NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

GASTEIN

Gastein

Dolina Gaštajn ili Gasteinertal, jedna je od najpopularnijih austrijskih skijaških regija. Poznata je ne samo po stazama na kojima se održavaju trke za Svjetski kup, nego i kao banjski centar. Za one koji žele da kombinuju ove dvije aktivnosti, regija Gaštajn je savršen izbor. Naročito je poznat kompleks Alpen Therme u Bad Hofgaštajnu. Ski oblast čine tri gradića. U smjeru sa juga ka sjeveru nižu se: Bad Gaštajn sa arhitekturom iz doba Belle Époque i planinskim vodopadom koji ukrašava centar, Bad Hofgaštajn sa pješačkom zonom i poznatom crkvom Liebfrauenkirche i zamkom i selom Dorfgaštajn. Grosarl je gradić povezan ski liftom i stazama sa Dorfgaštajnom i nalazi se u susednoj dolini Grossarltal.

Elisabethpark 4*
Hotel je potpuno renoviran 2008. godine. Nalazi se u samom centru Bad Gasteina u neposrednoj blizini kazina, a od gondole je udaljen 1,5 km. Stanica ski busa nalazi se ispred hotela . Hotel ima 119 soba u dvije odvojene zgrade koje su međusobno povezane. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon, sef, mini bar i radio. Porodične sobe su veće kvadrature sa 2 dodatna kreveta. Hotel ima panorama restoran, a la carte restoran, vinski bar, TV salu i skijašnicu. Gostima je na raspolaganju i parking. Tokom svog boravka gosti hotela se mogu opustiti i uživati u spa centru koji ima bazen sa termalnom vodom, saune, parno kupatilo, đakuzi, solarijum, masaže i kozmetičke tretmane.

Europaischer Hof 4*
Smješten u mirnom mjestu doline Gastein, u neposrednoj blizini golf terena, udaljen je od centra, skijališta i žičare 2 km do kojih je organizovan prevoz ski busom. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, radio, telefon, internet, mini bar i sef. Hotel ima restoran sa bogatom ponudom nacionalnih i internacionalnih jela, bar, TV salu, igraonicu, skijašnicu i parking. Spa centar se prostire na 5 600 m2 i ima 2 bazena od kojih je jedan sa termalnom vodom, fitnes salu, saunu, finsku saunu, parno kupatilo, ledenu pećinu kao i veliki izbor masaža i kozmetičkih tretmana.

Mondi Holiday Bellevue 4*
Ovaj predivan hotel nalazi se u mirnom dijelu Bad Gastein-a, od centra mjesta je udaljen 600 m. Do gondole koja je udaljena 500 m obezbijeđen je prevoz ski bus-om čija se stanica nalazi 100 m od hotela . Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, telefon, internet priključak, opremljenu kuhinju, kao i balkon. Junior suite se sastoji od spavaće sobe i dnevnog boravka. Hotel ima restoran sa bogatom ponudom hrane i pića, kako domaće, tako i internacionalne kuhinje. Gostima su na raspolaganju bar, igraonica, bazen, hidromasaža, sauna, tursko kupatilo, solarijum, razne vrste masaža, kao i moderno opremljen fitnes centar. Za goste hotela obezbijeđeni su parking i skijašnica.

Sonngastein 4*
Okružen prirodom, ovaj hotel je smješten na jednom od najsunčanijih mjesta doline Gastein. Od centra Bad Gasteina je udaljen 3 km, a stanica ski busa je u neposrednoj blizini hotela. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, sef i balkon. U sastavu hotela je restoran, a gosti mogu da se opuste u prijatnoj atmosferi koju stvara kamin u lobby baru. Hotel posjeduje wellness centar sa unutrašnjim bazenom, saunama, turskim kupatilom i solarijumom. Gostima su na raspolaganju različite vrste masaža. Najmlađima je na raspolaganju mini klub. Hotel ima parking i skijašnicu.

St George 4*
Prijatan hotel u alpskom stilu, od centra mjesta i od bazena Alpentherme je udaljen je 300 m. Od ski lifta Schlossalmbahn je udaljen 400 m, a najbliža stanica ski busa se nalazi 100 m od hotela. Hotel ima 50 soba, sve imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, TV, telefon, radio i sef. U sastavu hotela su 2 restorana, a gosti mogu da se opuste u prijatnoj atmosferi koju stvara kamin u lobby baru. Wellness centar je veličine 300 m2 i ima dva unutrašnja bazena, od kojih je jedan sa termalnom vodom, đakuzi, saune (infra, bio i finska) i solarijum. Gostima su na raspolaganju i različite vrste tretmana i masaža

Alpenblick 3*
Hotel je smješten na jedinstvenoj lokaciji, 800 m iznad Bad Gasteina, odakle se pruža fantastičan pogled na dolinu Gastein i Alpe. Nalazi se na stazi, 350 m od ski lifta Graukogel. Stanica ski busa se nalazi ispred hotela. Hotel ima 32 sobe i sve su različito dekorisane. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, telefon. Hotel ima restoran, bar, TV salu i biblioteku. Gostima su na raspolaganju rimska termalna kupatila, masaže, termini za gimnastiku, škola vježbi za kičmu, kupke od blata, sauna, infracrvena kabina, kao i prostorije za opuštanje sa panoramskim pogledom.

App Schilerhof 3*
Apartmani su od centra udaljeni 500 m, a od ski lifta svega 25 m. Svi apartmani imaju opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, pristup internetu i balkon. Aparthotel ima kafe-restoran i parking. Za relaksaciju gostiju hotel nudi mali spa centar sa bazenom, saunom i parnim kupatilom.

Helenenburg 3*
Okružen prirodom, ovaj hotel je smješten na stazi, 300 m od ski lifta Graukogel. Od centra Bad Gasteina je udaljen 2 km, a stanica ski busa se nalazi ispred hotela. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, radio, telefon i balkon. Pored restorana, hotel ima i salu za doručak, lobby bar, TV salu i parking. Gostima su na raspolaganju fitnes centar, sauna, posebne kade sa termalnom vodom, kao i različite vrste masaža.

Mozart Bad Gastein 3*
Hotel se nalazi u centru, od skijališta i žičare je udalje 500 m. Stanica ski busa je ispred hotela. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), telefon, SAT TV, sef i balkon. Hotel ima TV salu, internet centar, saunu, parno kupatilo i đakuzi.

Pension Laura 2*
Nalazi se u centru, na oko 1,2 km od skijališta i gondole. Stanica ski busa je ispred hotela. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, radio i telefon. Pored restorana tu je i kafe-bar, TV sala, sauna, skijašnica i parking.

PREUZMITE CJENOVNIK U PDF-u

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin