NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

SALE

KITZBÜHEL

KITZBÜHEL

Kitzbuhel je uvijek bio sinonim za zimske sportove i omiljeno odredište zaljubljenika u skijanje. Jedna je od najprestižnijih destinacija Tirola i Austrije. Domaćin je legendarne trke za svjetski kup u spustu. Ima ukupno 168 kilometara savršeno pripremljenih staza, sa raznim vrstama snijega i padina, od blagih sa puderastim snijegom za početnike, do izazovne, ledene, svjetski poznate Streif staze za spust, za najhrabrije. Zatim, 18 km označenih ski ruta sa dubokim snijegom, za skijaše koji više vole netaknuti snijeg i fristajlere. A za one koji više vole nešto mirnije i romantičnije, tu su staze za zimske šetnje sa vidikovcima sa spektakularnim pogledom, ili staze za nordijsko skijanje. Oni koji ne skijaju će takođe uživati u ovom tirolskom gradiću. Mogu vrijeme provesti u šetnji ulicama sa oslikanim kućama iz 14 vijeka, skrivenim prolazima, malim prodavnicama neverovatnog stila, nekom od brojnih „Après Ski“ lokala, vožnji kočijama, ili u poznatom wellness centru Aquareni.

Harisch Weisses Rossl 5*
Jedan od najluksuznijih hotela, nalazi se u srcu starog grada Kitzbühel-a. Od skijališta Hahnenkam je udaljen 800 m. Ima 67 soba, sve sobe su moderno uređene i imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, radio, telefon, mini bar i sef.
Hotel ima restoran sa nacionalnim i internacionalnim specijalitetima, elegantan lobby bar sa klavirom, salu sa kaminom, vinski podrum, prodavnice, skijašnicu i parking. Spacentar je veoma dobro opremljen i u svom sastavu ima finsku i organsku saunu, solarijum, parno kupatilo, hladnu pećinu, đakuzi, bazen i bar pored bazena.

Schweizerhof 5*
Smešten u neposrednoj blizini žičare Hahnenkammbahn, od centra mjesta je udaljen 300 m. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, radio, telefon, internet priključak, mini bar i sef. U sastavu hotela su restoran, bar, skijašnica i parking. Gosti mogu da koriste bazen, saunu i prostorije za masažu.

Erika 4*
Ovaj tradicionalni porodični hotel je smešten u neposrednoj blizini gondole Hahnenkamm i žičare Hornbahn. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), SAT TV, telefon, radio i sef. U sastavu hotela su restoran i lobby bar. Hotel poseduje spa centar sa bazenom, sunom, parnim kupatilom, solarijumom i prostorijom za masažu. Hotel ima parking.

Q Resort 4*
Ovaj luksuzni hotel smješten je na obali rijeke, 300 m od centra grada, Od skijališta je udaljen 800 m, a ski-bus stanica se nalazi ispred hotela. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), TV i internet. Pored glavnog, gostima su na raspolaganju i nekolikoa la carte restorana, kao i vinski podrum. Gosti hotela mogu da uživaju u wellness centru koji u svom sastavu ima saune, parna kupatilo, infracrvenu kabinu, đakuzi i sobe za masažu.

Q! Maria Theresia 4*
Smešten u samom centru mjesta od žičare Hahnenkamm udaljen je 300 m. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, radio, telefon, internet priključak i balkon. U sastavu hotela su restoran, bar, sauna, parno kupatilo, parking i garaža.

Zur Tenne 4*
Ovaj luksuzni hotel se nalazi u srcu starog grada Kitzbuhel-a, u neposrednoj blizini žičara. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, sef i balkon. U sastavu hotela je restoran u kojem se služe specijaliteti tradicionalne i internacionalne kuhinje. Takođe gosti mogu da se opuste u prijatnoj atmosferi koju stvara kamin u lobby baru ili tradiocionalno ukrašenom lovačkom salonu. Hotel poseduje manji spa centar sa saunom i đakuzijem.
Burggerhof wellness & sporthotel 3*
Hotel se nalazi na živopisnoj lokaciji pored jezera sa pogledom na Alpe. Udaljen je 1,5 km od centra Kitzbuhela, a stanica ski-busa je pored hotela. Sobe su raspoređene u glavnu zgradu i anex i svaka ima: kupatilo (tuš/wc), TV i telefon. Pojedine sobe imaju balkon. Gostima je na raspolaganju jedan a la carte restoran sa ponudom regionalne i internacionalne kuhinje i bar. U sastavu spa centra su: unutrašnji bazen,whirpool, bazen za decu, finska sauna, tepidarijum, parno kupatilo, teretana, sobe za opuštanje i masažu. Hotel ima teniski teren i mini golf, iznajmljivanje opreme za zimske sportove i parking.

Strasshofer 3*
Ovaj prijatan i porodičan hotel nalazi se u centru Kitzbühela. Od gondoleHahnenkamm i žičare Hornbahn udaljen je 800 m, a stanica ski bus-a je ispred hotela. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon.
Pored restorana hotel u svom sastavu ima bar, internet centar, skijašnicu, parking kao i manji spacentar opremljen saunom i solarijumom.

Vordergrub 3*
Ovaj vrlo prijatan hotel u tirolskom stilu, smješten je na mirnoj lokaciji, 1.5 km od centra Kitzbuher-a. Najbliža stanica ski busa je na 150 m od hotela. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), SAT TV i telefon Hotel ima restoran, a la carte restoran, lobby bar sa kaminom, skijašnicu i parking.

App Kolpinghaus
Apartmani se nalaze u centru Kitzbuhel-a. Od gondole Kitzbuheler Hornu daljeni su 400 m, a od stanice ski bus-a 100 m. Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, radio i balkon. Studio za 2 osobe (23 m2): Dnevni boravak sa 2 kreveta Apartman za 2 osobe (33 m2): Dnevna soba i spavaća soba sa francuskim krevetom.
Apartmani za 4 osobe (45 m2): Dnevna soba sa dvosedom na razvlačenje i spavaća soba sa francuskim krevetom. Apartman za 5 osoba (45 m2): Dnevno – spavaća soba sa francuskim krevetom i kaučem i soba sa krevetima na sprat. Apartman za 6 osoba (45 m2): Dnevna soba sa dvosedom na razvlačenje i spavaća soba sa francuskim krevetom i krevetima na sprat.
Apartman za 6 osoba (55 m2): Dnevna soba sa dvosjedom na razvlačenje i 2 spavaće sobe sa francuskim ili 2 odvojena kreveta.

App Tirol
Kuća apartmanskog tipa nalazi se u Jocherbergu na samoj stazi. Svi apartmani imaju kuhinju, kupatilo (tuš/wc), SAT TV, sef i balkon.
Apartman za 2-4 osobe: Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje, spavaća soba sa 2 odvojena kreveta.
Apartman za 4-6 osoba: Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje, 2 spavaće sobe.

 

PREUZMITE KOMPLETAN PROGRAM I CJENOVNIK U PDF-u

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin