NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

SEJŠELI

Sejšeli

Prva asocijacija na Sejšele? Raj na zemlji! Na stotine sjajnih grebena okružuju brdovita i džunglom pokrivena sejšelska ostrva, rasuta po kristalnom čistom plavom indijskom okeanu. 115 ostrva-dragulja protežu se od Ekvatora do Madagaskara, a svaki od njih skriva svoje jedinstvene prirodne lijepote i tajne. Zahvaljujući ekvatorijalnoj klimi preko cijele godine omogućava dovoljno vlage i sunca, ovdje nikada nema zime, što je ujedno i jedan od razloga zašto Sejšeli kao najljepša ostrva svijeta bilježe odličnu posjećenost tokom cijele godine. Najveće od svih sejšelskih ostrva je Mahe, površine 110 km2 koje odlikuje živopisna priroda – kombinacija strmih litica i beskrajno dugih puderastih plaža zaista stvaraju osjećaj kao da ste u raju. Sejšelska ostrva su sinonim za apsolutnu relaksaciju o čemu dovoljno govori to što manja ostrva raspolažu samo sa jednim luksuznim rizortom na ostrvu u kojima ćete imati sve što vam je potrebno. Ostrvo Mahe nudi toliko toga – preko uzbudljivog obilaska vodopada, planinarskih šetnji, vožnje kajakom i ronjenja – nemojte se začuditi ako u nekom trenutku pomislite da sanjate jer nećete verovati svojim očima da tako magična priroda postoji. Sa ovog sejšelskog ostrva možete videti druga dva manja ostrva – La Dig i Praslin do kojih se može stići trajektom za otprilike 45 minuta. Ostrvo ptica, je mjesto gdje ćete doživjeti apsolutni mir i opuštanje jer ovdje jedinu buku stvara cvrkut rijetkih vrsta koje su nastanjene na ovom ostrvu. Luksuzni odmor bez telefona i interneta, prepustite se uživanju za sva čula i izaberite neki od ostrvskih dragulja.


13 DANA, 26.02.2018. – 10.03.2018.

PROGRAM PUTOVANJA

 

 1. DAN (PONEDJELJAK, 26.02.2018. ) BEOGRAD –ABU DABI Sastanak putnika na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ dva sata prije polijetanja aviona, u 09:55 h. Let Beograd – Abu Dabi u 11:55 h. Dolazak u Abu Dabi u 20:20 h.

 

 1. DAN ( UTORAK, 27.02.2018. ) ABU DABI – SEJŠELI Nastavak putovanja prema Sejšelima. Let Abu Dabi – Sejšeli u 02:40 h. Slijetanje na Sejšele u 07:20 h po lokalnom vremenu. Transfer i smještaj u hotel. Slobodno poslijepodne za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

 

 1. DAN ( SRIJEDA, 28.02.2018. ) – 12. DAN ( PETAK, 09.03.2018. ) SEJŠELI Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i uživanje u nevjerovatnim pejzažima mnogobrojnih ostrva. Za vrijeme Vašeg boravka na ostrvu preporučujemo da vidite ostrvo Mahe, na kojem živi 90% stanovištva, sa 75 idiličnih plaža i da prošetate ulicama glavnog grada Victoria. Takođe, ostrva Praslin i La Dig sa svojim šumama palmi Coco de Mer i plantažama vanile i cimeta su nezaobilazna turistička atrakcija na ovoj destinaciji. Za ljubitelje prirode izlet na Ostrvo ptica je nezaboravan. Koralni grebeni i bogat pomorski svijet, najveće kornjače na svijetu i oko milion ptica godišnje su zaštitni znak ovog napuštenog ostrva. Plaže Sejšela su jedne od najljepših na svijetu a najpoznatije su plaže ostrva Denis, Sunset Beach na ostrvu Mahe i plaža Sever na ostrvu La Dig. Pijesak boje srebra i kristalne vode Indijskog okeana omogućavaju sve sportove na vodi i sigurno neće ostaviti nikoga ravnodušnim.

 

 1. DAN (PETAK, 09.03.2018. ) SEJŠELI – ABU DABI Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Transfer na aerodrom. Let Sejšeli – Abu Dabi u 14:50 h. Dolazak u Abu Dabi u 19:25 h po lokalnom vremenu.
 1. DAN ( SUBOTA, 10.03.2018. ) ABU DABI – BEOGRAD Nastavak putovanja ka Beogradu. Let Abu Dabi – Beograd u 02:15 h. Slijetanje u Beograd u 05:20 h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

CIJENA ARANŽMANA:   2890,00 EUR

U cijenu je uključeno:

 • avionski prevoz Beograd – Abu Dabi – Sejšeli – Abu Dabi – Beograd;
 • transfer aerodrom – hotel – aerodrom (privatni transfer);
 • smještaj u hotelu sa 5* na bazi 10 polupansiona (doručak i večera švedski sto), SOBA SA POGLEDOM NA OKEAN;
 • usluge pratioca agencije tokom putovanja;
 • troškovi organizacije i realizacije putovanja.
 • putno zdravstveno osiguranje.

U cijenu nije uključeno:

 • aerodromske takse 353 EUR (Aerodromske takse su podložne promjeni do polaska na put.)
 • doplata za sobu 1/1 ( na upit )
 • mogućnost doplate za pun pansion (na upit)
 • individualne troškove.

 

NAPOMENE:

 • Ponuda važi najkasnije do 5.10.2017. zbog rezervacije i garancije leta. U slučaju kasnijeg prijavljivanja agencija ne garantuje realizaciju i cijenu programa po istim uslovima. U slučaju kasnije prijave na program agencija zadržava pravo promjena cijena.
 • Akontacija u iznosu od 50 % treba biti uplaćena do 5.10.2017. , ostatak najkasnije 10.1.2017. godine.
 • Kalkulacija je rađena na bazi minimum 12 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika program će biti realizovan uz izmjenu cijene;
 • Agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda izvođenja programa;
 • Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Organizatora “ Star Travel”, licenca OTP 59/2014

 

VIZA: za Sejšele nije potrebna viza, pasoš mora biti važeći 6 mjeseci od ulaska u zemlju.


KORISNE INFORMACIJE:

 • Uobičajene vremenske prilike na Sejšelima u ovom periodu su karakteristične za tropski pojas. Topli period sa temperaturama u prosjeku od 29 C . Temperatura mora rijetko pada ispod 27 C.
 • Valuta na Sejšelima je: sejšelska rupija (SCR)
 • Glavni grad: Victorria
 • Jezik: Sejšelski, kreolski, francuski i engleski
 • Vremenska razlika: + 3 sata zimi/ +2 sata ljeti
 • Napon struje: 220V/ 240V (potreban adapter)
 • Hrana i piće: Sejšelska kuhinja nastala je pod uticajem francuske, britanske, indijske, afričke i arapske kuhinje, te je tako stvorena jedinstvena kreolska kuhinja čije su najznačajnije namirnice plodovi mora kombinovani sa raznim začinima, povrćem i tropskim voćem. Piti isključivo flaširanu vodu.

 

IZLETI:

OSTRVO MAHÉ, cjelodnevni izlet
Doživite najveće od svih ostrva u cjelodnevnom izletu po ostrvu Mahé. U glavnom gradu Viktoriji možete se upustiti u kupovinu, zatim ćete posjetiti nacionalni park Morne Seychellois, uživati u prekrasnom pogledu s istorijskih ruševina Mission i razgledati tvornicu i plantaže čaja u Morne Blancu.

OSTRVA PRASLIN i LA DIGUE, cjelodnevni izlet
Cjelodnevni izlet započinje posjetom farmi bisera, zatim slijedi lokalitet Svjetske baštine Vallée de Mai. Nakon istraživanja jedinstvene šume palmi, posjetićete plaže Cote d’Or i Anse Lazio gdje ćete moći uživati u ručku u jednom od lokalnih restorana, a potom i u kupanju na jednoj od najljepših plaža na svijetu.

NACIONALNI PARK MARINE, cjelodnevni izlet
Putovanje brodom kojim ćete istražiti morski svijet tropskih koralnih grebena. Na cjelodnevnom izletu vidjećete zadivljujuću raznolikost morskih organizama tropskih mora. Uživati možete u tipičnim kulinarskim specijalitetima i provesti poslijepodne plivajući ili jednostavno ljenčariti na suncu. Ukoliko ste ljubitelj ronjenja, iskoristite mogućnost unajmljivanja opreme za ronjenje.

OSTRVO PTICA, cjelodnevni izlet

Magično, napušteno ostrvo koje udmljuje oko milion ptica svake godine. Jedna strana ostrva je okružena koralnim grebenima, štiteći tako morski svijet. Ovo ostrvo je i dom Esmeraldi, najvećih kornjača na svijetu. Ako ste zaljubljenik u prirodu ovaj izlet je odličan izbor.

PREUZMITE KOMPLETAN PROGRAM PUTOVANJA U PDF-u

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin