NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

PARIZ


Pariz – Poznat kao “grad svjetlosti”, jedan je od najpoznatijih turističkih centara Evrope, ali i u svijetu. Grad ljubavi i romantike, grad umjetnika, burnog noćnog života, visoke mode i izuzetne kuhinje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Popnite se na vrh Ajfelove kule ili zvonik katedrale Notre Dame de Paris odakle je provirivao Kvazimodo; prošetajte najpoznatijom avenijom Evrope – Jelisejskim poljima i obližnjim ulicama koje odišu luksuzom i otmenošću; provozajte se brodićem po Seni i mahnite Kipu slobode; ili se pak nasmiješite Mona Lisi u muzeju Luvr, nezaobilaznoj atrakciji za milione posjetilaca iz cijelog svijeta. Versaj, veličanstveni dvorac Luja XIV, čuven po svojoj ljepoti I događajima koji su se tu odigrali. I da, pokušajte da se ne izgubite šetajući takozvanim “zelenim tepihom” dvorskog parka, razgledajući sve fontane i skulpture napravljene u slavu i veličanje Lujeve vladavine.

Polasci: 21.06.; 19.07.; 23.08.; 20.09.; 18.10. i 08.11.2018. godine
5 dana / 4 noćenja – avionom


PROGRAM PUTOVANJA


 1. dan BEOGRAD – PARIZ
  Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata prije polijetanja aviona. Čekiranje za let. Polazak aviona za Pariz (vrijeme leta ispod tabele). Nakon slijetanje panoramsko razgledanje grada autobusom: Jelisejska Polja, Trijumfalna Kapija, Ajfelov Toranj, Trg Trokadero, ostrvo Site sa katedralom Notr-Dam, Opera… Transfer do hotela. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.
 1. dan PARIZ – LUVR – PARIZ
  Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta u Luvr – jednog od najčuvenijih, najstarijih i najbogatijih muzeja na svijetu. Obilaze se Da Vinčijeva “Mona Liza”, Velika galerija sa djelima italijanskim majstora, galerija „Mediči“ sa Rubensovim remek-djelima, sala francuskih majstora, “Miloska Venera”…Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal), sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sjedište Državnog savjeta Francuske. Noćenje.
 1. dan PARIZ – VERSAJ – PARIZ
  Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV, koga su nazivali – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Nakon obilaska povratak u Pariz. U poslijepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – romantična vožnja brodom po Seni. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
 1. dan PARIZ – PJEŠAČKA TURA – PARIZ
  Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja pješačke ture po Parizu. Posjeta najstarijim djelovima Pariza, jedinim krajevima ovog grada gdje se još uvijek može osjetiti duh viševjekovne istorije. Obilazak počinje sa Montmartrom, crkvom Sakr Ker, najposjećenijom tačkom Pariza,gdje su živeli i stvarali najpoznatiji slikari XIX i XX vijeka. Potom obilzak najljepšeg parka u Parizu, Luksemburškog parka sa istoimenom palatom. Obilazak Panteona, Sorbone, bulevara St.Germain, šetnja kroz Latinski kvart i obilazak katedrale Notr Dam. (obilazak metroom). Noćenje.
 1. dan PARIZ – BEOGRAD
  Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme do transfera. Transfer na aerodrom; polazak aviona za Beograd (pogledati vrijeme ispod tabele). Dolazak u Beograd .

NAPOMENA:
Sve prijave za fakultatitvne izlete se vrše u agenciji pre polaska na put. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina na lokalitetima kao i od broja prijavljenih putnika.

GODIŠNJE DOBA TERMIN PUTOVANJA HOTEL CIJENA PO OSOBI
Ljeto 21.06. – 25.06.2018. Best Western Select 3* 415,00 €
Ljeto 19.07. – 23.07.2018. Best Western Select 3* 425,00 €
Ljeto 23.08. – 27.08.2018. Best Western Select 3* 405,00 €
Jesen 20.09. – 24.09.2018. Best Western Select 3* 415,00 €
Jesen 18.10. – 22.10.2018. Best Western Select 3* 395,00 €
Jesen 08.11. – 12.11.2018. Best Western Select 3* 389,00 €

Cijene iz tabele su u evrima, po osobi.

Planirano vrijeme leta prema programu putovanja:

Odlazak: JU 310 06:40 / 09:15   –   Povratak: JU 315 20:30 / 22:55

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Beograd sa kompanijom Air Serbia
 • Smještaj u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama (jednokrevetne i trokrevetne sobe su isključivo na upit)
 • Panoramsko razgledanje grada
 • Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Parizu prema programu
 • Troškove organizacije putovanja
 • Usluge pratioca grupe
 • Usluge licenciranog vodiča na destinaciji

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • troškove avionskih taksi – oko 153 € (avionske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promjenama)
 • individualno zdravstveno osiguranje
 • Osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja. Placa se u iznosu od 2% od ukupne cijene aranžmana. (PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA)
 • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Pariz (plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelu Besr Western Select 3* – 1,40 € po noćenju / po osobi
 • ulaznice i fakultativne izlete

CIJENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promjenama, minimum za realizaciju izleta je 15 putnika, djeca od 2-12 godina ostvaruju popust, djeca od 0-2 godine besplatno):

 • PJEŠAČKA TURA – Prevoz metroom. Cijena izleta: 35 €
 • LUVR – (Prevoz metroom) Cijena izleta (sa ulaznicom) : 50 € odrasli / 35 € djeca
 • VERSAJ – (Prevoz vozom ili metroom) Cijena izleta ( sa ulaznicom za dvorac) : 60 € odrasli / 40 € djeca
 • MOULIN ROUGE / CRAZY HORSE – Individualni odlazak na predstavu u neki od čuvenih pariških kabarea. Cijena: 90 € – 135 € Važna napomena: Crazy Horse je samo za odrasle osobe.
 • KRSTARENJE SENOM – 15 € odrasli / 10 € deca

NAPOMENE U VEZI FAKULATATIVNIH IZLETA:

Cijena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa i zavise od broja prijavljenih putnika. (MINIMUM ZA REALIZACIJU IZLETA JE 15 PLATIVIH PUTNIKA). Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cijene aranžmana

POPUSTI:

 • Djeca 0 – 2 godine plaćaju 25 € u u pratnji dvije punoplatežne osobe (nemaju sjedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)
 • Djeca 2 – 12 godina imaju popust 10% u pratnji dvije punoplatežne osobe (imaju sjedište u avionu, imaju ležaj u hotelu)
 • Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5% (trokrevetne sobe su isključivo na upit)

PREUZMITE KOMPLETAN PROGRAM PUTOVANJA I CJENOVNIK U PDF-u

MAPA

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin