NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

MALDIVI LJETO 2017.

NewDelhi

Maldivi su ostrvska zamlja sa preko 1.200 ostrva od kojih je naseljeno svega 200, sa veoma malom populacijom stanovništva ( oko 30.000 ). Ostrva koralnog porijekla obiluju bujnom vegetacijom tropskog pojasa, bijelim sitnim pijeskom i kristalno čistim morem, tako da je ronjenje u vodama Maldiva fascinantan doživljaj. Turizam na Maldivima je koncipiran tako da je svako ostrvo jedan hotel, tj, odmaralište samo za sebe, što pruža gostima pravi užitak posebnosti i izuzetno mirnog i tihog odmora… O kvalitetu i posebnosti destinacije govori i sama činjenica da su mnoge poznate ličnosti svjetskog džet seta otkupile ostrva za sopstvene potrebe…

PROGRAM PUTOVANJA


Polazak:

19. AVGUST 2017.

10 DANA / 7 NOĆI

FIKSNI POLAZAK

1.dan (19.08.2017.) BEOGRAD – DOHA

Dolazak putnika na aerodrom ֱNikola Tesla“ u 10.25 sati. Polijetanje za Dohu u 12:25 (let QR 232). Let traje oko 5 sati. Obrok i pića tokom leta. Dolazak u Dohu u 18.25 sati. Čekanje na vezu.

2.dan (20.08.2017.) DOHA – MALE

Polijetanje za Male u 02:25 (let QR 672). Let traje oko 4 sata i 30 minuta. Obrok i pića tokom leta. Slijetanje u 09:00. Prolaženje carinskih formalnosti. Transfer do izabranog hotela brzim gliserom ili u kombinaciji sa brzim gliserom i mini avionom u zavisnosti od izabranog hotela. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta. Slobodan dan za odmor. Noćenje.

3-8. dan (21.-26.08.2017.) MALDIVI

Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodni dani za sunčanje i kupanje ili uživanje u dnevnim zabavnim programima uz animacijski tim. Noćenja.

9. dan (27.08.2017.) MALE – DOHA

Odjavljivanje iz soba do 12:00 sati (mogućnost doplate za kasniji izlazak iz soba). Slobodan dan. Popodnevni transfer na aerodrom brzim gliserom ili u kombinaciji sa brzim gliserom i mini avionom u zavisnosti od izabranog hotela. Polijetanje za Dohu u 20:20 (let QR 675). Let traje oko 4 sata i 30 minuta. Obrok i pića tokom leta. Dolazak u 22:55 sati. Čekanje na vezu na aerodromu.

10. Dan (28.08.2017.) DOHA – BEOGRAD

Polijetanje za Beograd u 07:00 (let QR 231). Let traje oko 4 sata i 30 minuta. Obrok i pića tokom leta. Dolazak u 11:25 sati.

 

CIJENE PUTOVANJA U EVRIMA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI

(plative u KM po zvanicnom kursu banke)

HOTEL KATEGORIJA SOBE       

      

   USLUGA

 

 
CIJENA:
HOLIDAY ISLAND RESORT & SPA 4*

https://www.villahotels.com/en/resort/holiday-island

Superior Beach Bungalow POLUPANSION

+beplatan

PUN PANSION

Od 1.009
SUN ISLAND RESORT & SPA 4*+

http://www.sunislandmaldives.net/

Superior Beach Bungalow POLUPANSION

+beplatan

PUN PANSION

Od 1.060
PARADISE ISLAND RESORT & SPA 4*+

http://www.paradiseislandmaldives.net/

Superior Beach Bungalow POLUPANSION

+beplatan

PUN PANSION

Od 1.173
ROYAL ISLAND RESORT & SPA 5*

http://www.royal-island.com/

Beach Villa POLUPANSION

+beplatan

PUN PANSION

Od 1.223
KURUMBA MALDIVES 5*LUX

http://www.kurumba.com/

Superior Soba POLUPANSION Od 1.565
VELASSARU MALDIVES 5*LUX

http://www.velassaru.com/

Deluxe Bungalow POLUPANSION Od 1.933
DHIGALI MALDIVES 5*LUX

http://dhigali.com/

Beach Bungalow POLUPANSION Od 2.146

NAPOMENA: oznaka „Od“ u cjenovniku označava da su cijene rađene na osnovu trenuto raspoložive cijene avio prevoznika !

 

U cijenu putovanja je uračunato: prevoz avionom na navedenim relacijama, 30 kg kabinskog i 7kg ručnog prtljaga po osobi, hrana i piće u avionu, smještaj u dvokrevetnim sobama (kategorija sobe navedena u tabeli) u hotelu prema izboru iz tabele na Maldivima na bazi izabrane usluge, sve hotelske takse na Maldivima, transferi aerodrom – hotel – aerodrom samo brzi gliser ili kombinacija brzi gliser i mini avion u zavisnosti od hotela (dozvoljeni prtljag na lokalnom transfer letu je 25kg kabinskog i 5kg ručnog prtljagap po osobi), troškovi organizovanja putovanja i lokalnog predstavnika na engleskom jeziku.

  

U cijenu putovanja nije uračunato: avio takse 304 € (podležu promjeni, konačna cijena avio taksi se obračunava u trenutku štampanja karata nakon izvršene uplate od strane putnika), mogućnost kasnijeg napuštanja soba posljednjeg dana boravka uz doplatu (na upit), fakultativni izleti i međunarodno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, kao i individualni troškovi putnika. Izlazna taksa na aerodromu Male ako postoji i plaća se na aerodromu (oko 25 US$).

  

 

OPISI HOTELA:

 

HOLIDAY ISLAND RESORT & SPA 4*

https://www.villahotels.com/en/resort/holiday-island

Odmaralište Holiday Island nalazi se na ostrvu Difuši u okviru atola Alifu Dalu, na 30 minuta vožnje malim avionom I brzim gliserom od Međunarodnog aerodroma Male. U ponudi ima smještaj kraj plaže, raznovrsne sportove na vodi i izlete brodom. Bungalovi u odmaralištu Holiday Island smješteni su na plaži i uključuju sopstvenu terasu sa ležaljkama i pogledom na Lakadivsko more. Svaka smještajna jedinica opremljena je sefom, frižiderom i TV-om sa satelitskim kanalima. Kupatila u sastavu bungalova sadrže kadu i zaseban tuš. Gosti mogu ići na izlete oko ostrva ili posmatrati kitove i delfine. Ponuđene aktivnosti obuhvataju ronjenje, jedrenje i skijanje na vodi. Odmaralište takođe posjeduje teretanu, saunu i teren za odbojku na plaži. U restoranu se služe orijentalna i zapadnjačka jela na bazi švedskog stola, dok kafe nudi à-la-carte meni i tople napitke. Gosti se u večernjim satima mogu opustiti uz živ zabavni program u glavnom baru koji radi non-stop. Gosti takođe mogu koristiti sadržaje partnerskog odmarališta, koje je udaljeno 5 minuta vožnje brodom od odmarališta Holiday Island.

 

SUN ISLAND RESORT & SPA 4*+

http://www.sunislandmaldives.net/

Luksuzno odmaralište i spa centar Sun Island nudi 9 mjesta za ručavanje, otvoreni bazen i besplatan bežični internet. Svaka prostrana vila uključuje balkon i TV sa kablovskim kanalima. Vile odmarališta Island Sun imaju prostor za sjedenje i opremljene su DVD plejerom. Kupatila u vilama sadrže tuš sa toplom vodom i kadu. Sadržaji odmarališta Sun Island obuhvataju fitnes centar i saunu. U odmaralištu je obezbjeđena oprema za gnjuranje i ronjenje. Razgledanje znamenitosti se može organizovati na turističkom desku. Lokalna i internacionalna jela na bazi švedskog stola na raspolaganju su u restoranu Maaniyaa. Morski plodovi sa roštilja služe se na terasi Guraamuli Grill, a italijanski specijaliteti u restoranu Il Pontile. Pored toga, gosti mogu uživati u tajlandskoj hrani u restoranu Sun Star i u osvežavajućim pićima u baru Mekunu. Hotel je udaljen 30 minuta vožnje vožnje malim avionom i brzim gliserom od Međunarodnog aerodroma Male.

 

PARADISE ISLAND RESORT & SPA 4*+

http://www.paradiseislandmaldives.net/

Odmaralište i spa Paradise Island smješteno je na idiličnom ostrvu u Lakadivskom moru. U ponudi ima privatne vile i bungalove, otvoreni bazen, spa centar i 4 restorana. Sobe imaju podne pločice, klima-uređaj i sopstvenu terasu sa predivnim pogledom na more. Takođe posjeduju satelitsku televiziju, sef, frižider i aparat čaja/kafe. Gostima su na raspolaganju fitnes centar, teniski tereni i oprema za gnjuranje i ronjenje. Ponuda odmarališta takođe obuhvata iznajmljivanje bicikla i turistički desk. U restoranima odmarališta služe se jela raznih kuhinja, uključujući italijanske i japanske specijalitete. Pića su dostupna u baru na plaži i karaoke baru. Bar Paradise za svoje gote obezbjeđuje živu bend muziku, DJ-a i plesni podijum. Od međunarodnog aerodroma Male odmaralište je udaljeno svega 9 km, a do njega se stiže za samo 20 minuta vožnje gliserom.

 

ROYAL ISLAND RESORT & SPA 5*

http://www.royal-island.com/

Odmaralište i spa Royal Island raspolaže smještajnim jedinicama na plaži ostrva Horubadu na Maldivima. Nudi 2 restorana, spa centar i veliki izbor rekreativnih aktivnosti i sportova na vodi. Gostima su na raspolaganju ronilački izleti i krstarenja u zalazak sunca. Aktivniji gosti se mogu oprobati u skijanju na vodi ili kajtsurfingu. Ostali rekreativni sadržaji uključuju otvoreni bazen, teretanu i teniske terene. Izgrađene od drveta, vile u odmaralištu Royal Island imaju sopstvenu terasu sa prostorom za sjedenje i pogledom na Indijski okean. Svaka smještajna jedinica sadrži TV i sopstveno kupatilo sa kadom i tušem. Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana u restoranu Maakaana na plaži. Restoran Raabondhi je specijalizovan za pripremu jela od morskih plodova. Gosti mogu uživati u laganim obrocima i pićima u nekom od 4 bara. Odmaralište i spa Royal Island nalazi se na 30 minuta leta malim avionom i brzim gliserom od Međunarodnog aerodroma Male.

 

KURUMBA MALDIVES 5*LUX

http://www.kurumba.com/

Kurumba Maldives je smješteno na privatnom tropskom ostrvu u atolu Severni Male, na lokaciji sa predivnim bijelim pješčanim plažama i živopisnim kokosovim palmama. Nalazi se na svega 10 minuta vožnje gliserom od aerodroma, a usluga prevoza brodom na raspolaganju je non-stop. U ponudi ima besplatan bežični internet u svim sobama, 8 restorana i 3 bara. Osoblje govori i kineski jezik. Odmaralište ima 2 otvorena slatkovodna bazena, 3 teniska terena i fitnes centar. Spa centar Veli nudi širok izbor tretmana, uključujući jedinstvene Dhivehi Beys tretmane, kao i moderne i tradicionalne tretmane. Gostima su na raspolaganju obilasci brojnih ostrva i ribolovački izleti, a osoblje takođe može organizovati izlete prilagođene vašim željama. Luksuzno uređene sobe i vile posjeduju sopstvene terase sa kojih se pruža pogled na plažu. Svaka soba sadrži TV sa kablovskim/satelitskim kanalima i kineskim kablovskim kanalima, kao i sef i radni sto. Na raspolaganju su frižider i pribor za pripremu čaja/kafe. Sopstvena kupatila su opremljena kadom i tušem. Dodatne pogodnosti uključuju komplet za oralnu higijenu, papuče i električni čajnik. U objektu se prihvata plaćanje Union Pay karticama. Impresivna gastronomska ponuda u restoranima odmarališta Kurumba uključuje jela italijanske, japanske, indijske i libanske kuhinje. U baru Kalhu možete uživati u koktelima, karaokama i nastupima DJ-eva, dok se u baru Kandu organizuju muzički nastupi uživo. Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacija u Maleu!

