NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

SALE

SCHLADMING

SCHLADMING


Gradić Schladming predstavlja centar skijaške regije Dachstein-Tauern


Naselje od pet apartmanskih kuća visoke kategorije, nalazi se na brdu, odakle se pruža predivan pogled na Schladming. Stanica ski bus-a se nalazi ispred hotela.
Sobe: Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV. Schladming sobe dodatno imaju sofu na razvlačenje i balkon.
Studio (oko 30 m2): Svi imaju 2 standardna i 1 krevet na sprat, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo i SAT TV.
Apartmani (oko 65 m2): Apartmani su na 2 nivoa. U prizemlju je kompletno opremljena kuhinja, dnevna soba sa sofom na razvlačenje i SAT TV. Na spratu su 2 spavaće sobe i 2 kupatila.


Hotel se nalazi u između Šladminga i Rormosa, na stazi. Renoviran je 2011. godine u bidermajer stilu. Stanica ski bus-a je ispred hotela.
Sve sobe su lepo uređene, imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, pristup internetu, sef i balkon. Junior suite ima odvojenu dnevnu i spavaću sobu.
Svaki apartman ima kupatilo (tuš/ wc), kompletno opremljenu kuhinju , fen, SAT TV, sef i balkon.
App (50m2, 4-6 osoba): 2 spavaće i dnevna soba.
App (100 m2, 8-10 osoba): na prvom nivou su predsoblje, kupatilo, kuhinja, trpezarija, 2 spavaće sobe i dnevna soba sa sofom na razvlačenje. Na drugom nivou 2 spavaće sobe i kupatilo.
U okviru hotela je restoran u kome se služe specijaliteti domaće i internacionale kuhinje, veliki izbor kvalitetnih vina, gosti mogu uživati u prijatnoj atmosferi salona ili se osvežiti u baru. Wellness centar sa saunama, parnim kupatilom, raznovrsni tretmani i masaže omogućiće gostima da se potpuno opuste i uživaju. Hotel ima parking i skijašnicu.


Ovaj nov hotel nalazi se na samoj stazi, u blizini ski lifta.
130 soba, sve imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV i telefon.
U sastavu hotela su restoran i bar, a svakako najveću atrakciju predstavlja spa centar koji se prostire na 1 700 m2 u čijem su sastavu bazeni, različite saune i prostorije za relaksaciju. Gostima su na raspolaganju fitnes centar, skijašnica i parking.

 

PREUZMITE KOMPLETAN PROGRAM I CJENOVNIK U PDF-u

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin