NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

TOP

CRNA GORA – ROSE

Crna Gora

ROSE – Malo kapetansko mjesto smješteno na sjevero-zapadnoj obali poluostrva Luštica, nasuprot Herceg Novog. Rose je tipično mediteransko mjesto sa porodičnim kućama poredanim duž pristaništa. Nekada je ovo bila stara Grčka naseobina Puno Roza koju su Arapi porušili 867godine. Od tog vremena Rose nisu uspjele povratiti svoju pređašnju slavu. Rose su uglavnom izgrađene u 17 i 18. vijeku u periodu zlatnog doba bokeljskog pomorstva, kada su mngoi Luštičani svojim jedrilicama plovili Sredozemljem i drugim morima sveta. Na Rosama se nalazi crkva Sv. Gospe sagrađena 1783. godine od strane mletačkog vojskovođe Antonija Alberta. Samo mjesto je okruženo burnom mediteranskom vegetacijom: borovima, čempresima, maslinama, rogačima.

HOTEL FORTE ROSE RESORT 4*
ARANŽMAN 8 DANA, 7 NOĆENJA SOPSTVENI PREVOZ
Dijete do 12 godina u pratnji dvoje odraslih besplatan smeštaj
Cjenovnik važi za period: 04.05. – 30.09.2017.

PROGRAM PUTOVANJA


CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI PO PAKETU

( Plaćanje u KM po zvaničnom kursu)

Hotel Usluga Tip sobe 04.05-31.05. 01.06-30.06. 01.07-31.08. 01.09-30.09.
Forte Rose resort 4* Noćenje sa doručkom Deluxe Apartman 575 € 653 € 834 € 653 €
Bungalovi 3 i 4 329 € 329 € 370 € 329 €
Bungalovi 5 i 6 267 € 267 € 370 € 257 €
Bungalovi 7,8 i 9 307 € 307 € 349 € 307 €
Bungalov 2 329 € 329 € 370 € 329 €

Cijene su posložne po smjenama!

ARANŽMAN OBUHVATA:

Smještaj u izabranom tipu sobe na bazi noćenja sa doručkom. Izlet po izboru: Brodom do plave špilje ili Brodom po Bokokotorskom zalivu- posjeta Perasta ili Obilazak Kotora – stari grad.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1.790 RSD po rezervaciji, individualni troškovi. Boravišna taksa i osiguranje 1.50 EUR po osobi po danu, deca od 12-18 godina 1 EUR, deca od 2 -12 godina 0.5 EUR. (plaća se u agenciji) Međunarodno putno osiguranje.

Napomena: Ulazak u sobe posle 14:00h , napuštanje soba poslednji dan do 10:00h.

 Opis izleta:

  • Izlet Brodom do Plave Špilje – jedna od najatraktivnijih u nizu pećina koje se nalaze na poluostrvu Luštica, smeštena između uvale Zlatna luka I Rta Mokra gora. Svoj naziv je dobila po neobičnoj plavoj boji koja nastaje tokom vedrih dana, refleksijom sunčevih zraka koji se dobijaju od njenih površina.
  • Izlet Brodom po Bokokotroskom zalivu – Poseta Perasta – Obilazak ostrva Sv. Đorđa i Gospe od Škrpjela. Gospa od Škrpjela je ostrvo koje je nastalo kao rezultat vekovnog preplitanja legende i tradicije. Ostrvo je veštačko i po predanju napravljeno je kamenom koji su pomorci donosili iz inostranstva. Na njemu je crkva koja sadrži veliki broj umjetničkih dela. Ostrvo pored Gospe od Škpjela se naziva Sv. Đorđe i na njemu se nalazi benediktinski manastir iz 12 veka, a najveći deo ostrva zauzima groblje na kojem su sahranjeni nebrojeni stanovnici Perasta i drugih gradova Boke.
  • Izlet obilazak Kotora – Stari grad opasan veličanstvenim bedemima, koji nastavljaju da opasuju brdo Sveti Ivan ( San Đovani) u dužini od 4,5km, što je kuriozitet svetskih razmera. Debljina zidina je negdje i do 15 metara, a visina i do 20 metara. Pogled na Kotor opasan fortifikacijom je jedan od povlašćenijih u životu. Bez obzira da li se u Kotor dolazi kopnom ili morem utisak je uvijek isti, jer gradova poput Kotora nema na svetu.

Opis hotela: 

FORTE ROSE RESORT 4*: je dom spektakularnoj Forte Rose tvrđavi koja omogućava svojim gostima boravak u skrivenim bungalovima, istraživanje unutar tvrđave, riblje specijalitete u staroj konobi. Tu je i bunar želja, skriveni lounge bar, kao i plaža Forte Rose sa pogledom na čarobnu uvalu i naselje Rose. Hotel nudi deluxe dvokrevetne sobe sa pogledom na more, privatnom plažom, krovnom terasom sto ga čini savršenim za bijeg iz gužve i svakodnevnice u rajski odmor. Luskuzni restoran poznat po sveže ulovljenoj ribi i ribljoj kuhinji, kao i jelima od mesa. Plaža se nalazi na betonskoj ploči izgradjenoj ispred tvrđave gde su gosti u mogućnosti da se opuste i sunčaju na udobnim ležaljkama i baldahinima. Hotel nudi veliki broj aktivnosti za ljubitelje sporta i prirode, obilazak Plave Šplje, mamulom, podmorničkim tunelima iz II Svetskog rata, brodskim olupinama, prirodnim okruženjem Luštice i skrivenih plaža.

NAČINI PLAĆANJA:

– gotovinski-avans od najmanje 40% od ukupne cijene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana prije polaska na put.

 

Za informacije o slobodnim kapacitetima u objektu, povratnim autobuskim kartama iz Banjaluke do Herceg Novog i druge detalje kontaktirajte

turističku agenciju „ STAR TRAVEL „

Jevrejska ulica broj 6 , prvi sprat,

telefoni 051/ 213-600 & 051/ 213-705

viber i whatsapp 065/00-1919

PREUZMITE KOMPLETNU PONUDU PUTOVANJA U PDF-u


SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin