NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

SALE

THE BIG 5 – SAJAM GRAĐEVINARSTVA I ARHITEKTURE DUBAI 2017.

Sa tradicijom dužom od 35 godina, sajam „Big 5″ u Dubaiju je prerastao u najveće okupljanje građevinskih stručnjaka na Bliskom istoku. Na sajmu izlaže hiljade sertifikovanih i inovativnih proizvođača iz cijelog svijeta (ove godine čak 2800 izlagača), a tu su i besplatne CPD sertifikovane radionice o ponudama i „ live “ demonstracije proizvoda, kao i veliki broj informacija za profesionalce iz bilo koje oblasti u građevinarstvu. Više informacija o sajmu pogledajte na: https://www.thebig5.ae/

Dubai, grad kontrasta, blistava metropola Persijskog zaliva, grad sutrašnjice i arhitekture XXII vijeka. Nigdje kao u Dubaiju se ne može doživjeti takav spoj tradicije i modernog. Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od pješčanih plaža od kojih je najljepša Džumeira, zadiviće vas nestvarnim enterijerima i bogatstvom sadržaja. Za kupoholičare Dubai je „banja“ u kojoj se šoping groznica više nego uspješno liječi jednako u tradicionalnim lukovima kao i modernim tržnim centrima. Apsolutno ekskluzivni Dubai, ali i sve u Ujedinjenim Arpaskim Emiratima, odiše bogatstvom i futurističkom formom.

PROGRAM PUTOVANJA


MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA I ARHITEKTURE

6 DANA/5 NOĆI OD 25. DO 30.NOVEMBRA 2017.

  1. DAN  25. NOVEMBAR ( SUBOTA )   Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ u 11:00 h. Obavljanje putnih formalnosti. Polijetanje za Dubai u 13:00 h. Obrok u avionu. Slijetanje u Dubai u 21:15 h. Transfer i smještaj u hotel. Noćenje.
  1. DAN 26. NOVEMBAR ( NEDJELJA ) Odlazak na Sajam, cjelodnevna posjeta. U poslijepodnevnim satima fakultativno: panoramski obilazak Dubaija u pratnji lokalnog, licenciranog vodiča: džamija Džumeira, simbol Dubaija, Džumeira zaliv, mjesto gdje se nalaze najelitniji hoteli na svijetu (Burdž al Arab, Džumeira hotel, One and only i mnogi drugi, kao i čuvene Venecije, mogućnost vožnje kanalima, Al Kasar), tvrđava Al Fahidi, u kojoj su nekada živjeli vladari Dubaija. Obilazak čuvene marine u Dubaiju. Povratak u hotel. Noćenje.
  1. DAN 27. NOVEMBAR ( PONEDJELJAK ) Doručak. Odlazak na sajam. Poludnevna posjeta. Povratak u hotel. U poslijepodnevnim časovima fakultativno: posjeta Burdž Kalifi, najvišoj zgradi na svijetu. Visoka je 818 metara sa antenom i nalazi se u četvrti Poslovni zaliv. Toranj se trebao zvati Burj Dubai, ali je u čast šeika Kalife al-Nahjan nazvan Burdž Kalifa. Gradnja je započeta 21. 9. 2004. godine, a neboder je otvoren 4. 1. 2010. godine. Izgradnja Burdž Kalife koštala je oko 4.1 milijarde američkih dolara. U večernjim satima organizovan odlazak u jedan od najboljih ribljih restorana u Emiratima sa pogledom na magične fontane. Uživajte u spektaklu najvećih fontana na svijetu. Noćenje.
  1. DAN 28. NOVEMBAR ( UTORAK )   Doručak.   Slobodno   vrijeme   za individualne aktivnosti. U   poslijepodnevnim satima fakultativno: organizovan poludnevni izlet – pustinjski safari. Poludnevni izlet u pustinju je pravi način da osjetite šta je beduinski život. Obilazak podrazumijeva uzbudljivu vožnju džipovima po dinama koja se završava u sumrak duboko u pustinji gdje ćete posjetiti Alibabino selo sa lokalnim stanovništvom, originalnim šatorima i namještajem, kamilama i rukotvorinama. Izlet uključuje i večeru na roštilju pod otvorenim nebom sa nargilama i trbušnim plesom. Ili ostanak u jednom od najpoznatijih tržnih centara Dubaija (Emirates Mall gdje se nalazi čuveno skijalište u Dubaiju). Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN 29. NOVEMBAR ( SRIJEDA )   Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i šoping ili slobodan dan za plažu. Predlažemo da posjetite Dubai Miracle Garden, najveći i najljepši vrt prirodnog cvijeća na svijetu kao i čuveni The Hills grad unutar grada, zelena oaza puna parkova u srcu Dubaija. Pogledajte kako se to “kreira budućnost” za EXPO 2020. u gradu koji najbrže pomjera granice ljudskog stvaralaštva. U večernjim časovima mogućnost odlaska na večeru u čuveni hotel sa 7* Burj al Arab (Toranj Arabije). Agencija posreduje pri rezervaciji večere. Povratak u hotel. Noćenje.

6. DAN 30. NOVEMBAR ( ČETVRTAK )   Rani doručak ili lunch paket. Napuštanje hotela. Transfer do aerodro Obavljanje putnih formalnosti. Let iz Dubaija u 09:05 h. Dolazak u Beograd u 12:15 h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

CIJENA ARANŽMANA :

 

 

 

HOTEL HOLIDAY INN EXPRES 2*

 

 

 

988 EUR

 

 

 

HOTEL JUMEIRAH ROTANA 4*

 

 

1149 EUR

 

 

HOTEL AMWAJ ROTANA JUMEIRAH BEACH RESIDENCE 4*

 

 

1352 EUR

 

 

HOTEL SOFITEL DUBAI JUMEIRAH BEACH 5*

 

 

1407 EUR

 

 

HOTEL HILTON DUBAI JUMEIRAH BEACH & THE WALK 5*

 

 

1615 EUR

* plaćanje je u KM prema zvaničnom kursu na dan uplate

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE :

Avio prevoz na relaciji Beograd – Dubai – Beograd;

Transfer aerodrom – hotel – aerodrom;

Smještaj u izabranom hotelu 2*,4* ili 5* zvjezdica na bazi usluge 5 noćenja sa  doručkom u dvokrevetnim sobama;

Boravišna i gradska taksa u Dubaiju;

Agencija obezbjeđuje online prijavu za sajam.

Pratioca iz agencije za sve vrijeme trajanja programa (za minimum 15 prijavljenih putnika);

Realizaciju i organizaciju programa ;

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

  • Aerodromske takes 68 € (iznos podložan promjeni);
  • Fakultativne izlete (cijena na upit);
  • Vizu za Ujedinjene Arapske Emirate 115 € (obezbjeđuje agencija);
  • Međunarodno putno – zdravstveno osiguranje ;
  • Individualne troškov

NAPOMENA :

Program je rađen na bazi minimum 15 putnika. Rok za prijavu je 25. septembar 2017. godine. Broj mjesta je ograničen zbog velike posjećenosti sajmu i Dubaiju uopšte u ovom periodu godine (high season).

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije „STAR TRAVEL“, kojim

su regulisana prava i obaveze svih učesnika putovanja.

 

  • “Star travel” d.o.o. zadržava pravo zamjene navedenih hotela sličnim hotetelima iste kategorizacije. Konačan izbor hotela biće poznat 2 dana pred put.

DOKUMENTACIJA NEOPHODNA ZA DOBIJANJE VIZE ZA UAE :

– 1 fotografija (na svjetloj pozadini) ;

–   skeniran pasoš u jpg formatu, koji treba da važi minimum 6 mjeseci po povratku sa

putovanja tj. do 30.05.2018.godine, u boji ;

Turistička agencija „STAR TRAVEL“ nije odgovorna u slučaju promjene u viznom režimu za građane Bosne i Hercegovine ;

PRIJAVE PUTNIKA NA MAIL info@startravel.ba ili putem telefona 065 / 00 19 19;  051 / 213 -600

PREUZMITE KOMPLETAN PROGRAM PUTOVANJA U PDF-u

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin