NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

SALE

PARIZ & DIZNILEND

Pariz

Pariz – Poznat kao “grad svjetlosti”, jedan je od najpoznatijih turističkih centara Evrope, ali i u svIjetu. Grad ljubavi i romantike, grad umjetnika, burnog noćnog života, visoke mode i izuzetne kuhinje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Popnite se na vrh Ajfelove kule ili zvonik katedrale Notre Dame de Paris odakle je provirivao Kvazimodo; prošetajte najpoznatijom avenijom Evrope – Jelisejskim poljima i obližnjim ulicama koje odišu luksuzom i otmenošću; provozajte se brodićem po Seni i mahnite Kipu slobode; ili se pak nasmješite Mona Lisi u muzeju Luvr, nezaobilaznoj atrakciji za milione posjetilaca iz cijelog svijeta. Versaj, veličanstveni dvorac Luja XIV, čuven po svojoj ljepoti i događajima koji su se tu odigrali i njenu Galeriju ogledala nikako ne propustite. I da, pokušajte da se ne izgubite šetajući takozvanim “zelenim tepihom” dvorskog parka, razgledajući sve fontane i skulpture napravljene u slavu i veličanje Lujeve vladavine

PROGRAM PUTOVANJA


– SIGURNI POLASCI –

PROGRAM PUTOVANJA 5 dana

1.dan petak 29.12.2017. BEOGRAD – PARIZ

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera br.710 dva sata prije polijetanja aviona. Čekiranje za let. Polazak aviona za Pariz (vrijeme leta u tabeli). Nakon slijetanja, panoramsko razgledanje grada autobusom: Jelisejska Polja, Trijumfalna Kapija, Ajfelov Toranj, Trg Trokadero, ostrvo Site sa katedralom Notr-Dam, Opera… Transfer do hotela. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

 1. dan subota 30.12.2017. PARIZ – PJEŠAČKA TURA, KRSTARENJE SENOM – PARIZ

 

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja pješačke ture po Parizu. Posjeta najstarijim djelovima Pariza, jedinim krajevima ovog grada gdje se još uvijek može osjetiti duh viševijekovne istorije. Obilazak počinje sa Montmartrom, crkvom Sakr Ker, najposjećenijom tačkom Pariza, gdje su živjeli i stvarali najpoznatiji slikari XIX i XX vijeka. Potom obilzak najljepšeg parka u Parizu, Luksemburškog parka sa istoimenom palatom. Obilazak Panteona, Sorbone, bulevara St.Germain, šetnja kroz Latinski kvart i obilazak katedrale Notr Dam. (obilazak metroom). U poslijepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – romantična vožnja brodom po Seni.

Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

 

 

3.dan nedelja 31.12.2017. PARIZ – VERSAJ – LUVR – PARIZ

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do velelepnog dvorca Versaj iz XVI vijeka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV, koga su nazivali – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Nakon obilaska povratak u Pariz. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta u Luvr – jednog od najčuvenijih, najstarijih i najbogatijih muzeja na svijetu. Obilaze se Da Vinčijeva “Mona Liza”, Velika galerija sa djelima italijanskim majstora, galerija „Mediči“ sa Rubensovim remek-djelima, sala francuskih majstora, “Miloska Venera”…Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal), sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sjedište Državnog savjeta Francuske. Individualni odlazak na DOČEK NOVE 2018. GODINE. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

 

4.dan ponedeljka 01.01.2018. PARIZ – DIZNILEND – PARIZ

Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do čuvenog zabavnog parka Diznilend – nezaboravni provod u zemlji mašte i crtanog filma. Povratak u Pariz u poslijepodnevnim časovima. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.

5.dan utorak 02.01.2018. PARIZ – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme do transfera. Transfer na aerodrom; polazak aviona za Beograd (pogledati vrijeme u tabeli). Dolazak u Beograd . (Kraj usluga)

NAPOMENA:

Sve prijave za fakultatitvne izlete se vrše u agenciji prije polaska na put. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina na lokalitetima kao i od broja prijavljenih putnika.

CIJENA:

Paket aranžman / avionski prevoz, smještaj i obilasci

Hotel Termin putovanja Ukupna cijena po osobi Vrijeme leta
Hotel 3* u centru 29.12. – 02.01.2018. 419 € 29.12. JU 310 06:40 / 09:15
02.01. JU 315 20:30 / 22:55

Cijene iz tabele su u evrima, po osobi.

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Beograd sa kompanijom Air Serbia
 • Smještaj u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama (jednokrevetne i trokrevetne sobe su isključivo na upit)
 • Panoramsko razgledanje grada
 • Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Parizu prema programu
 • Troškove organizacije putovanja
 • Usluge pratioca grupe
 • Usluge licenciranog vodiča na destinaciji

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • troškove avionskih taksi – oko 153 € (avionske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promjenama)
 • individualno   zdravstveno   osiguranje   PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSJEDUJE OVU VRSTU

OSIGURANJA.

 • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Pariz (plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelu Best Western Select 3* – 1,40 € po noćenju / po osobi
 • ulaznice i fakultativne izlete

CIJENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promjenama, minimum za realizaciju izleta je 15 putnika, dijeca od 2-12 godina ostvaruju popust, dijeca od 0-2 godine besplatno):

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cijene aranžmana

POPUSTI:

 • Dijeca 0 – 2 godine plaćaju 25 € u u pratnji dvije punoplatežne osobe (nemaju sjedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)
 • Dijeca 2 – 12 godina imaju popust 10% u pratnji dvije punoplatežne osobe (imaju sjedište u avionu, imaju ležaj u hotelu)
 • Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5% (trokrevetne sobe su isključivo na upit)

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Hoteli iz ove ponude imaju restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smještaj je u navedenim hotelima do popune mjesta:

Hotel Best Western Select www.select-hotel.fr

Ovo je odličan hotel sa 3* iz poznatog svjetskog lanca Best Western. Dobro je povezan sa centrom grada, nalazi na liniji grada kog prevoza, na oko 10 minuta vožnje metroom do svih većih znamenitosti Pariza.

Hotel posjeduje restoran, bar, konferencijsku salu i parking. Svaka soba posjeduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, klima uređaj i internet.

Doručak – kontinentalni švedski sto.

NAČINI PLAĆANJA APARTMANA:

 1. 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja
 2. Gotovinski u Agenciji Star Travel
 3. Žiralno na račun Star Travel-a

NAPOMENE U VEZI SMJEŠTAJA:

 • U smještajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smještaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
 • Opisi smještajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smještajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smještajnih objekata
 • Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
 • U pojedinim smještajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smještajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi je odobren gore navedeni popust.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmještaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smještajnog objekta
 • Neki od dopunskih sadržaja smještajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promjena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smještajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)
 • Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik hotela odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno mjesto sastanka i vrijeme polijetanja aviona
 • Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož…) i tečnost preko 100 ml
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unaprijed
 • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu saglasnost roditelja
 • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
 • Putnici koji posjeduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbjede potrebne uslove i isprave
 • Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smještaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
 • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi ovjere računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
 • Ukoliko avio prevoz podrazumjeva presjedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.

PREUZMITE KOMPLETAN PROGRAM PUTOVANJA U PDF-u

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin