NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

TERME TUHELJ

crotours201409130131490

Terme Tuhelj su dobro poznata wellness i spa destinacija, i nalaze se u kontinentalnom dijelu Hrvatske, 40 km od glavnog grada Zagreba. Goste ovde očekuju različiti spa sadržaji: veliki otvoreni i zatvoreni bazeni, saune i parna kupatila, wellness i beauty centri.
Svijet sauna – najveći sauna kompleks u Hrvatskoj, sadrži 3 finske , 3 parne saune, đakuzi bazen, lapidarijum, Kneipp stazu, hladan bazen, hale za opuštanje i odmor, vodene krevete, ljuljaške , wellness bar.
SPAeVITA centar njege i ljepote u svojih 11 kabina nudi širok izbor različitih tretmana. Vodena Planeta kompleks bazena nudi vodene avanture u zatvorenim i otvorenim bazenima sa brojnim atrakcijama. Najmlađi posjetioci mogu da se igraju u bazenu za djecu sa vodenim zamkom, toboganom i bazenom sa igračkama. Zatvoreni bazeni nude odmor i druženje u velikom bazenu sa vodenim masažama, vodenim slapovima i gejzirima. Tu su i plivački bazen (25 m ), terapeutski bazen s podvodnim zvučnicima i reflektorima za terapiju zvukom i bojama i bazenom s masažnim efektima i wellness bazen sa atraktivnim vodenim efektima.

All inclusive paket – preuzmite u pdf-u

Doživi terme Tuhelj – preuzmite u pdf-u

Opuštanje u dvoje- preuzmite u pdf-u

Senior well – preuzmite u pdf-u

Spa opuštanje – preuzmite u pdf-u

MAPA

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin