O nama - Star Travel - Much More

Agencija Star Travel osnovana je 2003. godine u Banjaluci.

Za 17 godina uspješnog poslovanja pozicionirala se kao jedna od vodećih i izuzetno profesionalnih turističkih agencija. Uspjeh mjerimo velikim brojem zadovoljnih partnera i putnika kao i predivnim putovanjima u preko 50 zemalja širom svijeta.

Kod nas možete pronaći veliki izbor aranžmana kojima ćemo ispuniti sva vaša očekivanja, bez obzira da li je riječ o ljetovanjima, zimovanjima, novogodišnjim putovanjima, posjeti evropskim gradovima, sajmovima, kongresima, egzotičnom odmoru na dalekim destinacijama, wellness & spa aranžmanima, krstarenjima i karnevalima. Takođe, Star Travel organizuje kako individualna, tako i grupna putovanja, a specijalizovani smo i za organizaciju đačkih ekskurzija. Izdvajamo se i po posjetama velikim svjetskim sportskim događajima, a možemo se pohvaliti  učestvovanjem na najpoznatijim teniskim turnirima od Australije do Amerike.

Osim konkurentnih cijena, naš visoko profesionalni tim, svojim savjetima i iskustvom, u najkraćem roku ponudiće vam najbolje moguće rješenje.

Pored organizacije putovanja u ponudi naših usluga posebno mjesto zauzima organizacija događaja. Ono na šta smo izuzetno ponosni je organizacija koncerata. Pozitivne reakcije publike i povjerenje zadovoljnih klijenata daju nam podsticaj da stalno unapređujemo svoje poslovanje.
Marketinške usluge su ono zbog čega nismo samo Star Travel nego mnogo više. Vaše je da zamislite, mi smo tu da organizujemo. Vi nam prezentujete ideju a mi ćemo da je realizujemo – STAR TRAVEL & MUCH MORE

Star Travel & Much More

0
Putovanja
0
Zadovoljnih putnika


 

Kontaktirajte nas


    Nakon slanja upita naše osoblje će Vas kontaktirati. Upit nije obavezujući. Prema Vašim ličnim informacijama se odnosimo sa brigom i pažnjom, sukladno Uslovima korištenja.