NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE


STAR TRAVEL

Your world, Your way – tu smo zbog Vas.

Turistička agencija „ Star travel“ je osnovana sa ciljem da svojim korisnicima ponudi sve turističke usluge na jednom mjestu!

Naša agencija osnovana je 2003. godine i sa velikim uspjehom posluje i danas. Dugogodišnje iskustvo, kompetentni kadrovi i provjereni, pouzdani poslovni partneri omogućili su nam da sigurnim korakom nastupimo na banjalučkom tržištu.

Više od decenije svojim klijentima stojimo na raspolaganju pri izboru savršenog odmora, bez obzira da li je riječ o individualnim ili grupnim putovanjima. Pratimo međunarodne i nacionalne trendove u turizmu te konstantno unapređujemo i obogaćujemo ponudu.

Prvenstvena namjera osnivača je pružanje visoko kvalitetnih turističkih usluga uz brigu o svakom klijentu ponaosob. Naš cilj je oduvijek bio da svaki putnik bude zadovoljan i da upravo to bude mjerilo našeg uspjeha.

Sada smo tu – u srcu Banjaluke, u Jevrejskoj ulici – posjetite nas i uvjerite se u ljubaznost, kvalitet, sigurnost i kompetetnost po kome smo prepoznatljivi.

Vidimo se

Vaš Star Travel

KREATIVNI

Kreiramo putovanja iz snova za vas, vašu porodicu i prijatelje. Bez obzira da li je u pitanju neka od dalekih destinacija, krstarenje, odmor u nekom wellness centru ili poslovno putovanje – vaš osmijeh je naš konačni cilj.

PROFESIONALNI

U našoj agenciji su zaposlene osobe sa dugogodišnjim iskustvom u turizmu i radu sa klijentima. Mi ništa ne prepuštamo slučaju – tu smo da predložimo najbolju opciju, izađemo u susret, saslušamo sugestije i damo odgovarajući savjet.

DINAMIČNI

Naša želja je da stalno napredujemo i omogućimo najbolje i najinteresantnije ponude.Konstantan napredak u cilju poboljšanja turističkih usluga je naš svakodnevni zadatak kojem pristupamo ozbiljno i posvećeno.

 

KONTAKT

Adresa: Jevrejska 6, 78 000 Banja Luka

Telefoni: +387 51 213 600, +387 51 213 705, +387 51 220 500, +387 065 001 919

Viber: +387 65 001 919

Email: info@startravel.ba, agencijastar@teol.net

NAŠI PARTNERI