 

VELASSARU MALDIVES 5*LUX

http://www.velassaru.com/

Velassaru Maldives nudi luksuzne smještajne jedinice na obali mora ili nad morem sa neometanim pogledom na okean. U okviru objekta gostima je na raspolaganju širok spektar avanturističkih sportova i sportova na vodi, krstarenja u vrijeme zalaska sunca, kao i časovi joge. Gosti mogu da uživaju u opuštajućim spa tretmanima u paviljonima iznad vode, ili da se ukrcaju na maldivski brod i posmatraju kako posada demonstrira tradicionalne ribolovačke metode. Gostima su takođe na raspolaganju fitnes centar, teniski teren i biblioteka. Osoblje odmarališta govori i kineski jezik. Svi bungalovi i vile odmarališta Velassaru Maldives sadrže klima-uređaj, ventilator na plafonu i drvene plafone i podove koji stvaraju tropsku atmosferu. Svaka soba je opremljena flat-screen TV-om sa internacionalnim kanalima i DVD plejerom. Pojedine sobe imaju Nespresso aparat za kafu i rashlađivač vina. Sopstveno kupatilo sadrži toaletne proizvode brenda L’Occitane, torbe za plažu i papuče. Veliki izbor internacionalnih specijaliteta je u ponudi 5 restorana ovog odmarališta, uključujući moderna svieža jela od morskih plodova, japansku kuhinju, kao i internacionalna i grilovana jela iz Indije. Gosti takođe mogu da se opuste u 2 bara na plaži gdje se služe kokteli i vina. Takođe je moguće organizovati obroke u vili ili na privatnom ostrvu. Odmaralište Velassaru Maldives se nalazi na 25 minuta vožnje gliserom od Međunarodnog aerodroma Male.

 

DHIGALI MALDIVES 5*LUX

http://dhigali.com/

Dhigali Maldives je nov luksuzan hotel koji se zvanično za goste otvara od 01.maja 2017. Nalazi se na atolu Meedho, što je oko 45 minuta vožnje hidro avionom od glavnog aerodroma Male. Gostima su na raspolaganju sedam restorana. Otvoreni bazen kao i pieščana privatna plaža duž cijelog ostrva na kome je hotel smješten. Gosti mogu da se relaksiraju u spa centru, kao i da uživaju u mnogobrojnim spotrskim aktivnostima na vodi. Sadržaji soba: pogled na more, terasa, TV, telefon, DVD plejer, satelitski kanali, kablovski kanali, bazna stanica za iPod, Blu-ray plejer, sef, klima-uređaj, pegla, radni sto, pribor za peglanje, deo za sedenje, ventilator, garderoba, tepih, kauč, podne pločice / mermerni pod, mašina za sušenje veša, garderober/orman, sredstva za čišćenje, vešalica za odeću, kauč, tuš, bade-mantil, toaletni pribor, toalet, kupatilo, papuče, tuš ili kada, bide, toalet papir, mini-bar, aparat za kafu, budilnik, peškiri, posteljina. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama. Do hotela se od glavnog aerodrome Male stiže na dva načina: kombinacijom mina aviona I brzog gliseta i ta opcija je uključena u paket cijenu hotela, ali za goste koji žele konforniji transfer hotel može organizovati transfer hidro avionom uz doplatu ali taj transfer saobraća samo u interval od 6 sati ujutru do 16 sati poslije podne…

 

Važne napomene:

  • Viza za Maldive nije potrebna državljanima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crene Gore, Makedonije i Hrvatske za boravak do 30 dana.

Način plaćanja:

  • Gotovinski,
  • uplatom preko računa.
  • REZERVACIJE SE RADE ISKLJUČIVO NA UPIT. UPLATA 50 % PO POTVRDI REZERVACIJE, OSTATAK OD 50% 25 DANA PRIJE PUTOVANJA !
  • PROGRAM JE RAĐEN NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI NA AVIONU I U HOTELIMA !

 

Korisne informacije:

  • Uobičajene vremenske prilike na Maldivima u ovom periodu su karakteristične za tropski pojas. Topli period sa temperaturama u prosjeku od 27 do 30 C sa visokom vlažnošću vazduha. Temperatura mora 29 C. Tropski pljuskovi su uobičajena pojava u ovom dijelu svijeta u ovom periodu !
  • Valuta na Maldivima je maldivska ripija: 1USD = 15,35 MVK 1EUR= 20,91 MVK
  • Preporučuje se ponijeti kapu ili šešir za sunce i kreme za sunčanje sa visokim faktorom.

Mole se putnici da provere tačno vrijeme leta dva dana prije polaska.

 

PREUZMITE KOMPLETAN PROGRAM PUTOVANJA I CJENOVNIK za AVGUST

 

PREUZMITE KOMPLETAN PROGRAM PUTOVANJA I CJENOVNIK za SEPTEMBAR

MAPA


SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin