledanja i obilaske. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje.

8. DAN 02. APRIL (UTORAK)

Doručak. Slobodno vrijeme za individualna razgledanja i obilaske. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje.

9. DAN 03. APRIL (SRIJEDA)

U poslijepodnevnim satima transfer do aerodroma. Polazak za Beograd. Slijetanje.

Kraj programa.

 

U  TOKU VAŠEG BORAVKA U MAJAMIJU PREDLAŽEMO VAM OBILASKE:

 

- Poludnevno razgledanje grada: četvrt Mala Havana sa poznatom Calle Ocho, South Beach, Art Deco četvrt, Coconut Grove, Brickell avenija, Coral Gables.

- Biscayne Bay Rich and Famous Cruise: tokom plovidbe možete uživati u pogledu na panoramu Majamija, luku, Fisher Island, Miami Bach i „Millionaire's Row“ - domove bogatih i slavnih.

- Poludnevni izlet u Everglades: Najveća suptropska divljina u SAD, Nacionalni park Everglades, veliko je močvarno područje u kojem živi preko 700 životinjskih vrsta, među kojima se ističu aligatori i brojne vrste ptica. Tokom uzbudljive vožnje motornim čamcima na vazdušni pogon moguće je, uz malo sreće, izbliza vidjeti aligatore i druge životinje. Slijedi odlazak na show sa aligatorima.

- Cjelodnevni izlet na Key West: Uživajte u prekrasnoj panoramskoj vožnji preko 42 mosta i 32 ostrva s pogledom na Atlantski okean s jedne i Meksički zaliv s druge strane, do Key Westa, najjužnije tačke SAD-a. Uživajte u opuštenoj karipskoj atmosferi ovoga ostrva, uličnim zabavljačima, slikovitim kafićima, pabovima i restoranima. Key West je bio i omiljeno prebivalište Ernesta Hemingwaya, koji je ovdje napisao neka od svojih najpoznatijih djela.

- Cjelodnevni izlet u Orlando:  Otkrijte čari Magičnog kraljevstva - „probudite“ dijete u sebi, uživajte u uzbudljivim vožnjama i družite se sa svojim omiljenim Disneyevim likovima u Walt Disney Worldu. Otkrijte tajne nastajanja hollywoodskih filmova u Universal filmskim studijima gdje možete zaviriti iza kulisa setova nekih od najpoznatijih filmova i uživati u uzbudljivim vožnjama i atrakcijama.

- Cjelodnevni izlet na Bahame: Provedite dan u raju na dnevnom izletu iz Majamija na Freeport Grand Bahamima. Ugodna 2.5 –satna vožnja ferijem na jedno od najpopularnijih ostrva na Bahamima. Uživajte na suncu i bijelo-pješčanim plažama gdje možete iznajmiti opremu za skijanje na vodi ili probate ronjenje s disalicom-popularni snorkeling.

- Za ljubitelje shoppinga mogućnost odlaska u Dolphin Outlet.

 

GALE SOUTH BEACH 4* 2243 EUR
THE PALMS HOTEL AND SPA 4* 2467 EUR
HOTEL 1 SOUTH BEACH 5* 4621 EUR

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI OBUHVATA :

 • Avionska karta na relaciji Beograd  – Majami – Beograd ;
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom ;
 • Smještaj u izabranom hotelu na bazi usluge 8 noćenja sa doručkom, u dvokrevetnim sobama ;
 • Usluge pratioca agencije ;
 • Organizacija programa ;

Opis hotela iz ponude :

Hotel Gale South Beach 4*, nalazi se preko puta čuvene Majami plaže sa bazenom na krovu i otvorenim kafićem i lounge barom. U sastavu hotela se nalazi odličan “Dolce Italian” restoran, kao i “regent” koktel klub. Takođe, u neprosrednoj blizini hotela nalaze se mnogobrojne prodavnice i restorani, kao i tržni centri.

The Palms hotel & Spa takođe na odličnoj lokaciji na Majami plaži sa divnim tropskim vrtom, velikim bazenom i pogledom na okean. Nedaleko od hotela su barovi,restorani i šoping centri.

Hotel 1 South Beach jedan od najekskluzivnijih hotela sa privatnom plažom na najboljoj lokaciji u Majamiju. Hotel ima 2 bazena od kojih se jedan nalazi na krovu, predivan pogled na okean, odličan restoran, spa&wellness centar i neposrednu blizinu šoping centra.

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA :

 • Aerodromske takse (okvirno 340 eur - podložne su promjenama, plaćanje uoči polaska);
 • Vizu za Sjedinjene Američke Države;
 • Fakultativne izlete iz programa;
 • Individualne troškove;
 • Ulaznice za turnir  "MIAMI OPEN " (muško polufinale i finale) na upit u agenciji

NAPOMENA :

 • Broj karata  je ograničen
 • Agencija Star Travel posreduje u popunjavanju formulara i prijavu termina za turističke vize za SAD u Sarajevu;
 • Rok za prijavu i uplatu akontacije je 15.12.2018. godine;
 • Navedene cijene paketa su garantovane do navedenog roka za prijavu nakon toga ne garantujemo naznačene cijene;
 • Kalkulacija je rađena na bazi minimum 10 putnika. U slučaju manjeg broja postoji mogućnost izmjene cijene ;
 • Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije “ STAR TRAVEL“ kojim su regulisana prava i obaveze svih učesnika putovanja;
 • Turistička agencija "STAR TRAVEL" nije odgovorna u slučaju promjene u viznom režimu za građane Bosne i Hercegovine;

 

PRIJAVE U AGENCIJI „STAR TRAVEL“

JEVREJSKA BROJ 6, I SPRAT

TELEFONI 051/ 213 – 600; 051/ 213 – 705; 051/220 500; 065/ 00 19 19

E-MAIL:  info@startravel.ba, agencijastar@startravel.ba


Mikrofin