NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

SALE

BERLIN 8. MARTGlavni grad Njemačke, Berlin, jedna je od omiljenih turističkih destinacija u Evropi. Podijeljen zidom do 1989. Berlin je u najvećoj mjeri odražavao karakteristike i razlike dva suprotstavljena njemačka društvena i ekonomska sistema, a od 1990. ponovo je prestonica ujedinjene zemlje. Berlin i dalje ubrzano i vidno raste, više od bilo koje druge velike evropske prestonice. Na svakom koraku se obnavljaju monumentalne klasične građevine koje pripadaju njegovom ogromnom kulturnom naslijeđu i niču hipermoderna i futuristička zdanja.

PROGRAM PUTOVANJA


BERLIN
program avionom, 4 dana / 3 noći,
period putovanja 15.03. – 18.03.2017

  1. DAN 15.03. ( ČETVRTAK) BANJA LUKA – BEOGRAD – BERLIN

Sastanak putnika na aerodromu u Mahovljanima dva sata prije polaska. Let iz Banja Luke u 15:15h. U Beogradu je u 16:05h. Nastavak putovanja za Berlin u 18:05 h. Dolazak u Berlin u 20:00 h po lokalnom vremenu. Transfer i smještaj u hotel. Noćenje.

  1. DAN 16.03. ( PETAK ) BERLIN

Doručak. Odlazak na razgledanje grada Berlina koji se nalazi na rijekama Špreji i Havelu i koji ima status grada – savezne države, autobusom i pješice: ljetnja palata kraljice Sofije, zgrada Njemačke opere, crkva cara Vilhelma, glavna trgovačka ulica Kurfurstendam, spomenik boginji pobjede – Zlatna Elza, Njemački parlament u zgradi nekadašnjeg Rajhstaga, Brandenburška kapija, istorijska ulica “Unter den Linden”, spomenik Fridrihu Velikom, ostaci Berlinskog zida, Berlinska katedrala, Trg Aleksander, “Checkpoint Charlie”, Trg Potsdam… Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativno: odlazak na „Tropical island“ koji je najveći zatvoreni prostor sa tropskom klimom. Ovaj hangar veličine 66 000 m2 sa temperaturama bazena od 280 ℃ i vazduha 260 ℃. Ovaj objekat sadrži: plaže, bazene, tobogane, tropsku šumu, „Bali“ lagunu, terene za mini golf, kafe barove, restorane, prodavnice. Povratak u Berlin. Noćenje.

  1. DAN 17.03. ( SUBOTA ) BERLIN – POSTDAM – BERLIN

Doručak. Slobodno vrijeme za individualna razgledanja ili fakultativno: poludnevna posjeta Postdamu. Po dolasku, razgledanje grada: Brandenburška kapija, ruski kvart Aleksandrovka sa crkvom Aleksandar Nevski, Holandski kvart (18. vijek) zidan za holandske zanatlije, švajcarske kuće, Sansusi (1747) – čuveni ljetnjikovac Fridriha Velikog, Nova palata (1767), zatim palata Sesilienhof gdje je održana Potsdamska konferencija (susret Čerčila, Staljina i Trumana, jula 1945.), granični prelaz do 1989. godine na mostu Glinke na rijeci Havel gdje su obavljane razmjene špijuna. Povratak u Berlin. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i razgledanja. Noćenje.

  1. DAN 18.03 ( NEDJELJA ) BERLIN – BEOGRAD – BANJA LUKA

Doručak. Napuštanje hotela i transfer do aerodroma. Let iz Berlina u 9:15 h. U Beogradu je u 11:00 h po lokalnom vremenu. Let za Banja Luku u 13:50 h. U Banja Luci je u 14:45 h po lokalnom vremenu.
Kraj programa.

 

CIJENA ARANŽMANA: 459,00 EURA

 

*U cijenu je uključen PDV

U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
• Avionska karta na relaciji Banja Luka – Beograd – Berlin – Beograd – Banja Luka
• Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
• Smještaj u hotelu 3* na bazi usluge noćenje sa doručkom
• Pratioca iz agencije za vrijeme putovanja
• Organizaciju i realizaciju programa


U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
• Doplata za jednokrevetnu sobu
• Aerodromske takse 67,00 eura (podložne promjeni)
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje za sve dane putovanja
• Fakultativni izleti:
• Panorama Berlina, cijena izleta – 45,00 eura
• Potsdam, obilazak grada, cijena izleta – 75,00 eura
• „Tropical Islands“, cijena izleta – 50,00 eura
• Individualni troškovi


NAPOMENA:
• Rok za prijavu je 15.01.2018. godine ili do popune mjesta. Uplata akontacije za rezervacije putovanja je 150,00 KM.
• Putnici koji posjeduju biometrijski pasoš mogu putovati u zemlje Evropske unije bez vize. Turistička agencija „STAR TRAVEL“ nije odgovorna u slučaju promjene u viznom režimu za građane Bosne i Hercegovine.
• Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije „STAR TRAVEL“, kojim su regulisana prava i obaveze svih učesnika putovanja.

JEVREJSKA BROJ 6, I SPRAT
TELEFONI 051 / 213 – 600 ; 051 / 213 – 705 ; 051/220 500 ; 065/ 00 19 19
MAIL : info@startravel.ba

PREUZMITE KOMPLETAN PROGRAM PUTOVANJA U PDF-u

MAPA

SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin