Agencija Star Travel osnovana je 2003. godine u Banjaluci.  Za 15 godina uspješnog poslovanja pozicionirala se kao jedna od vodećih i izuzetno profesionalnih turističkih agencija. Uspjeh mjerimo velikim brojem zadovoljnih partnera i putnika kao i predivnim putovanjima u preko 50 zemalja širom svijeta.

Kod nas možete pronaći veliki izbor aranžmana kojima ćemo ispuniti sva vaša očekivanja, bez obzira da li je riječ o ljetovanjima, zimovanjima, novogodišnjim putovanjima, posjeti evropskim gradovima, sajmovima, kongresima, egzotičnom odmoru na dalekim destinacijama, wellness & spa aranžmanima, krstarenjima i karnevalima. Takođe, Star Travel organizuje kako individualna, tako i grupna putovanja, a specijalizovani smo i za organizaciju đačkih ekskurzija. Izdvajamo se i po posjetama velikim svjetskim sportskim događajima, a možemo se pohvaliti  učestvovanjem na najpoznatijim teniskim turnirima od Australije do Amerike.

Osim konkurentnih cijena, naš visoko profesionalni tim, svojim savjetima i iskustvom, u najkraćem roku ponudiće vam najbolje moguće rješenje.

Pored organizacije putovanja u ponudi naših usluga posebno mjesto zauzima organizacija događaja. Ono na šta smo izuzetno ponosni je organizacija koncerata. Pozitivne reakcije publike i zadovoljnih klijenata daju nam podsticaj da stalno unapređujemo svoje poslovanje, da ne budemo samo Star Travel, nego mnogo više. Vaše je da zamislite, mi smo tu da organizujemo. StarTravel&muchmore.

POSJETE GRADOVIMA

KULTURA I UMJETNOST

MEDENI MJESEC

EGZOTIČNE DESTINACIJE

AVANTURE

ZANIMLJIVA ISKUSTVA