NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

SALE

NOVA GODINA U BUDIMPEŠTI

BUDIMPESTA

PROGRAM PUTOVANJA


4 dana, 2 noćenja, autobusom,
29.12.2017 – 01.01.2018.

Budimpešta je glavni grad Mađarske i glavni politički, industrijski, trgovački i saobraćajni centar zemlje, koji ima preko 1,7 miliona stanovnika. Poznata i kao “Kraljica Dunava”, Budimpešta je grad kojeg odlikuje kultura koja osvaja i zavodi. To se osjeća u rijeci istorijskih zgrada, mostova i elegantnih bulevara okruženih prelijepim drvoredima. Dugogodišnja tradicija, bogata istorija, raskošna umjetnost i gastronomska ponuda, te mnoge znamenitosti, kao što su Budimski dvorac, Andraševa avenija, Trg heroja i Milenijumska podzemna željeznica su razlozi zbog kojih nas ovaj grad osvaja. Na svakom koraku osjeća se romantična atmosfera koja daje Budimpešti status Pariza istočne Evrope i koja je svakako jedan od najboljih izbora kada poželite da ispratite staru i dočekate Novu godinu!

 1. DAN 29.12.2017. ( PETAK ) BANJA LUKA

Polazak iz Banjaluke u kasnim večernjim satima sa stare autobuske stanice. Putovanje preko Hrvatske uz kraća zadržavanja radi odmora. Noćna vožnja.

 1. DAN 30.12.2017. ( SUBOTA ) BUDIMPEŠTA

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Djelimično razgledanje grada (dio Pešta) sa stručnim lokalnim vodičem na našem jeziku. Trg Heroja, bulevar Andraši sa trgom Oktogon, Baletski institut, Opera, Ruzveltov trg, lančani most Sečenji, Ribarske kule, Crkva kralja Matije, most Eržebet, ulica Rakoci, ulica Vaci… Poslije obilaska slobodno vrijeme za šoping. Smještaj u hotel. U večernjim satima predlažemo fakultativno : krstarenje Dunavom. Povratak u hotel. Noćenje.

 1. DAN 31.12.2017. ( NEDJELJA ) BUDIMPEŠTA

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Djelimično razgledanje grada, ( dio Budim ) Citadela, kraljevski dvorac koji odiše čarobnom atmosferom u vrijeme Božićnih i Novogodišnjih praznika. S njegovog vidikovca imaćete i pravi kraljevski pogled na Peštu, Dunav i brojne gradske mostove, od kojih je najstariji, ali i najljepši Lančani most. U večernjim satima zajednički odlazak na doček Nove Godine, na jedan od gradskih trgova. Povratak u hotel u dogovoreno vrijeme. Noćenje.

 

 1. DAN 01.01.2018. ( PONEDJELJAK ) BUDIMPEŠTA – SENT ANDREJA – BANJA LUKA

Doručak. Napuštanje hotela i odlazak na organizovan izlet u Sent Andreju. Vožnja autobusom oko sat vremena. Dolazak i razgledanje ovog gradića u pratnji vodiča: trg Vuka Karadžića, Požarevačka, Grčka i Beogradska crkva, kuća Jakova Ignjatovića, krst cara Lazara, muzej Srpske pravoslavne crkve, Trgovački trg… slobodno vrijeme iskoristite da probate nadaleko čuvene specijalitete od marcipana kao i druge poslastice. U mnogobrojnim živopisnim radnjama potražite originalne začine od paprike i druge zanimljive suvenire. Pauza za kafu i osvježenje. Nastavak putovanja za Banjaluku, uz kraća zadržavanja radi odmora. Dolazak u Banjaluku u kasnim večernjim satima. Kraj programa. 

Cijena aranžmana 279,00KM

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA :

 • Prevoz autobusom visoke turističke kategorije;
 • Smještaj u hotelu 3 * na bazi usluge 2 noćenja sa doručkom u Budimpešti;
 • Panoramski višečasovni obilazak Budimpešte u pratnji stručnog vodiča;
 • Izlet u Sent Andreju sa vodičem i transferima;
 • Pratioca iz agencije za sve vrijeme trajanja programa;
 • Organizaciju programa.

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA :

 • Fakultativne izlete : krstarenje Dunavom (15 Eura).
 • Putno – zdravstveno osiguranje 8,00 KM po osobi za sve dane.

NAPOMENA :

 • Program je rađen na bazi minimum 40 putnika ;
 • Rok za prijavu je 10. oktobar ili do popune mjesta uplatom akontacije od 100,00 KM; Nakon roka agencija zadržava pravo promjene cijene.
 • Putnici koji posjeduju biometrijski pasoš mogu putovati u zemlje Evropske unije bez vize. Turistička agencija „STAR TRAVEL“ nije odgovorna u slučaju promjene u viznom režimu za građane Bosne i Hercegovine;
 • Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije „STAR TRAVEL“, kojim su regulisana prava i obaveze svih učesnika putovanja.

PREUZMITE KOMPLETAN PROGRAM U PDF-u

MAPA

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin