NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

OLIMIA

Terme Olimia se nalaze u živopisnoj dolini rijeke Sotla, u podnožju čuvene Olimske Gore. U okviru termi Olimia nalaze se jedni od najljepših wellness centara u Sloveniji – Termalija i Orhidelia. Bazeni koji se prostiru na 2.000 m² vodenih površina, bogati su magnezijumom i kalcijumom – blagotvornim sastojcima koji potpomažu nervni sistem I poboljšavaju opšte zdravstveno stanje. Voda sa izvore sa dubine od 500 m, a temperatura se kreće od 24 C do 36 C. U sklopu hotela nalazi se centar za zdravstvenu njegu koji se bavi reumatskim oboljenjima, problemima sa kožom i sistemom cirkulacije, problemima sa kostima i mišićima.


Hotel nudi terapije: hidroterapiju, elektroterapiju, mehanoterapiju, termoterapiju, magnetnu terapiju Rekreacija u hotelu: Termalija Pool Complex – unutrašnji i spoljašnji bazeni World of Saunas – 9 različitih sauna na 2 sprata (crvena, ružičasta, plava, zelena, narandžasta, spoljašnja sauna, sona sauna, japanska i Laconium sauna), tepidarium, japanska i zelena bašta, 2 nudističke terase. Fitness centar, teretana, tenis, fudbal, košarka, odbojka na plaži, badminton, kuglanje, golf teren sa 9 rupa, staze za šetnju i biciklizam Aqualuna Thermal Park – akqua park sa mnogobrojnim atrakcijama.
Wellness&Spa: Spa&Beauty Center (Termalija Center) – klasična i Thai masaža, limfna drenaža, hamam oriental kupatilo, njega lica i tijela Armonia Spa (Sotelia Hotel) – masaža tibetanskim kamenjem, indijska masaža, anti-celulit masaža, Wellness centar Orhidelia. U sklopu hotela nalazi se i veliki kongresni centar.

PREUZMITE U PDF-u: JESENSKO OPUŠTANJE U APARTMANIMA ROSA I LIPA,

PREUZMITE U PDF-u: JESENSKO OPUŠTANJE U HOTELU BREZA

PREUZMITE U PDF-u – HOTEL BREZA OLIMSKI ODMOR

PREUZMITE CJENOVNIK U pdf-u -ROSA CJENOVNIK ZA 2018. godinu

PREUZMITE U pdf-u – SOTELIA POTPUNO OPUŠTANJE

PREUZMITE U pdf-u – SOTELIA ROMANTIČNI PAKET

PREUZMITE U pdf-u – SOTELIA WELNES PO OLIMSKO

PREUZMITE U pdf-u – SELO LIPA

MAPA


SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin