NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

BARSELONA ŠKOLA KUHANJA – Hedonizam na naš način

 • 0d4bdd433e02b0aaea516303a52d0961
 • 2-copier1
 • 8
 • 16217_Barcelona_Speciality_Shops_Gourmet_Food_Tour3-848x425
 • Mexican Chicken Enchiladas
 • Barselona (18)
 • BCNCommect-Magic-Fountain
 • Blai_Street_Tapas_Barcelona_Spain_Sartorial_Diner_6
 • dirigir em barcelona
 • free_gall18962
 • IMG_5249
 • La-Rambla-Barcelona-Gislev
 • non-stop-fun-from-la
 • Pinchos-Food-Travel-Spain-Favoroute
 • Screen-Shot-2014-01-27-at-11.29.34-PM
 • Spanish Cuisine. Assorted Tapas On Ceramic Plates.
 • tapas
 • Barselona-Manga


Kliknite na fotografiju za veći prikaz

BARSELONA– jedan od najljepših evropskih gradova jedinstvene arhitekture nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Poznat po umjetnosti, muzici, prelijepim plažama, katedralama, muzejima. Ne propustite priliku da se prošetate čuvenom ulicom Ramblas, uživate u pogledu na djela čuvenog Antonija Gaudija i naučite da pripremate tradicionalna španska jela uz pomoć najboljih kuvara.

PROGRAM PUTOVANJA


5 dana /4 noćenja
04. – 08. oktobar 2017. godine, AVIONOM

 1. DAN ( srijeda 04.10. ) BEOGRAD – FRANKFURT – BARSELONA

Sastanak putnika na aerodromu ”Nikola Tesla” u Beogradu, u 04:15. Polijetanje aviona za Frankfurt u 06:15. Dolazak u Frankfurt u 08:15, nastavak putovanja u 09:45. Dolazak u Barselonu u 11:45. Po dolasku u Barselonu panoramsko razgledanje grada: Olimpijska luka, Kula Agbar, katedrala Sveta porodica, nedovršena građevina genijalnog arhitekte Antonia Gaudija, vožnja do druge dve Gaudijeve građevine; kuće Mila i Batljo, Avenija Diagonal, Španski trg, brdo Monžuik gde je smješten Olimpijski sportski kompleks. Kratka pauza za fotografisanje. Nastavak vožnje do Kalatravinog toranja, nove Barselone, Kolumbovog spomenika, plaže Barseloneta, Katalonskog trga gdje se obilazak završava. Transfer do hotela, smještaj u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.

 1. DAN ( četvrtak, 05.10. ) BARSELONA

Doručak. Fakultativna posjeta ŠKOLI KUVANJA. Odlazak u jednu od najboljih škola kuvanja u Barseloni, gdje ćete uz pomoć profesionalnih kuvara naučiti da pripremate tradicionalne španske specijalitete uz konzumaciju pica; Špansku tortilju: specijalitet iz Madrida, sezonski gaspaćo iz Andaluzije, Torta galega Galicijsko pecivo, paprike punjene bakalarom iz Nevara, sezonski zalogajčići iz Baska, Krema Katalane iz Katalonije. Sve ono što budemo pripremali zajedno ćemo i degustirati za ručak. U popodnevnim satima, predlažemo šetnju La Ramblom, gradskom žilom kucavicom, odmaranje u parku nedaleko od katedrale Sagrada Familia-e ili kafu na nekom od mnogobrojnih trgova. U večernjim časovima fakultativni odlazak na flamenko veče. Povratak u hotel. Noćenje.

 

 1. DAN ( petak 06.10.) BARSELONA

Doručak. Fakultativna posjeta ŠKOLI KUVANJA. U radionici ćemo pripremati španske specijalitete sa modernim ukusima uz degustacju pića: losos i avokado tartar sa zelenim majonezom i pistaćima, mini tart od pečuraka sa svježom mocarelom, pljeskavice od bakalara sa crvenim biberom i medom, brusketi sa sobrasada kobasicom i medom preliveni sa tetila sirom i ruzmarinom, krostini sa karamelizovanim kruškama, kobasicom i balzamikom i kremastu mliječnu čokoladu u čaši sa slanom karamelom i začinjenim patišpanjem. Uživaćemo u pripremi i degustaciji ovih specijaliteta i pića. Nakon toga mogućnost odlaska na fakultativni izlet park Guelj. U večernjim časovima predlažemo da posjetite neki od poznatih restorana i tapas barova u Barseloni (restoran Monchos je svakako preporuka naše agencije, kao i CDLC koji je takođe jedno od popularnijih mjesta za izlazak u Barseloni). Noćenje.

 1. DAN ( subota 07.10. ) BARSELONA – FIGERAS – BARSELONA

Doručak. Slobodan dan ili cjelodnevni fakultativni izlet za Figeras, rodno mjesto čuvenog slikara Salvadora Dalija i posjeta Teatru-muzeju Salvadora Dalija, koji je smješten u njegovoj porodičnoj kući i izložbi koja je kompilacija umjetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam Dali. Povratak u Barselonu. Svakako u večernjim satima predlažemo odlazak do čuvenih magičnih fontana. Noćenje.

 1. DAN ( nedjelja, 08.10. ) BARSELONA – MINHEN – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma. Polijetanje aviona za Minhen u 07:50 h, dolazak u Minhen, nastavak putovanja za Beograd. Slijetanje na aerodrom “Nikola Tesla” u 12:30h. Kraj programa.

 

CIJENA ARANŽMANA: 569 EUR

Plaćanje je isključivo u KM po prodajnom kursu za banke na dan uplate. 

Moguće je obezbjediti hotel viših kategorija na zahtev putnika uz doplatu.

 

ARANŽMAN OBUHVATA :

– Avionski prevoz na relaciji Beograd – Frankfurt – Barselona – Minhen – Beograd;

– 4 noćenja sa doručkom u odabranom hotelu VILLADOMATO 3* u centru Barseloni/po osobi u      dvokrevetnoj sobi ( ili slican iste kategorije);

– Transfer aerodrome – hotel – aerodrom;

– Panoramski obilazak Barselone u pratnji lokalnog vodiča;

– Troškovi organizacije putovanja, pratioca iz agencije.

ARANŽMAN NE OBUHVATA :

– Školu kuvanja oba dana ukupno 170 €

– Aerodromske takse 153,82 € (od toga evra 61.00YQ ne podležu refundaciji i takse evra : 5LG , 1RF,17RS, 0.22RS, 10DE, 40RA, 15JD, 0.60OG, 4QV plaćaju se u agenciji, po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate),   (podložne promjeni);

– Doplatu za 1/1 sobu (na upit);

– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje;

– Fakultativne izlete :

 • Flamenko veče 65 €
 • Figeras 75 €
 • Park Guelj 25 €

NAKON TOG ROKA CIJENE SU PODLOŽNE PROMJENI PREMA RASPOLOŽIVOSTI NA AVIO LETU.

VAŽNE NAPOMENE:

Rok za prijavu i uplatu akontacije do 21. marta (150 eur u KM zbog visoke sezone u Barseloni).

Način plaćanja: Prilikom rezervacije plaća se akontacija 150 eur, a ostatak do 03. avgusta. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana.

Cijene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u KM po prodajnom kursu za efektivu banke na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini ili na račun Star travel-a.

Prijavljivanje za fakultativne izlete se vrši u agenciji, prilikom uplate aranžmana. Potrebno je najmanje 15 prijavljenih učesnika za realizaciju izleta po navedenim cijenama. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti se mogu realizovati uz korekciju cijene.

Putno zdravstveno osiguranje nije uključeno u cijenu aranžmana, i može se uplatiti u našoj agenciji. Putno osiguranje je obavezno za putovanje u inostranstvo i na taj način osiguranik je pokriven za nepredvidive i hitne medicinske intervencije.

Program je rađen na bazi minimum 15 putnika. U slučaju promjena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cijena, izmjene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana prije početka putovanja. Putnici koji nisu državljani Bosne i Hercegovine obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Rok za prijavu: do popune slobodnih mjesta, broj mjesta je ograničen. Organizator putovanja zadržava pravo promjene programa putovanja uslijed nepredviđenih objektivnih okolnosti.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Organizatora “Star Travel”

Cjenovnik br.1 od 12.04.2017.

PREUZMITE KOMPLETAN PROGRAM PUTOVANJA U PDF-u

MAPA


SAVJETI ZA PUTOVANJA SA DJECOMLIČNA DOKUMENTA – VAŽNA NAPOMENAPUTOVANJE SA LJUBIMCEM

SAVJETI ZA KORIŠTENJE TELEFONA U ROMINGUSAVJETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

Mikrofin