NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE


SUPER STAR TRAVEL

Your world, Your way – tu smo zbog Vas.

Turistička agencija „ Super star travel“ je osnovana sa ciljem da svojim korisnicima ponudi sve turističke usluge na jednom mestu!

Naša prva agencija osnovana je 2003. godine i sa velikim uspehom posluje i danas. Dugogodišnje iskustvo, kompetentni kadrovi i provereni, pouzdani poslovni partneri omogućili su nam da sigurnim korakom nastupimo i na beogradskom tržištu.

Više od decenije svojim klijentima stojimo na raspolaganju pri izboru savršenog odmora, bez obzira da li je reč o individualnim ili grupnim putovanjima. Pratimo međunarodne i nacionalne trendove u turizmu te konstantno unapređujemo i obogaćujemo ponudu.

Prvenstvena namera osnivača je pružanje visoko kvalitetnih turističkih usluga uz brigu o svakom klijentu ponaosob. Naš cilj je oduvek bio da svaki putnik bude zadovoljan i da upravo to bude merilo našeg uspeha.

Sada smo tu – u srcu Beograda, u Njegoševoj ulici – posetite nas i uverite se u ljubaznost, kvalitet, sigurnost i kompetetnost po kome smo prepoznatljivi.

Vidimo se

Vaš Super Star Travel

KREATIVNI

Kreiramo putovanja iz snova za vas, vašu porodicu i prijatelje. Bez obzira da li je u pitanju neka od dalekih destinacija, krstarenje, odmor u nekom wellness centaru ili poslovno putovanje – vaš osmeh je naš konačni cilj.

PROFESIONALNI

U našoj agenciji su zaposlene osobe sa dugogodišnjim iskustvom u turizmu i radu sa klijentima. Mi ništa ne prepuštamo slučaju – tu smo da predložimo najbolju opciju, izađemo u susret, saslušamo sugestije i damo odgovarajući savet.

DINAMIČNI

Naša želja je da stalno napredujemo i omogućimo najbolje i najinteresantnije ponude.Konstantan napredak u cilju poboljšanja turističkih usluga je naš svakodnevni zadatak kojem pristupamo ozbiljno i posvećeno.

NAŠI PARTNERI